2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yok canim tekrar vurma. Bana da garip geldi. Bende ademiyosiz var. O nedenle igneyi yapti. Bir de bir aylık bir igne dozu yapildi. Ama neden sizler gibi adetin 21. Gunu değilde adetin 2. Gunu ya da 3. Gunu yapildi anlayamadim. Ve igne yapıldıktan 20. Gun sonra kontrole cagirdu beni. 22.gunundw ise estrofeme başlıyorum. Umarim yanlis bir sey yapılmamıştır.
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır, bekleyip görelim, belkı dedıgın sebepten oturu boyle bı tedavı uyguluyorlar, tüp bebek tedavileri cok kısısel oluyor gercekten, sen bunlara takma kafanı, doktoruna guvenıyorsan gerisi bos

Kızlar günaydın, 😇
5.gün çift embriyo transferi sonrası 8.gün.
İkinci çizgi görünüyor gibi ama baya silik. Böyle olması normal midir acaba inşallah beta hcg olması gereken düzeyde artıyordur. Çok umutsuzdum. İnşallah yanıltıcı bir pozitif değildir bu. Hevesim kursağımda kalsın istemiyorum 😔

Eklentiler

• IMG_20210911_072944.jpg
    IMG_20210911_072944.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar benim transferimin 7. Günü sabah erkrn geblik testi yaptım ve sonuç negatif.2 adet 3. Gün ve 1 adet 2. Gün embriosu konmuştu.şuan resmen bağıra bağıra ağlamak istiyorum üzüntüden.Rabbim inşallah sonuç bekleyenlere güzel haberler nasip etsin.benim yine koskocaman negatif.
Canım çok iyi anlıyorum seni ama 3.gün embyoları için 7.gün çok erken. Üzme hemen kendini.
Benim 8.gün 5.gün embriyolaryla çok çok silik çıktı erken gebelikte.
Heveslenmemeye çalışıyorum bende kendimi en kötüsüne hazırlıyorum ama kanda belli olcak herşey. Hakkımızda hayır neyse o nasip olsun 💕

Kızlar günaydın, 😇
5.gün çift embriyo transferi sonrası 8.gün.
İkinci çizgi görünüyor gibi ama baya silik. Böyle olması normal midir acaba inşallah beta hcg olması gereken düzeyde artıyordur. Çok umutsuzdum. İnşallah yanıltıcı bir pozitif değildir bu. Hevesim kursağımda kalsın istemiyorum 😔
Benim de ilk yaptığımda 7. Gün böyle silikti sonra koyulaştı. Ve kanda çıktı. Bence yarın kan verirseniz çıkar 🥰 inşallah sağlıkla tutunur ve devam eder 🧿🧿🧿

Kızlar benim transferimin 7. Günü sabah erkrn geblik testi yaptım ve sonuç negatif.2 adet 3. Gün ve 1 adet 2. Gün embriosu konmuştu.şuan resmen bağıra bağıra ağlamak istiyorum üzüntüden.Rabbim inşallah sonuç bekleyenlere güzel haberler nasip etsin.benim yine koskocaman negatif.
Ama 3. Gün embriyoları için 7.gün çok erken idrarda çıkması.. Bence biraz daha bekleyip kan vermelisin.. Ve hiçbir şey kesin değil bu süreçte lütfen umutsuz olma neler okuyoruz burda 🥰🥰

Canım çok iyi anlıyorum seni ama 3.gün embyoları için 7.gün çok erken. Üzme hemen kendini.
Benim 8.gün 5.gün embriyolaryla çok çok silik çıktı erken gebelikte.
Heveslenmemeye çalışıyorum bende kendimi en kötüsüne hazırlıyorum ama kanda belli olcak herşey. Hakkımızda hayır neyse o nasip olsun 💕
Resmen içime su serptin.Aalahım gönlünde ne muradın varsa onu versin.testi yaptığımdan beri ağlıyorum.

ben boşa dememişim evdeki testleri çöpe atın kan tahlili tarihini bekleyin diye...sonra acabalarla içinizi dağlıyorsunuz.kendinize yazık değil mi ya? bekleyin hanımlar,sükünetle bekleyin,bu adamlar bir tarih veriyorsa birşey biliyor ki veriyor.

Boşuna bağıra bağıra ağlamayın 3 ve 2 ci gün embriyo su 7 gün çıkmaz bazen 5 ci gün bile ancak 7 de görülüyor 10 cu gün tekrar bakın . Sakin olun kendinizide bebekleride üzmeyin . Embriyo traşllama yapılmış mıydı ?

Benimde şu an en büyük korkum tutmaması
6 eylülde transfer oldum idrara çok sıkışıktım hastaneye gittiğimde benden önceki arkadaşları beklerken dayanamadım lavaboya gittim sonrasında çok su içsemde gelmedi bi türlü ama transferi yaptılar buna rağmen
Sıkışık olmadığım için tutmazsa kendimi hiç affetmicem 😞
Hiç canını bunun için sıkma
Sonucun olumsuz olsa bile.sebep bu değil.Sikisiklik tutmasını engellemez doktorların işini kolaylastirmak için istenilen bir durum.Ben de suyu çok geç içmiştim etki etmedi.Hemsire biz doldurma işlemi yapalım dedi.Doktor gerek yok hallederiz dedi evet biraz uğraştılar ama şükür hallettiler.Dun de silikte olsa ikinci çizgiyi gördum.Demek ki sıkışıklık etkilmiyormus hiç kendini suçlama boşuna.Guzel haberlerini de duyacağız inşallah 🙏

7. Günün 3. Gün embriyosu
5. Gün embriyosu ile kiyaslarsak
senin 3. Günler ki için 5. Günün
2. Gün için ise 4. Günün oluyor.
Bunun çıkması zaten imkansız ki niye üzülüyorsun.10 .günden önce çıkmaz üzme kendini boşuna

ya yırtınsan boş...Allaha inanıyoruz değil mi hanımlar müslüman mı herkes grupta bilmiyorum şimdi bir pot daha kırmayayım ama tam tevekkül dini değil mi inancımız...kısmetse gelir çinden yemenden denmiş...sen hamile kalacaksan eğer varsa kaderinde bebek rüzgar sörfü yapsan,lunaparka gitsen zaten tutunur...kısmetinde yoksa kendini yatağa bağlasan nafile...yaratıcının kararı,bizim ki elden geleni yap,sonra tevekkül...çok sınandım,çok geldi başıma...sen bir plan yaparsın ertesi gün için ama kalkar o gece deprem olursa napacaksın,yıkılacak mısn? eh Allah'ın takdiridir...

X