2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Merhabalar ,
Genetik faktörlü olduğunu belirtmişsiniz .Bizde de aynı sıkıntı var .Eşimin 13. ve 14. kromozomlar da translokasyon mevcut .
Nerde yaptırıyorsunuz ? Nasıl bir problem sizde ki ?
Bizim ki tek gen mutasyonu genetik hastalık.Normal yolla bebeğimiz oldu ama hasta doğdu o zaman öğrendik taşıyıcı olduğumuzu tabi testler yapılınca.7 ay tutunabildi hayata sonra cennete gitti.Bu açıdan normal yolla çocuk sahibi olmamız riskli tekrar hasta olma ihtimali olduğu için pgt yöntemi ile.tup bebeğe başvurduk.Genetik testlerimiz Ankara da microgen de yapıldı

Bizim ki tek gen mutasyonu genetik hastalık.Normal yolla bebeğimiz oldu ama hasta doğdu o zaman öğrendik taşıyıcı olduğumuzu tabi testler yapılınca.7 ay tutunabildi hayata sonra cennete gitti.Bu açıdan normal yolla çocuk sahibi olmamız riskli tekrar hasta olma ihtimali olduğu için pgt yöntemi ile.tup bebeğe başvurduk.Genetik testlerimiz Ankara da microgen de yapıldı
Ay yavrum benim ...
İçim acıdı şimdi ya, nasıl bi acı😢
Peki şuan sağlıklı bi evladınız var mı ? Doğum günlüğüne istinaden soruyorum ..
Ek olarak nerde tedavi görüyorsunuz ?

Burdan güzel kitap mı olur hepsi gerçek yasamdan😂😂😂😉😉😉yok kız gitme kal işte gidip napacan ben bazen gidiyom aynı gün geri dönüyom😉😂dışarda hayat güzel akmiyo😁😁😁😎😎😍😘
Hiç valla dışarıda ekşın yok bişe yok 🤣🤣 hele bu kk bana ne etti biliyon mu. Üyeliği iptal ettiğim akşam ekşınlı bi konu açılmış🤣 ben dışarıdan okuyorum yorum yapamıyorum Ula diyorum bu bana edilir mi, 🤣🤣

Canım benim Rabbim yüreğine ferahlık versin 😓inşallah bu defa sağ salim kavuşursun bebeğine🤲🤲

Ay yavrum benim ...
İçim acıdı şimdi ya, nasıl bi acı😢
Peki şuan sağlıklı bi evladınız var mı ? Doğum günlüğüne istinaden soruyorum ..
Ek olarak nerde tedavi görüyorsunuz ?
Evet bir evladım var çok şükür ilk çocuğum sağlıklı doğdu.İkincisi hasta doğunca çok şaşırdık.Epidermolis bulluza hastalığı halk arasında kelebek olarak geçiyor.
İki denemem Ankara da Medicana Hastanesi'nde oldu negatif ile.sonuclandi.
Şimdi ki İstanbul'da Fulya acedemy Mustecep kavrut ile yapıldı.Carsamba günü test günüm

Evet bir evladım var çok şükür ilk çocuğum sağlıklı doğdu.İkincisi hasta doğunca çok şaşırdık.Epidermolis bulluza hastalığı halk arasında kelebek olarak geçiyor.
Şimdi ki İstanbul'da Fulya acedemy Mustecep kavrut ile yapıldı.Carsamba günü test günüm
Müstecep hocamami gidiyorsun çok tatlı çok merhametli bir doktordur nezaman arasan bisey sorsan anında cevap verir. Slmlar müstecep beye

İnş Rabbim sınavını hayırla sonuçlandırsın .
Güzel haberlerini alıcaz birlikte .. 💜🤲🏻

Kizlar dondurulmus embriyo transfer asamasi ne kadar sürüyor?

Cumartesi ilaclari kullanmaya başlayacağım soylendi. Daha önceki transferimde dondurulmustu. 15. Gun falan transfer yapildi diye hatırlıyorum. Simdi ki doktorum Ekim başı eylul sonu gibi dedi yani 20 gun civari belki daha fazla sürecek. Estorfem verdi gunde 3 tane.

Sizlerde dondurulmus transfer zamani ne kadar sure sonra transfer yapildi? Hangi ilaçlarla başladınız transfer sürecine?

Kizlar dondurulmus embriyo transfer asamasi ne kadar sürüyor?

Cumartesi ilaclari kullanmaya başlayacağım soylendi. Daha önceki transferimde dondurulmustu. 15. Gun falan transfer yapildi diye hatırlıyorum. Simdi ki doktorum Ekim başı eylul sonu gibi dedi yani 20 gun civari belki daha fazla sürecek. Estorfem verdi gunde 3 tane.

Sizlerde dondurulmus transfer zamani ne kadar sure sonra transfer yapildi? Hangi ilaçlarla başladınız transfer sürecine?
Estrofem in 17.günü transferım yapıldı, yanı adetin 18.günü

X