2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Gunde 3 taneydı, sonra rahım fazla kalınlasınca dozu dusurduler, sonra tekrar gerı cıkardılar..yanı genel olarak gunde 3 tane kullandım. Benımkı Lucrınlı tedavıydı
Benim de lucrinli tedavi gecen regl ile lucrin igne olmustum..kontrolu reglnin 2. Gunu yapmisti ve igne oldum. 21. Gun sonra yine muayene oldum. Bu cumartesi de estrofem ve coraspirine basliyorum

Benim de lucrinli tedavi gecen regl ile lucrin igne olmustum..kontrolu reglnin 2. Gunu yapmisti ve igne oldum. 21. Gun sonra yine muayene oldum. Bu cumartesi de estrofem ve coraspirine basliyorum
Lucrin ne zaman vuruldunuz? Ben adetın 19.gunu vuruldum, regl olunca 2.gun kontrole gıttım o gun hemen estrofmen basladık..

Estrofem coraspirin antibiyotik folik ile başladım.Tarnsfere 5 gün kala Progestan fitil ve sabah akşam iğne eklendi.Hala.o şekilde devam ediyor.
Adetin 19. Günü transfer yapıldı.

Benim ekimde transferim var ben ilk dozu oldım doktorumda olabilirsin sakıncası yok dedi

Benimde şu an en büyük korkum tutmaması
6 eylülde transfer oldum idrara çok sıkışıktım hastaneye gittiğimde benden önceki arkadaşları beklerken dayanamadım lavaboya gittim sonrasında çok su içsemde gelmedi bi türlü ama transferi yaptılar buna rağmen
Sıkışık olmadığım için tutmazsa kendimi hiç affetmicem

22. Gun de sanirim hazırlığa baslaniyor. 1 aylik lucrin igne vurulmuştu. Kontrol edildiğinde de yumurtalar baskilanmjs gözüküyordu. Simdi tedaviye başlayabiliriz dedi doktor.
Acaba deneme mı yaptı ki, 22.gün tekrar lucrın vurabilir belkı, ben de merak ettim sımdı.. Bana da haber verin

Acaba deneme mı yaptı ki, 22.gün tekrar lucrın vurabilir belkı, ben de merak ettim sımdı.. Bana da haber verin
Yok canim tekrar vurma. Bana da garip geldi. Bende ademiyosiz var. O nedenle igneyi yapti. Bir de bir aylık bir igne dozu yapildi. Ama neden sizler gibi adetin 21. Gunu değilde adetin 2. Gunu ya da 3. Gunu yapildi anlayamadim. Ve igne yapıldıktan 20. Gun sonra kontrole cagirdu beni. 22.gunundw ise estrofeme başlıyorum. Umarim yanlis bir sey yapılmamıştır.

İnşallah tutar canım ultrasonla bakıp yerleştirme yapılıyor.. Bence dr için yeterli gelmiştir ultrason görüntüsü..

Canim yok goremeseler bekletiyorlar. Merak etme hic. Benim ilk transferde senin başına gelen durum gelmisti basima. Transfer tutmustu. Merak etme o yuzden. Oyle bir durumda rahim icini duzgun goremediklerinden zaten bekletiyorlar. Hic bir doktor o kadar emek verdiği embriyoyu bosa harcamak istemez

Sıkıntı yapma canım eğerki bir problem olsa doktor bekletirdi o kadar emek ediyoruz demekki transfer için hazır durumda gördü sen stres yapma Rabbim ne derse o hakkında hayırlısı olsun inşallah bugunlerinin tadını çıkar kendinde ayrıca belirti arama dinleme kendini inşallah güzel haberi verirsin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…