- 21 Mart 2018
- 3.725
- 13.852
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Kızlar ben hala adet bekliyorum ,beklerkende eğleniyorum tatildeyim. fazla aktif olamıyorum kusuruma bakmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla kahkaha attım sabah sabahBende özledim bebemm ya inşlh hayrlı sonuclar alırız da bebelerimiz karnımızda bi çay içeriz çay dediysem demleme ha diğeri değil
Bende öyle dicemHahah ben de hazırladım kendimi
hiç beklemediğim anda geldi kafamdan attiğim ay oldu diyeceğim millete
İnşallahh canımm benim Rabbim doğru kararlar vermeyi nasip etsin. Yurt dışında neden düşünmüyorsun canımAmin kuzum amin allah razı olsun canım benim bütün tedavilerim tr de oldu en sonuncusu Ankara da oldu şimdi baslayacaz diyoruz da merkeze karar veremedik eşim kendi şehrimizde istiyor ben ankara istiyorum bakalım artık rabbim doğru yerde doğru zamanda başlamayı nasip etsin inşallah hepimize
Benimki dalga geciyo erkek olursa zafer koyalım diye
Allah razı olsun rabbim hepimize hayırlısıyla en hayirli zamanda nasip etsin canim sen yine iyisin ben Aralık topigindeydim
Aminn inşallah kızlar. E artık anneler topiği falan açmak nasip olsun inşallahEnerjimizle bebişler gelecek kurabiyeciğim sende tatlişkosun kurabiyesin nihayetinde inşallah bebişli kurabiye olcannn
Amin kuzum inşallah ❤Aminn inşallah kızlar. E artık anneler topiği falan açmak nasip olsun inşallah
Ayy süper haber bu canım nar suyuna başlamış mıydın sen acaba onun etkisiyle mi arttı kalınlaşmaSelam kızlar
Kontrole gıttım bugun estrofemın 6.günü bugun endometrıum 9.2, doktor cok guzel dedı hatta Hemsıreye emın mısın 6.gun oldugunda dedı, sonra ılac dozunu düşürdüler, bir gün sabah aksam, diğer gün sabah ikindi gece, çarşambaya kadar boyle olacak.. Kontrol çarşamaba gunu
Transfer günü de çarşamba gunu kesınlesecek buyuk ıhtımal haftaya carsamaba olur dedı doktor
Estrofemin 6. Gunu demişsin kullanmaya basladigin gunu mu sayiyorsun orayı anlamadim reglinin kacinci gunu bugunSelam kızlar
Kontrole gıttım bugun estrofemın 6.günü bugun endometrıum 9.2, doktor cok guzel dedı hatta Hemsıreye emın mısın 6.gun oldugunda dedı, sonra ılac dozunu düşürdüler, bir gün sabah aksam, diğer gün sabah ikindi gece, çarşambaya kadar boyle olacak.. Kontrol çarşamaba gunu
Transfer günü de çarşamba gunu kesınlesecek buyuk ıhtımal haftaya carsamaba olur dedı doktor
Oh maşallah demek çabuk tepki vermiş ilaca rahım duvarınSenin transfer cok sürmez yakındırSelam kızlar
Yok kuzu nar suyu alacaktım bugun hatta, sonra vazgeçtim, dozu bıle dusurdu yanı.. Çözdğrme ne zaman olacak Hıc bılmıyorum, ama 3.gun donduruldu cozdurup 5. Gune gitmesı beklenecekAyy süper haber bu canım nar suyuna başlamış mıydın sen acaba onun etkisiyle mi arttı kalınlaşma
Çözdürme işlemine başladılar mı peki. Seninkileri çözdürüp sonra ilerlemesine bakacaklardı dimi öyle hatırlıyorum
Evet ılac kullanımında bugun 6.gun, pazartesi basladım ilaca, adetın 7.gunundeyım..Estrofemin 6. Gunu demişsin kullanmaya basladigin gunu mu sayiyorsun orayı anlamadim reglinin kacinci gunu bugun
9,2 cok guzel ölçüm hayirli güzel sonuçların olsun inşallah
Çarsamaba netleşecek, ama dıger hafta carsamba olur buyuk ıhtımal dedı, once persembe mı dedı sonra fazla kalınlık ıyı deıl dedı, ayarlarız kafana takma bunları diyorOh maşallah demek çabuk tepki vermiş ilaca rahım duvarınSenin transfer cok sürmez yakındır
yani sonraki kntrolde netleşir ozamn 11.gün karar verilcek ozamn çarşambaya kntrolde tmm denilirse haftaya pzt biter bu iş oh oh cok gzlYok kuzu nar suyu alacaktım bugun hatta, sonra vazgeçtim, dozu bıle dusurdu yanı.. Çözdğrme ne zaman olacak Hıc bılmıyorum, ama 3.gun donduruldu cozdurup 5. Gune gitmesı beklenecek
Evet ılac kullanımında bugun 6.gun, pazartesi basladım ilaca, adetın 7.gunundeyım..
