2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

İnşallahh canımm benim Rabbim dualarını kabul etsin hayırlısıyla sağlıkla inşallah. Türkiye de olmuştu galiba dimi canım senin temmuzdaki tedavi
Amin kuzum amin allah razı olsun 🤗canım benim bütün tedavilerim tr de oldu en sonuncusu Ankara da oldu şimdi baslayacaz diyoruz da merkeze karar veremedik eşim kendi şehrimizde istiyor ben ankara istiyorum bakalım artık rabbim doğru yerde doğru zamanda başlamayı nasip etsin inşallah hepimize 🤗🤗🤗😘😘

Zaferini ilan etçez desene😂
Benimki dalga geciyo erkek olursa zafer koyalım diye 🤣🤣
Hadi bakalım sağlıkla tutunsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 😍😍 benimkine daha çok var ya taa haziran temmuz topiğindeydim🤣
Allah razı olsun rabbim hepimize hayırlısıyla en hayirli zamanda nasip etsin canim sen yine iyisin ben Aralık topigindeydim🤣🤣

Ahahah yanlışlıkla ay hiç düşünmüyordum diemedik artık düşüne düşüne bile istiye koydurcaz embryoları🤣 sonra dicem kazara gelmiş konmuş oraya
Hahah ben de hazırladım kendimi😂😂
hiç beklemediğim anda geldi kafamdan attiğim ay oldu diyeceğim millete 😂😂

Hoşbuldum. İnşaAllah hepimiz sonuçlar alırız. Yani toplamda kaç defa kontrol olur transfer günü ile beraber. Taze transferimde 5 defa gidip gelmiştim
Amin inşallah.Ben adetin ikinci günü gittim bir hafta sonrasında tekrar gittim yarın son kontrol 3 Eylül de transfer toplamda 4 oluyor transfer dahil.Doktordan doktora değişebilir tabi.En fazla 5 olur

X