- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.181
Hep gebelerde görüyordum deftere benzer bi kart oluyor ellerinde onu sağlık ocağında mı veriyorlarBen ilaç yazdırmaya gidiyorum doktor kayıt açtır dedi bende geçen hafta açtırdım
Biliyorlardır kız onlarHamile oldugumu bilmiyorlar ki arasınlar transferin ilk zamani ilac yazdirmistim o kadar
Canim geçen oskopar yazdı rdigimda biliodu devam ediomu dedi evet dedim kart çıkardı bı kaç bilgi aldı işte ilk cocukmh evlilik kaç sene felan sonra zaten sen kontrol altindssin kan değeri felan bütün testlerin yapılmıştır 19 haftalık olunca asi var dedi başka bişe yapmadiHep gebelerde görüyordum deftere benzer bi kart oluyor ellerinde onu sağlık ocağında mı veriyorlar
Kart vermediler bana hemşireye gittim bi dosyaya kayıt açtı tahlilleriniz için buraya gelin dedi başka birşey anlamadımHep gebelerde görüyordum deftere benzer bi kart oluyor ellerinde onu sağlık ocağında mı veriyorlar
Aynen belirginlesti canım zaten ignelerden bayağı göbeklenmiştim artık göbek mi bebekmi bilmiyorum ama kesin yağlı göbekSenin baya belirgin olmuştur artık
Yok kız o daha fenadır
Benide aramamışlardı ben kendim gidip söylemiştim 8 haftalıkkenBu arada ben hala sağlık ocağına haber vermedim. Onlar da aramadı haftaya gideyim bari. Sizi aradılar mı
Haber ver canım takip ediyor orasıdaBende daha haber vermedim
Bana tetenoz aşısı için doktorunla konuş eğer yaptır derse yapalım dedi sağlık ocağıYaa aramadılar mı kız
Belirli bi süre sonra aşılarımız başlayacak o zaman akıllarına düşer herhalde
Hadi ya biliyorlarmıdırBiliyorlardır kız onlarsessizce zamanını bekliyorlardır. Aa dur bakalım e nabızdan hesabımıza girmişler mi hiç
Ayy eski aile hekimim arada girip bakıyordu ama yenisi hiç bakmamışHadi ya biliyorlarmıdır
Niye doktor bakmıyor mu acaba tahlillereKart vermediler bana hemşireye gittim bi dosyaya kayıt açtı tahlilleriniz için buraya gelin dedi başka birşey anlamadım
Oyy maşallah maşallahAynen belirginlesti canım zaten ignelerden bayağı göbeklenmiştim artık göbek mi bebekmi bilmiyorum ama kesin yağlı göbek
Kusma daha iyi 1 kere oldu 3 ayda dedim keşke öğürmesem de kussam
Tamam canım bende haftaya gideyim de söyleyimBenide aramamışlardı ben kendim gidip söylemiştim 8 haftalıkken
Çok Teşekkür ederim benim hcg değerleri 11.gün 47 ile başladı iki gün arayla 78 ve 141 oldu % 60 , 70 kadar yükseldi ya geç döllenme yada gelişmede bi yavaşlık var net göremediler diğer keseyi sadece şüphelendi zaten hayırlısı olsun Rabbim Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahHayırlı olsun öncelikle.. Benim 6 haftalık iken falan 30.000 lerdeydi değerim. Benim ikiz gebelik. herkeste aynı olmaz tabi değerler. bence değeriniz iyi.
SenleKizlaaarr transfer hazırlığında olan yok mu hiçayyy burası hep hamis hamiş muhabbetler ile dolu inşallah biz de araniza katılalım yani benim disimda kimse var mı transfer olmayip da bekleyen hu huuuuu
Sen gidip kayıt yaptıktan sonra arıyorlar aranmak isteyinceBitter ye bari canım çok canın isterse benimde ufak tefek yaramazlıklarım oluyornapalım içeriden sinyal geliyor bence
Arada bir sistemden kontrol ettiklerini biliyorum da demek ki zamanını bekliyorlar aramak için
UnutmamışsınSenleIlayumut var canım. İnşallah ikinizden de hayırlısıyla güzel haberler alalım sen naptın geldi mi adetin
Aminn canimmSenleIlayumut var canım. İnşallah ikinizden de hayırlısıyla güzel haberler alalım sen naptın geldi mi adetin
Hadi bakalım inşallah canım benimUnutmamışsınpazar günü son kontrolüm var transfer günü belli olacak ama muhtemelen perşembe yada cuma olur inşallah dua edin nolur kızlar
Hadi bakalım gelsin bir an önce senin de başlasın tatlı telaşlarAminn canimmevet onunla ben varız yok benim daha adetim gelmedi günüm var bekliyorumm
Boğazım iltihaolandi şiştidr antibiyotik yazdı 4 gündür kullanıyorum geçti çok şükür çok az kaldıHadi bakalım inşallah canım benimsize de pozitif yazcam inşallah Rabbim kolaylaştırsın hayırlı müjdelere vesile etsin
Peki iyileştin mi atlattın mı gribi
Hadi hayırlısı inşallah canım gelsin bitsin de al bebisini inşallah hayırlısı ileAminn canimmevet onunla ben varız yok benim daha adetim gelmedi günüm var bekliyorumm