İnşallah güzel ilerler, hepimizin yüzü gülsün
Çarsamaba netleşecek, ama dıger hafta carsamba olur buyuk ıhtımal dedı, once persembe mı dedı sonra fazla kalınlık ıyı deıl dedı, ayarlarız kafana takma bunları diyor
İnsallah hersey yolunda ilerleryani sonraki kntrolde netleşir ozamn benmde 11.gün karar verilcek ozamn çarşambaya kntrolde tmm denilirse haftaya pzt biter bu iş oh oh cok gzl
Kuzum ben zaten tr deyim eşim işi dolayısıyla sürekli yurt dışında eşim bu tedaviyi kıbrısta yaptırmak istedi 10bin euro masraf çıkardılar bize ve ben yurtdışına pek sıcak bakamıyorum bu adamlarki embriyo yumurta sperm satan insanlar ben güvenemiyorum yumurta ebriyomuzu satmayacaklari ne malum hic bir hakta idda edemeyiz ki gelişimi durdu derler ne bileyim yurtdışıni düşünmem için burdaki imkanları tüketmiş olmam lazım yani ben bu gorusteyim 10bin euro burda en iyi yerde bile 4 kere tüp bebek yapar bana yani bize ekstra işlemde uygulanmayacak ki klasik tüp bebek yapılacakİnşallahh canımm benim Rabbim doğru kararlar vermeyi nasip etsin. Yurt dışında neden düşünmüyorsun canım
Biçok kisi yurtdısjndan Türkiye'ye geliyor tedavı burda daha uygun dıye, geçen isveçten gelen biri vardı benım doktordaKuzum ben zaten tr deyim eşim işi dolayısıyla sürekli yurt dışında eşim bu tedaviyi kıbrısta yaptırmak istedi 10bin euro masraf çıkardılar bize ve ben yurtdışına pek sıcak bakamıyorum bu adamlarki embriyo yumurta sperm satan insanlar ben güvenemiyorum yumurta ebriyomuzu satmayacaklari ne malum hic bir hakta idda edemeyiz ki gelişimi durdu derler ne bileyim yurtdışıni düşünmem için burdaki imkanları tüketmiş olmam lazım yani ben bu gorusteyim 10bin euro burda en iyi yerde bile 4 kere tüp bebek yapar bana yani bize ekstra işlemde uygulanmayacak ki klasik tüp bebek yapılacak
Aa ciddi mi Allah esirgesin ya. Doğrudur canım ya ben sizi yurt dışında yaşıyorsunuz da tedaviye geliyorsunuz diye biliyordum. Dediğin gibi o fiyata kaç kere tüp bebek yapılırKuzum ben zaten tr deyim eşim işi dolayısıyla sürekli yurt dışında eşim bu tedaviyi kıbrısta yaptırmak istedi 10bin euro masraf çıkardılar bize ve ben yurtdışına pek sıcak bakamıyorum bu adamlarki embriyo yumurta sperm satan insanlar ben güvenemiyorum yumurta ebriyomuzu satmayacaklari ne malum hic bir hakta idda edemeyiz ki gelişimi durdu derler ne bileyim yurtdışıni düşünmem için burdaki imkanları tüketmiş olmam lazım yani ben bu gorusteyim 10bin euro burda en iyi yerde bile 4 kere tüp bebek yapar bana yani bize ekstra işlemde uygulanmayacak ki klasik tüp bebek yapılacak
6.gune göre hızlı kalınlaşmış benim adetin 13. günü bugün 9 olmuş. Doktorum en ideali 8-11 arası daha fazlasını istemiyorum dedi.Dozu düşürmesi iyi olmuş.Selam kızlar
Ozamn transfere karar verilmiştir seninde6.gune göre hızlı kalınlaşmış benim adetin 13. günü bugün 9 olmuş. Doktorum en ideali 8-11 arası daha fazlasını istemiyorum dedi.Dozu düşürmesi iyi olmuş.
Adetin 2. Günü gititgimde direk ayarlayıp.soylediler ben de şaşırdım Nasipse inşallah 3 Eylül cuma günüOzamn transfere karar verilmiştir seninde