2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Aynen canım birde önceki taze transferdi tuttu ama düşük oldu.O yüzden riske atmak istemedi sanırım.Birde tramsfer günü rahmimi pek beğenmedi , iyice dinlen dedi.Bende geçen ay Histereskopı oldum inşallah başarı şansımızı artırır
Yaa senin ne için histeroskopi yapıldı canım. Rahime çizik falan atıyorlarmış şansı daha da artıyor diyorlar 😍 inşallah canım bu defa Rabbim yüzlerimizi güldürsün. Hepimize uğur getirsin bu topik
Transferden önce nar suyu da iç canım. Rahim kalınlaşmasına yardımcı oluyormuş

Haha sorma ya bende normalde Eylül transferi diye beklerken ekime kaldık. Bir an önce transfer zamanı gelsin istiyorum. Bebitolar buzlukta bizi bekliyor 🤣 senin opu oldu mu
Evet ya yavrularımız dondu oralarda🤣 benm opu geçen sene ekimde olmuştu.martta transfer oldum tuttu 17 haftalık kaybettim 2 ay önce bu ikinci deneme valla günler geçmek bilmiyor yaaa tekrar hamiş olmak istiyorum çok güzel bir duygu Allah bu sefer tamamına erdirsin hepimizi🥰😍

Evet ya yavrularımız dondu oralarda🤣 benm opu geçen sene ekimde olmuştu.martta transfer oldum tuttu 17 haftalık kaybettim 2 ay önce bu ikinci deneme valla günler geçmek bilmiyor yaaa tekrar hamiş olmak istiyorum çok güzel bir duygu Allah bu sefer tamamına erdirsin hepimizi🥰😍
Yine dicem bilemedim canım. İnşallah Rabbim bu defa sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin 🤲🤲

Yaa senin ne için histeroskopi yapıldı canım. Rahime çizik falan atıyorlarmış şansı daha da artıyor diyorlar 😍 inşallah canım bu defa Rabbim yüzlerimizi güldürsün. Hepimize uğur getirsin bu topik
Transferden önce nar suyu da iç canım. Rahim kalınlaşmasına yardımcı oluyormuş
Benim daha önce düşük ve başarısız denemelerim olunca yapıldı canım.cok şükür bir sorun yokmuş, rahime kan akışı olsun diye rahîm içine prp de yapıldı, çizik de atıldı.Birde hafif basıklık varmış o düzeltilmiş öyle söyledi yani doktorum.Valla şimdiden gün sayıyorum.Daha opu sonrası adetimin 3, günü.Günler de geçmez şimdi bana 🙄

Benim daha önce düşük ve başarısız denemelerim olunca yapıldı canım.cok şükür bir sorun yokmuş, rahime kan akışı olsun diye rahîm içine prp de yapıldı, çizik de atıldı.Birde hafif basıklık varmış o düzeltilmiş öyle söyledi yani doktorum.Valla şimdiden gün sayıyorum.Daha opu sonrası adetimin 3, günü.Günler de geçmez şimdi bana 🙄
Aa bende de hafif basıklık var onun için yaptırcam. Bu prp işlemi ne acaba. Hazır histeroskopi olmuşken onları da yaptırayım diyorum

Aa bende de hafif basıklık var onun için yaptırcam. Bu prp işlemi ne acaba. Hazır histeroskopi olmuşken onları da yaptırayım diyorum
Canım senden aldıkları kanla rahîm içini yeniliyorlar galiba, rahîm uyarılmış oluyormuş.Ama her doktor yapmıyor galiba birde yumurtalıklara yapılan prp var oda rezervi artırmak için yapılıyor,Benim doktor Histereskopı de rahîm içine prp yapıyor.Benim ultrasonda ve rahim filminde birşey görünmedi ama doktor öyle söyledi.Ama önemli birşey değil dedi basıklık için

Kaçıncı denemeniz ?

kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?

ve nelere dikkat ediyorsunuz ?

benim ikinci tedavim , ilki 5 gün embriyosu negatif oldu .
ikinci tedavimde bazı değişiklikler oldu . Yine donmuş olacak ama 2 embriyo ve 3 gün embriyo hatcing yapılacak . Birbirimize destek olalım .♥️ Heycanlarımızı , korkularımızı birlikte yaşayalım bizi bizler anlarız ♥️
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye @Sohrab sizleri de etiketliyorum kızlar . Süreçleri beraber geçirdik inşallah transfer ve pozitiflerde beraber gelir ard arda 😌 ve tüm diğer arkadaşlar .
Ben 3 kez tüp bebek tedavisi gördüm ve negatifti, 3. Su kimyasal gebelik oldu eylül ekim gibi düşünüyordum donmus embriyoyu bazi aksilikler oldu sanırım kasim da olacak kismetse ama umudum kırıldı biraz hic bir sıkıntı olamamasina ragmen gebe kalamamak beni yıprattı beni herkes sakin ol isteme cok kafana takma diyor ama asil taktığım sorun yokken olmaması

Ben 3 kez tüp bebek tedavisi gördüm ve negatifti, 3. Su kimyasal gebelik oldu eylül ekim gibi düşünüyordum donmus embriyoyu bazi aksilikler oldu sanırım kasim da olacak kismetse ama umudum kırıldı biraz hic bir sıkıntı olamamasina ragmen gebe kalamamak beni yıprattı beni herkes sakin ol isteme cok kafana takma diyor ama asil taktığım sorun yokken olmaması
İşte orasıda kısmet oluyor cnm inşallah bu denemende olacak benm aralık topiğimde bir arkds vardı kaç defa denedi sevepsizdi onunda.suan ikizlere hamıle.hiç umudun kırılmasın vakti gelecek elbet

X