- 12 Nisan 2019
- 24.110
- 38.299
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.221
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır, bekleyip görelim, belkı dedıgın sebepten oturu boyle bı tedavı uyguluyorlar, tüp bebek tedavileri cok kısısel oluyor gercekten, sen bunlara takma kafanı, doktoruna guvenıyorsan gerisi bosYok canim tekrar vurma. Bana da garip geldi. Bende ademiyosiz var. O nedenle igneyi yapti. Bir de bir aylık bir igne dozu yapildi. Ama neden sizler gibi adetin 21. Gunu değilde adetin 2. Gunu ya da 3. Gunu yapildi anlayamadim. Ve igne yapıldıktan 20. Gun sonra kontrole cagirdu beni. 22.gunundw ise estrofeme başlıyorum. Umarim yanlis bir sey yapılmamıştır.
Canım çok iyi anlıyorum seni ama 3.gün embyoları için 7.gün çok erken. Üzme hemen kendini.Kızlar benim transferimin 7. Günü sabah erkrn geblik testi yaptım ve sonuç negatif.2 adet 3. Gün ve 1 adet 2. Gün embriosu konmuştu.şuan resmen bağıra bağıra ağlamak istiyorum üzüntüden.Rabbim inşallah sonuç bekleyenlere güzel haberler nasip etsin.benim yine koskocaman negatif.
Benim de ilk yaptığımda 7. Gün böyle silikti sonra koyulaştı. Ve kanda çıktı. Bence yarın kan verirseniz çıkarKızlar günaydın,
5.gün çift embriyo transferi sonrası 8.gün.
İkinci çizgi görünüyor gibi ama baya silik. Böyle olması normal midir acaba inşallah beta hcg olması gereken düzeyde artıyordur. Çok umutsuzdum. İnşallah yanıltıcı bir pozitif değildir bu. Hevesim kursağımda kalsın istemiyorum
Ama 3. Gün embriyoları için 7.gün çok erken idrarda çıkması.. Bence biraz daha bekleyip kan vermelisin.. Ve hiçbir şey kesin değil bu süreçte lütfen umutsuz olma neler okuyoruz burdaKızlar benim transferimin 7. Günü sabah erkrn geblik testi yaptım ve sonuç negatif.2 adet 3. Gün ve 1 adet 2. Gün embriosu konmuştu.şuan resmen bağıra bağıra ağlamak istiyorum üzüntüden.Rabbim inşallah sonuç bekleyenlere güzel haberler nasip etsin.benim yine koskocaman negatif.
Resmen içime su serptin.Aalahım gönlünde ne muradın varsa onu versin.testi yaptığımdan beri ağlıyorum.Canım çok iyi anlıyorum seni ama 3.gün embyoları için 7.gün çok erken. Üzme hemen kendini.
Benim 8.gün 5.gün embriyolaryla çok çok silik çıktı erken gebelikte.
Heveslenmemeye çalışıyorum bende kendimi en kötüsüne hazırlıyorum ama kanda belli olcak herşey. Hakkımızda hayır neyse o nasip olsun
İnşallah canım yaaa Allah razı olsun hep dua ediyorum.Benim de ilk yaptığımda 7. Gün böyle silikti sonra koyulaştı. Ve kanda çıktı. Bence yarın kan verirseniz çıkarinşallah sağlıkla tutunur ve devam eder
Allahım hepinizden razı olsun.birazda olsun umut oldunuzAma 3. Gün embriyoları için 7.gün çok erken idrarda çıkması.. Bence biraz daha bekleyip kan vermelisin.. Ve hiçbir şey kesin değil bu süreçte lütfen umutsuz olma neler okuyoruz burda
Kıyamam yaa varsa bebiş üzersin annesi.Resmen içime su serptin.Aalahım gönlünde ne muradın varsa onu versin.testi yaptığımdan beri ağlıyorum.
İnşallah canım.inşallah rabbim kollarımızı boş bırakmazKıyamam yaa varsa bebiş üzersin annesi.
Dua etmeye devam
Boşuna bağıra bağıra ağlamayın 3 ve 2 ci gün embriyo su 7 gün çıkmaz bazen 5 ci gün bile ancak 7 de görülüyor 10 cu gün tekrar bakın . Sakin olun kendinizide bebekleride üzmeyin . Embriyo traşllama yapılmış mıydı ?Kızlar benim transferimin 7. Günü sabah erkrn geblik testi yaptım ve sonuç negatif.2 adet 3. Gün ve 1 adet 2. Gün embriosu konmuştu.şuan resmen bağıra bağıra ağlamak istiyorum üzüntüden.Rabbim inşallah sonuç bekleyenlere güzel haberler nasip etsin.benim yine koskocaman negatif.
Hiç canını bunun için sıkmaBenimde şu an en büyük korkum tutmaması
6 eylülde transfer oldum idrara çok sıkışıktım hastaneye gittiğimde benden önceki arkadaşları beklerken dayanamadım lavaboya gittim sonrasında çok su içsemde gelmedi bi türlü ama transferi yaptılar buna rağmen
Sıkışık olmadığım için tutmazsa kendimi hiç affetmicem
Aynen kuzum moralleri yüksek tutalımHürrem sultan var burada o doğumunu bile videoya çekmeli yaniben öyle gerçekçi doğuranı hiçbir dizide görmedim...Sülümaaan neeerrrddeeesssiiin...bebek çıkmıyo,çıkacak Hürrem hatun orda kalacak değil ya diyo Daye ben orda kopuyorum
7. Günün 3. Gün embriyosuKızlar benim transferimin 7. Günü sabah erkrn geblik testi yaptım ve sonuç negatif.2 adet 3. Gün ve 1 adet 2. Gün embriosu konmuştu.şuan resmen bağıra bağıra ağlamak istiyorum üzüntüden.Rabbim inşallah sonuç bekleyenlere güzel haberler nasip etsin.benim yine koskocaman negatif.
Negatif sonuçlananlar için mi bu soru tatlımGünaydın herkese , kızlar transfer sonrasi adet günü gelipte adet olacakmış gibi ağrısı olan varmı?
Normalde bugün olmam lazım ve baya agrım var