2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Hiç bir konuda araştırması yok aşının henüz. Oyüzden doktora sorsan oda ne derse desin hiçbir dayanağı olmadan diyecek. Senin içine hangi türlüsü siniyor ise onu yap canım. Aşı olanda başına ne gelecegini bilemiyor,olmayanda… takdir Allahın

Kızlar 9.gün sonucum 64.5 yükselme güzel dedi doktor bey… çok şükür. İnşallah rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almayıda nasip etsin. Sabırsızca sonuç bekleyen en ufak belirtide neşelenip,ağrım sızım yok tutunmadımı diye dertlenen arkadaşlarım inşallah sizlerde müjdeli habere tez vakit kavuşursunuz. Heyecanla bekleyiş bitmiyor şimdide kese oluşumu ve kalp atışı gününü bekleme zamanı…

Evt yrn test günüm ama dr 13 unde gel dedi sanırım pazara denk geldiği için.
Geçen ay 12 sinde olmuştum ağrıyınca olurmuyum acaba diyorum
du şmdi ben bi istihareye yatayım söyleyeyimilk zamanlar gebelik ve adet olayı paralel gidiyo,benim migrenim tutar mesela her siklus öncesi,ilk aylarda başımın ağrısı hep oldu.çok takılmayın.yoğun ilaç alan bir grubuz ayrıca o bile yapıyor bazı şeyleri...o iğneler benim gibi birini delirtmişti mesela ama herkese yapmaz.ben aşırı hareketli ve neşeli bir insanım ama o ara bakın iyi dinleyin bunu "beni neden arabanın üstüne çıkıp Tarık Akan gibi öpmedin diye trip yapmıştım,bu oldu...sen sevmiyosun beni galiba diye bunu dolamıştım dilime...hep haplardan,iğnelerden...hatta eşim annemi aramış biz girmeseudik bu işe bebek derken Bahar elden gidiyo demiş

şimdi dondurulmuşa gireceğiz Allah'ın izniyle diye eşim o günleri kakıyo kafama...bi daha delirirsen kaldıramam ona göre diye...bilmiyorki ben o faslı kapattım.kendime zarar vermicem bir daha...

İnşallahh sağlıkla büyüsün sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…