- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Zaferini ilan etçez deseneAmin canim Amin inşallah
Evet nasipse 30 ağustos transferim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaferini ilan etçez deseneAmin canim Amin inşallah
Hadi bakalım sağlıkla tutunsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim benimkine daha çok var ya taa haziran temmuz topiğindeydimAmin canim Amin inşallah
Kokunu aldım bebeğimYaaaa benim seyhoşum gelmişş sen buralara gel zaten meraktan çatlıyorumm bugün arıyacaktım ilaçlara başladınmı die gel bi öpem seni
Ahahah yanlışlıkla ay hiç düşünmüyordum diemedik artık düşüne düşüne bile istiye koydurcaz embryoları sonra dicem kazara gelmiş konmuş orayaHiç sorma yanlışlıkla hamile olanlardan olmayı da beceremedik umarım bu sefer tutar da tek cip almakla kalırız
Amin kuzum amin allah razı olsun canım benim bütün tedavilerim tr de oldu en sonuncusu Ankara da oldu şimdi baslayacaz diyoruz da merkeze karar veremedik eşim kendi şehrimizde istiyor ben ankara istiyorum bakalım artık rabbim doğru yerde doğru zamanda başlamayı nasip etsin inşallah hepimizeİnşallahh canımm benim Rabbim dualarını kabul etsin hayırlısıyla sağlıkla inşallah. Türkiye de olmuştu galiba dimi canım senin temmuzdaki tedavi
Benimki dalga geciyo erkek olursa zafer koyalım diyeZaferini ilan etçez desene
Allah razı olsun rabbim hepimize hayırlısıyla en hayirli zamanda nasip etsin canim sen yine iyisin ben Aralık topigindeydimHadi bakalım sağlıkla tutunsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim benimkine daha çok var ya taa haziran temmuz topiğindeydim
oh oh bu sefer 2tane koncak bide valla senınle gün sayıyorumm kalpten gidicem az kaldıKokunu aldım bebeğim
Evet basladim ayni konuştuğumuz gibi
Zafer olması cok mantıklı amaaa ikitane olursa zafer ve bayram haydeeeBenimki dalga geciyo erkek olursa zafer koyalım diye
Allah razı olsun rabbim hepimize hayırlısıyla en hayirli zamanda nasip etsin canim sen yine iyisin ben Aralık topigindeydim
Kasım die bir ay yok zaten ekim var uzak dursun hele kasım da kim oluyoHahah dimi Kasımın adını anmayalım
Ben bu sefer çok sakinim nedense yine iptal olucak endişesi devam ediyor heralde bi anlam veremedimoh oh bu sefer 2tane koncak bide valla senınle gün sayıyorumm kalpten gidicem az kaldı
Hiçte fena değilmişZafer olması cok mantıklı amaaa ikitane olursa zafer ve bayram haydeee
Enerjimizle bebişler gelecek kurabiyeciğim sende tatlişkosun kurabiyesin nihayetinde inşallah bebişli kurabiye olcannnAyy çok tatlısın ya muhteşem bi enerjin var.
İptal felan yok bu sefer motivasyonun iyi olsun.biz herzaman nasıldık hep inandık 2sinide al gel .buzluk bebesi oldular iyiceBen bu sefer çok sakinim nedense yine iptal olucak endişesi devam ediyor heralde bi anlam veremedim
Hiçte fena değilmiş
Cansin sen ya valla cok özledim seniİptal felan yok bu sefer motivasyonun iyi olsun.biz herzaman nasıldık hep inandık 2sinide al gel .buzluk bebesi oldular iyice
Bende özledim bebemm ya inşlh hayrlı sonuclar alırız da bebelerimiz karnımızda bi çay içeriz çay dediysem demleme ha diğeri değilCansin sen ya valla cok özledim seni
Hahah ben de hazırladım kendimiAhahah yanlışlıkla ay hiç düşünmüyordum diemedik artık düşüne düşüne bile istiye koydurcaz embryoları sonra dicem kazara gelmiş konmuş oraya
ahaha aynen öyle ya herkese hesap mı vercez tüp bebek die bi sen bi ben biliyoz bu bizim sırrımız temem miHahah ben de hazırladım kendimi
hiç beklemediğim anda geldi kafamdan attiğim ay oldu diyeceğim millete
ben sölemedim şahsen süpriz olsun dieTabikisi de yoksa işimiz iş mümkün olsa eşime bile demezidim
Vaaaoovv sen en üst levele atlamışsın Nirvanaben sölemedim şahsen süpriz olsun die
Amin inşallah.Ben adetin ikinci günü gittim bir hafta sonrasında tekrar gittim yarın son kontrol 3 Eylül de transfer toplamda 4 oluyor transfer dahil.Doktordan doktora değişebilir tabi.En fazla 5 olurHoşbuldum. İnşaAllah hepimiz sonuçlar alırız. Yani toplamda kaç defa kontrol olur transfer günü ile beraber. Taze transferimde 5 defa gidip gelmiştim