-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.241
Bugün 11. Günü transferimin ve benim bugün yada yrn adet günüm...Negatif sonuçlananlar için mi bu soru tatlım
sizin bence yarın adet değil test gününüzBugün 11. Günü transferimin ve benim bugün yada yrn adet günüm...
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla müjdeli haber olarak dönsün canımKeske öyle hooooppp olsaen geçmeyen zaman bu bekleme süresiymiş ne olursa olsun hayırlısı hakkımda Rabbim ne derse o
Hiç bir konuda araştırması yok aşının henüz. Oyüzden doktora sorsan oda ne derse desin hiçbir dayanağı olmadan diyecek. Senin içine hangi türlüsü siniyor ise onu yap canım. Aşı olanda başına ne gelecegini bilemiyor,olmayanda… takdir AllahınKızlar hamilelik döneminde covit aşısı yaptıran var mı çevrenizde. Yada bizim gibi transfer döneminde aşı olan var mı acaba. Ben aşımı olmadım şu dönemde olsan bir sıkıntı yaşar mıyım.. Dr sormayı unuttum artık sonuç için gittiğimde sorarım birde sizin fikrinizi sormak istiyorum.. Hamilelikte covit ten dolayı ölüm oranlarında çok artış var.. Tedirginim
Evt yrn test günüm ama dr 13 unde gel dedi sanırım pazara denk geldiği için.sizin bence yarın adet değil test gününüz
du şmdi ben bi istihareye yatayım söyleyeyimEvt yrn test günüm ama dr 13 unde gel dedi sanırım pazara denk geldiği için.
Geçen ay 12 sinde olmuştum ağrıyınca olurmuyum acaba diyorum
Normal canım benim de pazartesi adet günüm belirtilerini yaşıyorum.Bu şekilde her adet günümüz de olacak normal yaniGünaydın herkese , kızlar transfer sonrasi adet günü gelipte adet olacakmış gibi ağrısı olan varmı?
Normalde bugün olmam lazım ve baya agrım var
İlaçlarla imkansız zaten adet olmak canım . Test yapsana sen evde çıkar zatenEvt yrn test günüm ama dr 13 unde gel dedi sanırım pazara denk geldiği için.
Geçen ay 12 sinde olmuştum ağrıyınca olurmuyum acaba diyorum
Sen pozitif görmemiş miydin unuttumBugün 11. Günü transferimin ve benim bugün yada yrn adet günüm...
İnşallahh sağlıkla büyüsün sağ salim kucağına almayı nasip etsin RabbimKızlar 9.gün sonucum 64.5 yükselme güzel dedi doktor bey… çok şükür. İnşallah rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almayıda nasip etsin. Sabırsızca sonuç bekleyen en ufak belirtide neşelenip,ağrım sızım yok tutunmadımı diye dertlenen arkadaşlarım inşallah sizlerde müjdeli habere tez vakit kavuşursunuz. Heyecanla bekleyiş bitmiyor şimdide kese oluşumu ve kalp atışı gününü bekleme zamanı…
Gördü gördü hem kanda hem idrar da.Agrisi olunca tedirgin oldu galiba.Sen pozitif görmemiş miydin unuttum
Olabilir canımGördü gördü hem kanda hem idrar da.Agrisi olunca tedirgin oldu galiba.
Yaptım 2. Çizgi çıktı çok şükür...İlaçlarla imkansız zaten adet olmak canım . Test yapsana sen evde çıkar zaten
Fotosu var mı kaçıncı gün yapmıştınYaptım 2. Çizgi çıktı çok şükür...
4 gündür üst-üste yapıyorum bugün daha belirgin çıktı 11. Gün sona geldim benFotosu var mı kaçıncı gün yapmıştın
Arkadaşım gönlünü ferahlat artık şüphelerinden kurtul gayet net bir ikinci çizgin var4 gündür üst-üste yapıyorum bugün daha belirgin çıktı 11. Gün sona geldim ben
Maşallh çok iyi artık annesin dikkatli ol kan ver bugün bence sen4 gündür üst-üste yapıyorum bugün daha belirgin çıktı 11. Gün sona geldim ben
Ayy ben bu gruba bayıldım. Mütişsiniz kızlar hepiniz için çok seviniyorumYaptım 2. Çizgi çıktı çok şükür...