-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.181
Bizim ki tek gen mutasyonu genetik hastalık.Normal yolla bebeğimiz oldu ama hasta doğdu o zaman öğrendik taşıyıcı olduğumuzu tabi testler yapılınca.7 ay tutunabildi hayata sonra cennete gitti.Bu açıdan normal yolla çocuk sahibi olmamız riskli tekrar hasta olma ihtimali olduğu için pgt yöntemi ile.tup bebeğe başvurduk.Genetik testlerimiz Ankara da microgen de yapıldıMerhabalar ,
Genetik faktörlü olduğunu belirtmişsiniz .Bizde de aynı sıkıntı var .Eşimin 13. ve 14. kromozomlar da translokasyon mevcut .
Nerde yaptırıyorsunuz ? Nasıl bir problem sizde ki ?
Ay yavrum benim ...Bizim ki tek gen mutasyonu genetik hastalık.Normal yolla bebeğimiz oldu ama hasta doğdu o zaman öğrendik taşıyıcı olduğumuzu tabi testler yapılınca.7 ay tutunabildi hayata sonra cennete gitti.Bu açıdan normal yolla çocuk sahibi olmamız riskli tekrar hasta olma ihtimali olduğu için pgt yöntemi ile.tup bebeğe başvurduk.Genetik testlerimiz Ankara da microgen de yapıldı
Ayy bende duymuştum birinden ya. Ama nasıl olur anlamıyorum o bebeğin hareketlerini nasıl hissetmezleröyle olanlarda varya koca 9ay bebeği bilmeyenleray karnım ağrıyo hadi acile ana oda ne bebekmiş
Hiç valla dışarıda ekşın yok bişe yokBurdan güzel kitap mı olur hepsi gerçek yasamdanyok kız gitme kal işte gidip napacan ben bazen gidiyom aynı gün geri dönüyom dışarda hayat güzel akmiyo
Canım benim Rabbim yüreğine ferahlık versinBizim ki tek gen mutasyonu genetik hastalık.Normal yolla bebeğimiz oldu ama hasta doğdu o zaman öğrendik taşıyıcı olduğumuzu tabi testler yapılınca.7 ay tutunabildi hayata sonra cennete gitti.Bu açıdan normal yolla çocuk sahibi olmamız riskli tekrar hasta olma ihtimali olduğu için pgt yöntemi ile.tup bebeğe başvurduk.Genetik testlerimiz Ankara da microgen de yapıldı
Evet bir evladım var çok şükür ilk çocuğum sağlıklı doğdu.İkincisi hasta doğunca çok şaşırdık.Epidermolis bulluza hastalığı halk arasında kelebek olarak geçiyor.Ay yavrum benim ...
İçim acıdı şimdi ya, nasıl bi acı
Peki şuan sağlıklı bi evladınız var mı ? Doğum günlüğüne istinaden soruyorum ..
Ek olarak nerde tedavi görüyorsunuz ?
Amin canım inşallah.Allah kimseyi evladı ile.imtihan etmesin.Ne hastalığı ile ne yokluğu ileCanım benim Rabbim yüreğine ferahlık versininşallah bu defa sağ salim kavuşursun bebeğine
Amin canım benim o acının bi tarifi bir adı yok zaten. İnşallah Rabbim mükafatını versin bu çabaların, koşturmacaların.Amin canım inşallah.Allah kimseyi evladı ile.imtihan etmesin.Ne hastalığı ile ne yokluğu ile
Müstecep hocamami gidiyorsun çok tatlı çok merhametli bir doktordur nezaman arasan bisey sorsan anında cevap verir. Slmlar müstecep beyeEvet bir evladım var çok şükür ilk çocuğum sağlıklı doğdu.İkincisi hasta doğunca çok şaşırdık.Epidermolis bulluza hastalığı halk arasında kelebek olarak geçiyor.
İki denemem Ankara da Medicana Hastanesi'nde oldu negatif ile.sonuclandi.
Şimdi ki İstanbul'da Fulya acedemy Mustecep kavrut ile yapıldı.Carsamba günü test günüm
Amin canım hepimiz emeğimizin karşılığını Allah'ım inşallahAmin canım benim o acının bi tarifi bir adı yok zaten. İnşallah Rabbim mükafatını versin bu çabaların, koşturmacaların.
Evet samimi sıcak biri.Eltim de onda tedavi olmuştu.Ben de bu sefer şansımı onda deneyim istedimMüstecep hocamami gidiyorsun çok tatlı çok merhametli bir doktordur nezaman arasan bisey sorsan anında cevap verir. Slmlar müstecep beye
Bahcecideydi yeni ayrildi sayılır. Güzel bir karar olmuşEvet samimi sıcak biri.Eltim de onda tedavi olmuştu.Ben de bu sefer şansımı onda deneyim istedim
İnş Rabbim sınavını hayırla sonuçlandırsın .Evet bir evladım var çok şükür ilk çocuğum sağlıklı doğdu.İkincisi hasta doğunca çok şaşırdık.Epidermolis bulluza hastalığı halk arasında kelebek olarak geçiyor.
İki denemem Ankara da Medicana Hastanesi'nde oldu negatif ile.sonuclandi.
Şimdi ki İstanbul'da Fulya acedemy Mustecep kavrut ile yapıldı.Carsamba günü test günüm
TeşekkürlerBahcecideydi yeni ayrildi sayılır. Güzel bir karar olmuş
Amin canım hepimizin inşallahİnş Rabbim sınavını hayırla sonuçlandırsın .
Güzel haberlerini alıcaz birlikte ..
Ben seni tutarım canım sen bana seslenHe ya kız bak hele ben seni sen beni tut test yapmamak içingerçi ben korkuyorum ya galiba test günü gelse de ben hala bekliyor olurum
Ayy insallah ben de senin gibi olurum, tutarım kendımıBen seni tutarım canım sen bana seslentest yapmama konusunda master yapıyorum
Estrofem in 17.günü transferım yapıldı, yanı adetin 18.günüKizlar dondurulmus embriyo transfer asamasi ne kadar sürüyor?
Cumartesi ilaclari kullanmaya başlayacağım soylendi. Daha önceki transferimde dondurulmustu. 15. Gun falan transfer yapildi diye hatırlıyorum. Simdi ki doktorum Ekim başı eylul sonu gibi dedi yani 20 gun civari belki daha fazla sürecek. Estorfem verdi gunde 3 tane.
Sizlerde dondurulmus transfer zamani ne kadar sure sonra transfer yapildi? Hangi ilaçlarla başladınız transfer sürecine?
Evde test bulundurma tutuyorsun o zaman canımAyy insallah ben de senin gibi olurum, tutarım kendımı