2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

hosgelmişen bacoo🥰 ekimin kaçına gelcek gibi transferın regl hesabıyla? Benm 2.deneme yaş 36 yaşlandım iyice😁
Hoş buldum cano🤩Ekimin ikinci haftasına gelecek galiba sanırım senin kaçı acep🤔gayet uygun yaş bence 👍 benim ilk deneme olcek 29um ben de 🤗

Hoş buldum cano🤩Ekimin ikinci haftasına gelecek galiba sanırım senin kaçı acep🤔gayet uygun yaş bence 👍 benim ilk deneme olcek 29um ben de 🤗
Maşallah diem ozamn al buda boncuğun 🧿🥰 benim 2.deneme cnm ilki tuttu beni bırakıp gitti artık kısmet 2.ye ah bide ikiz olsa tadından yenmez 😁 sen bikerem daha çıtırsın😂

Maşallah diem ozamn al buda boncuğun 🧿🥰 benim 2.deneme cnm ilki tuttu beni bırakıp gitti artık kısmet 2.ye ah bide ikiz olsa tadından yenmez 😁 sen bikerem daha çıtırsın😂
Haha çok tatlısın ya 😂inşallah ikinciye sağlıkla kucağına alırsın 🤗çıtır mıtır farketmiyo aha bak tüp bebek yolundayız 😂 😂

Haha çok tatlısın ya 😂inşallah ikinciye sağlıkla kucağına alırsın 🤗çıtır mıtır farketmiyo aha bak tüp bebek yolundayız 😂 😂
napak anacım ayakları dikip hamile kalamadık biz :KK22:gönül isterdi uğraşmadan oluversin ama napalım tüp bebekteki dr ları kim zengin edecek sonra 😁drum jipe binsin die tüm uğraşım vicdanlıyım kıyamıyorum napam:KK33:

Canım senden aldıkları kanla rahîm içini yeniliyorlar galiba, rahîm uyarılmış oluyormuş.Ama her doktor yapmıyor galiba birde yumurtalıklara yapılan prp var oda rezervi artırmak için yapılıyor,Benim doktor Histereskopı de rahîm içine prp yapıyor.Benim ultrasonda ve rahim filminde birşey görünmedi ama doktor öyle söyledi.Ama önemli birşey değil dedi basıklık için
Hımm anladım canım. Bi söyleyim bakalım kendi doktoruma. Histeroskopi sonrası gebelik haberini çok duydum burada ya. İnşallah şifa olsun canım müjdelere vesile olsun 😍

napak anacım ayakları dikip hamile kalamadık biz :KK22:gönül isterdi uğraşmadan oluversin ama napalım tüp bebekteki dr ları kim zengin edecek sonra 😁drum jipe binsin die tüm uğraşım vicdanlıyım kıyamıyorum napam:KK33:
Ayy çok tatlısın ya😍🤭 muhteşem bi enerjin var.😍

Kaçıncı denemeniz ?

kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?

ve nelere dikkat ediyorsunuz ?

benim ikinci tedavim , ilki 5 gün embriyosu negatif oldu .
ikinci tedavimde bazı değişiklikler oldu . Yine donmuş olacak ama 2 embriyo ve 3 gün embriyo hatcing yapılacak . Birbirimize destek olalım .♥️ Heycanlarımızı , korkularımızı birlikte yaşayalım bizi bizler anlarız ♥️
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye @Sohrab sizleri de etiketliyorum kızlar . Süreçleri beraber geçirdik inşallah transfer ve pozitiflerde beraber gelir ard arda 😌 ve tüm diğer arkadaşlar .
Sanırım peşinizden Yin e geliyorum 😁😁😂😂temmuzda birlikte tedaviye başlamıştık benim negatif oldu donmuş falan da yok tekrar sıfırdan başlayacaz 😏rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah eylül adetiyle 7.tedabiye başlıyoruz rabbim hepimizin kucağını hayırlısı ile sağ salim doldursun inşallah 🤗🤗🤗😘😘😍😍

Sanırım peşinizden Yin e geliyorum 😁😁😂😂temmuzda birlikte tedaviye başlamıştık benim negatif oldu donmuş falan da yok tekrar sıfırdan başlayacaz 😏rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah eylül adetiyle 7.tedabiye başlıyoruz rabbim hepimizin kucağını hayırlısı ile sağ salim doldursun inşallah 🤗🤗🤗😘😘😍😍
İnşallahh canımm benim Rabbim dualarını kabul etsin hayırlısıyla sağlıkla inşallah. Türkiye de olmuştu galiba dimi canım senin temmuzdaki tedavi

X