- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.161
Evt normal yoldan eşinizdeki değerlerle zor.ama tüp bebekte canlı ve kaliteli spermleri seçiyorlar zaten olgun yumurtalarla döllenme sağlanıyor tüp bebekte şansınız daha yüksek.ama sperm kalite ve hızını arttıran ve sonuc alan arkdslarda oldu belirli vitamin desteğiylePeki kızlar benim yumartalıklarım polikistik görünümlüydü ama hiç bi zaman kıllanma, kilo (tam aksine çok zayıfım) ya da adet gecikmesi faln yaşamadım. Doktorda diyor zaten tam pco sendromu değilsin diye. 20aya yakın yumurta çatlatma (femera,gonal f, klomen vs) hepsini denedik ve benim yumurtalarım hep çok güzel gelişti her ay 2-3tane oluyordu doktor çok kaliteli bu sefer olacak falan diyordu ama sonuç hep hüsrandı rahim filmi çekildim nisan ayında tertemiz tüpler açık çıkmıştı. Ocak ayında eşimden sperm testi istemişti doktor sperm sayısı 63 milyon morfoloji %3 , ileri hızlı hareket %4 ,hareketsiz %71 çıktı. Doktor sonuçlara çok önemli değil vitaminle destekleriz dedi eşim bi içti bi içmedi. Ama doktor hiç bi şekilde buna bağlamadı olmamasını? Sizce olmaması konusunda etken mi bu sperm sonuçları? Tüp bebekte sonuc alır mıyız?uzun yazdım çok özür dilerim hepinizden
Hoş buldum canım hemde çok hoş buldum baksana topik coşmuş çok mutlu oldum pozitif haberlere
Evt bende bu ara çok girmedim baktım herkes hamişHoş buldum canım hemde çok hoş buldum baksana topik coşmuş çok mutlu oldum pozitif haberlere
İnşallahh canımm benim sırayla hepimiz verelim o müjdeyi
Bilmiyorum ama yakın galiba hissediyorumEvt bende bu ara çok girmedim baktım herkes hamiş)) sıra bize geliyorrr ) senin regl nezamn
benm şaşmazssa 15 eyll ama erkende gelebilir geçte düşükten sonra şaştı birazBilmiyorum ama yakın galiba hissediyorumgöğüslerden başladı ağrı sızı. Seninki ne alemde uzaklarda mı yakınlarda mı
Ayy az kalmış o zaman kız bugün 10ubenm şaşmazssa 15 eyll ama erkende gelebilir geçte düşükten sonra şaştı birazseninkide eli kulağında desene. baby is coming az kaldı
Merhabalar ,Genetik hastalık nedeniyle pgt yöntemi ile yaptırıyoruz.Diger iki denemem de 5. Gün donmuş embriyo ile yapıldı ama nasip olmadı.İnsallah bu sefere
inşallah kurabiyem ya artk yiter daaaa o bebeler buraya gelecekAyy az kalmış o zaman kız bugün 10ugelsin gelsinler de bebişlere kavuşalım artık
He ya kız bak hele ben seni sen beni tut test yapmamak içininşallah kurabiyem ya artk yiter daaaa o bebeler buraya gelecekbakalım aramızda günler olacak sanırsam transferdaş
Tam da adamına söylüyorsunHe ya kız bak hele ben seni sen beni tut test yapmamak içingerçi ben korkuyorum ya galiba test günü gelse de ben hala bekliyor olurum
6.gün mü Hahah bak kkya girmem HaaTam da adamına söylüyorsunahahah ben 6.gün yaparım hiç te tutmam seni ama kan için beklerim gecen sefer 6.gün ve 8.gün test yaptm 12-14.gunde kan verdim
Dediğimi hakkaten duydun6.gün mü Hahah bak kkya girmem Haaben seni lafa tutarım sende unutursun test yapmayı
He hee çokta unutulacak bişey sanki dediğini duyar gibiyim
Hahah kulaklarım sağlam işitir efendimDediğimi hakkaten duydunsen 12.güne kadar bekleyebilecekmisin peki
Hahah kulaklarım sağlam işitir efendim
12 mi pek bi az geldi ya ben bu korkuyla onu bi 20ye tamamlar gibiyim
Nerelerdeydin kaçakKızlarrr ben geldimmmmhamişler varmış aramızdaa gözünüz aydın canlarım Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Transfer olan arkadaşlar sizinkiler de sağlıkla tutunsunlar sağ salim ilerlesin değerleri
Hahah ahh bir gaz sancısııı amaniinn oda ne doğuruyorumYok cnm doğumda öğrenirsin acelen ne o nasıl bir sabır ben senide gazlarım sen merak etme
Hoş buldum canım benimNerelerdeydin kaçakhoşgeldin kuzuu
öyle olanlarda varya koca 9ay bebeği bilmeyenlerHahah ahh bir gaz sancısııı amaniinn oda ne doğuruyorum
Burdan güzel kitap mı olur hepsi gerçek yasamdanHoş buldum canım benimayy kız bi gidem bakem dedim. Güyaa kitap falan okuycaktım verimli günlerim olacaktı Hahah yok anam yok aklım burada. Dışarıdan bu topiği okuyordum bide not alıyordum kaçıncı sayfada kaldığımı