- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.161
Heyecan li tabi canım bu hafta yine heyecan liyim bitmio sanırım gördüm atmasını dinletme sonra dedi hadi yarın güzel haberler bize ver canimYarın gideceğim, çok heyecanlıyım.sen duymuştun dimi kalbi?
Doğduktan sonra veririz bi kucağımıza alalım inşallahİlaçlar hormon ilaçları ister istemez dengeyi bozuyor o yüzden önemseme bebiş geldikten sonra hepsi gidicem zaten yeter ki gelsinler
Hayırlısı ya kiloda alırız veririz sağlıklı olsunlarda:) ben 58 e bile alışık değilim 50 nin üstüne çıktığım görülmemişti ama yaş ilerleyince bu kadar horman ilacı kullanınca arttı kilolar. boya göre gayet iyi bence seninde
Valla tam belli olmuyor ne zaman bulanacağı. Bide mide de durmuyor ki yemekten iki saat sonra falan başlıyor bağırmaya yeniden gönder acıktım diyeEvet benimde aklımda çubuk kraker yiyim ama sürekli deil öle sanırım çok yiyince yada acıkınca oluo bazen su bile içimi bulandırıyo aman o iyi olsun herşeye raziyim gik dememhala giderken korkuom ne zaman normal korkmadan gitcem bilemedim sen naptın kuzum buldun mu doktor
Aynen canım bi süre sonra dağılıyor neyse bebişler iyi olsun da bi süre daha katlancaz artıkGeçer heralde öyle umuyorum beze beze içindede kalıyor sonra hafta bitince dağılıyor
Senin baya belirgin olmuştur artıkSon zamanları onlarında hamile taytlarına geçişe az kaldı
Yok kız o daha fenadırBence kusmak öğürmekten daha iyidir
Bende daha haber vermedimBu arada ben hala sağlık ocağına haber vermedim. Onlar da aramadı haftaya gideyim bari. Sizi aradılar mı
Yaa aramadılar mı kızBende daha haber vermedim
Bence bildirin. Ben bildirdim hatta bir kart verdiler orada tetenoz aşı tarihi yazıyordu.Bende daha haber vermedim
Ben yine bugün çikolata yedim kızlar boğazım durmuyor napıcam yedikten sonra ağlıyorum pişmanlıktanValla tam belli olmuyor ne zaman bulanacağı. Bide mide de durmuyor ki yemekten iki saat sonra falan başlıyor bağırmaya yeniden gönder acıktım diyeinşallah kapılara sığarız
Korkma fıstık onlar için elimizden geleni yapıyoruz inşallah sağlıkla büyüyecekler
Buldum canım bakalım gitmedim henüz
Aynen canım bi süre sonra dağılıyor neyse bebişler iyi olsun da bi süre daha katlancaz artık
Aramadılar ama ben gittim sonra bütün herşey için arayacağız dedilerBu arada ben hala sağlık ocağına haber vermedim. Onlar da aramadı haftaya gideyim bari. Sizi aradılar mı
Evet mesala az önce biri karnıbahar haslamis kokusu bana geldi suanda kendimde deilimValla tam belli olmuyor ne zaman bulanacağı. Bide mide de durmuyor ki yemekten iki saat sonra falan başlıyor bağırmaya yeniden gönder acıktım diyeinşallah kapılara sığarız
Korkma fıstık onlar için elimizden geleni yapıyoruz inşallah sağlıkla büyüyecekler
Buldum canım bakalım gitmedim henüz
Aynen canım bi süre sonra dağılıyor neyse bebişler iyi olsun da bi süre daha katlancaz artık
Aynı ben tek pişmanlığım bu oluo azcik yiyom dayanamayıp çikolata pasta sonra pişmanlık normalde içim bulanir eşim sever ben bı regli olacağım zaman yerdim şimdi nasi canım cekioBen yine bugün çikolata yedim kızlar boğazım durmuyor napıcam yedikten sonra ağlıyorum pişmanlıktan
Hamile oldugumu bilmiyorlar ki arasınlar transferin ilk zamani ilac yazdirmistim o kadarYaa aramadılar mı kız
Belirli bi süre sonra aşılarımız başlayacak o zaman akıllarına düşer herhalde
Aralik ilk haftası tahlil yaptırmaya gidicem o zaman bildiririm dogru tetenoz aşımız varBence bildirin. Ben bildirdim hatta bir kart verdiler orada tetenoz aşı tarihi yazıyordu.
Ben ilaç yazdırmaya gidiyorum doktor kayıt açtır dedi bende geçen hafta açtırdımBu arada ben hala sağlık ocağına haber vermedim. Onlar da aramadı haftaya gideyim bari. Sizi aradılar mı
Evett :) ocak ayına yazmışlar tetenoz aşısını.. sağlıklı sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallah..Hamile oldugumu bilmiyorlar ki arasınlar transferin ilk zamani ilac yazdirmistim o kadar
Aralik ilk haftası tahlil yaptırmaya gidicem o zaman bildiririm dogru tetenoz aşımız var
İnan bende öyle asla canım istemezdi şimdi dayanamıyorum hiç ne olsa yerim valla sadece çikolata değil herşeyAynı ben tek pişmanlığım bu oluo azcik yiyom dayanamayıp çikolata pasta sonra pişmanlık normalde içim bulanir eşim sever ben bı regli olacağım zaman yerdim şimdi nasi canım cekio
Amin amin canım insallahEvett :) ocak ayına yazmışlar tetenoz aşısını.. sağlıklı sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallah..
Bitter ye bari canım çok canın isterse benimde ufak tefek yaramazlıklarım oluyorBen yine bugün çikolata yedim kızlar boğazım durmuyor napıcam yedikten sonra ağlıyorum pişmanlıktan
Arada bir sistemden kontrol ettiklerini biliyorum da demek ki zamanını bekliyorlar aramak içinAramadılar ama ben gittim sonra bütün herşey için arayacağız dediler