2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Bir düğün salonu sayfası paylaşmış.
İsteğim moral bozmak değil ama her şeye hazırlıklı olalım :KK43:
Umarım sadece bir söylentidir şu yazılanlar

Eklentiler

• 045C952B-7EA1-4374-9E0C-EBCE53E710B1.png
    045C952B-7EA1-4374-9E0C-EBCE53E710B1.png
    344,5 KB · Görüntüleme: 45
Bir düğün salonu sayfası paylaşmış.
İsteğim moral bozmak değil ama her şeye hazırlıklı olalım :KK43:
Umarım sadece bir söylentidir şu yazılanlar
Canım moral bozmayalım. Onlar da doğruysa demiş onlar da henüz bilmiyorlar. Sitemlerini getirip tepki göstersinler bu iyi birşey

Göğüs hastalıkları uzmanımız Temmuz da daha sıkıntılı bir dönem geçireceğimizi düşünüyoruz dedi bize bugün. Allah sonumuzu hayır etsin🙏

Göğüs hastalıkları uzmanımız Temmuz da daha sıkıntılı bir dönem geçireceğimizi düşünüyoruz dedi bize bugün. Allah sonumuzu hayır etsin🙏
Hastalık var kalabalık ortamlarda çalışıyoruz aşı yok 😣 ne olacak bu halimiz vaka artsın azalsın kısır döngü sanki 🥺 şu düğünlerimizi bir yapalım hayırlısıyla 🙏🏻

Hastalık var kalabalık ortamlarda çalışıyoruz aşı yok 😣 ne olacak bu halimiz vaka artsın azalsın kısır döngü sanki 🥺 şu düğünlerimizi bir yapalım hayırlısıyla 🙏🏻
Valla canım ben aşılıyım ona rağmen burnumdan bir an maskem düşmüyor. Sadece maske takarsa herkes ciddi anlamda düşer vakalar.

Valla canım ben aşılıyım ona rağmen burnumdan bir an maskem düşmüyor. Sadece maske takarsa herkes ciddi anlamda düşer vakalar.
Yaz aylarında çok daha zor oluyor maske 😣 hiç dikkat edilmiyor 🥺 bilmiyorum ne olacak . Önceden duyum alan bir organizasyon sayfasına mesaj attım bu tam kapanma olacağını falan söylemişti 🤔 haziranda açılması planlanıyor dedi mayısın son haftası gidişata göre belli olur dedi

Allah hepimizi korusun çok zor bir yandan da hastalık korkusu yaşıyoruz 🙏🏻
Aynen öyle 🤷🏻‍♀️ Geçen sene eylüldeki tarihimizden önce eşim korona oldu hastane-otel- ev karantinası derken 1 ay sürdü düğüne çok az kalmıştı izin vermedi kurum sonra Türkiye izinleri iptal oldu 😣 rabbim bu hastalığı hepimizden ailelerimizden uzak etsin inşallah

Yaz aylarında çok daha zor oluyor maske 😣 hiç dikkat edilmiyor 🥺 bilmiyorum ne olacak . Önceden duyum alan bir organizasyon sayfasına mesaj attım bu tam kapanma olacağını falan söylemişti 🤔 haziranda açılması planlanıyor dedi mayısın son haftası gidişata göre belli olur dedi
Bizimki de 19 mayıstan sonra serbest olacak kişi saat sınırlamasıyla demişti. Bakalım. Allahım nolur mayısta acılsın 🥺

Her şeyden vazgeçtik sade bir nikaha razıyız bu bari olsun artık Allah'ım 🙏🏻🙏🏻
Martta açtılar her şeyi şimdi de açsınlar 😁

Temmuzda vakalar isterse 100.000 olsun hayatta kapatmazlar hiçbir yeri malum turizm
Biz bi yapsak kurtulsak da normal bi hayat yaşasam artık. Böyle hiçbir şeyin tadı yok sabah akşam belirsizlik.
Olumsuz olsa bile içim daha rahat olcak şu halimden, en azından belli olmuş olur

Temmuzda vakalar isterse 100.000 olsun hayatta kapatmazlar hiçbir yeri malum turizm
Biz bi yapsak kurtulsak da normal bi hayat yaşasam artık. Böyle hiçbir şeyin tadı yok sabah akşam belirsizlik.
Olumsuz olsa bile içim daha rahat olcak şu halimden, en azından belli olmuş olur
Yok canım sen öyle san. Tatile gideceklere serbest olur,turiste otelde çalışana serbest olur. Olan kime olur 😆

Benim organizasyoncuyla düğün salonu tam kapanma olduğu için çok mutluydu. Asıl şimdi açılma ihtimali var demişlerdi kapanmadan 2 gün önce gittiğimizde..
Zaten çoğu yeri açmıcaklarsa neden kapandık illa bir kısıtlama koyup açmaları lazım

X