2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Evt normal yoldan eşinizdeki değerlerle zor.ama tüp bebekte canlı ve kaliteli spermleri seçiyorlar zaten olgun yumurtalarla döllenme sağlanıyor tüp bebekte şansınız daha yüksek.ama sperm kalite ve hızını arttıran ve sonuc alan arkdslarda oldu belirli vitamin desteğiyle

Genetik hastalık nedeniyle pgt yöntemi ile yaptırıyoruz.Diger iki denemem de 5. Gün donmuş embriyo ile yapıldı ama nasip olmadı.İnsallah bu sefere
Merhabalar ,
Genetik faktörlü olduğunu belirtmişsiniz .Bizde de aynı sıkıntı var .Eşimin 13. ve 14. kromozomlar da translokasyon mevcut .
Nerde yaptırıyorsunuz ? Nasıl bir problem sizde ki ?

Tam da adamına söylüyorsunahahah ben 6.gün yaparım hiç te tutmam seni ama kan için beklerim gecen sefer 6.gün ve 8.gün test yaptm 12-14.gunde kan verdim
6.gün mü Hahah bak kkya girmem Haa ben seni lafa tutarım sende unutursun test yapmayı
He hee çokta unutulacak bişey sanki dediğini duyar gibiyim

Nerelerdeydin kaçak hoşgeldin kuzuu

Burdan güzel kitap mı olur hepsi gerçek yasamdanyok kız gitme kal işte gidip napacan ben bazen gidiyom aynı gün geri dönüyomdışarda hayat güzel akmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…