- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.221
Senin adına çok sevindim Rabbim hayırlısı ile devamını nasip etsin sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alırsın inşallahYa ne guzel. Ben 6. Hafta ilk gittim ve doktorum bundan sonra normal doktora gec ve 11. Hafta git dedi. Yurtdisindayim bu arada. Valla bu benim 7. Transferimdi ilk kez tuttu ne bu rahatlik doktordaki anlamadimama aldim ay sonuna baska doktordan randevu yine de ben dinlemedim onu ama zarari yoksa valla her hafta gitmek istiyorum kendimi yicegime
İnşallah her şey yolunda gider sende evladına kavuşursun beraber seviniriz burda canım Allah gönlüne göre versin işin gücün rast gitsinHelal olsun canım olur mu öyle şeyaminn insallah canim bizde aranıza katılmak için can atıyoruz tarih daha belli değil ama nasip olursa bu adet ile başlayacağız transfer hazırlıklarına
Aminn Allah razi olsun canim cok sagolasinİnşallah her şey yolunda gider sende evladına kavuşursun beraber seviniriz burda canım Allah gönlüne göre versin işin gücün rast gitsin
Bende kıza benzettim sankiKızlar doktorum tahmin yaptı ama cinsiyet öteki kontrolde kesin belli olur dedi hadi tahmin yapınnn12+3 şu an
Hayırlısı bakalım. Rabbim esirgesin cümlemiziBenimkide aynısını söyledi ama bilmiyorum bende kararsızım
AminnnnHayırlısı bakalım. Rabbim esirgesin cümlemizi
Maşallah ben 2 hafta sonra gittiğimde dahada büyümüş olucak demekkiOluyor canım vallahi ben çokk şaşırmıştım 15 günde epey büyüyor hayranlıkla izliyorsun
Bacak kısmı tam çıkmamış ama nub teorisine göre erkek e benziyorKızlar doktorum tahmin yaptı ama cinsiyet öteki kontrolde kesin belli olur dedi hadi tahmin yapınnn12+3 şu an
Salı günü senden de bir tahmin gelir o zaman cinsiyet içinBen 12. Haftaya kadar genelde 1 hafta ara ara 10 günde bir gittim canım bu zamana kadar tüp bebek takip ediyordu bundan sonra normal gebe takip edicek onada salı randevum var bakalım ne sıklıkta çağıracak
Aslında perinatolog ikili testi yaparken bi tahminde bulundu ama ben tam emin olmak istiyorumSalı günü senden de bir tahmin gelir o zaman cinsiyet için
Katılıyorum bana da dün büyük ihtimal diyerek tahmin de bulundu ama insan kesin olmadan evet bu diyemiyor.10 gün sonra tekrar kontrolüm var o zaman netleşir sanırımAslında perinatolog ikili testi yaparken bi tahminde bulundu ama ben tam emin olmak istiyorum
Aynen netleşir sağlıklı hayırlı evlat olsunlar daKatılıyorum bana da dün büyük ihtimal diyerek tahmin de bulundu ama insan kesin olmadan evet bu diyemiyor.10 gün sonra tekrar kontrolüm var o zaman netleşir sanırım
Yaa iki hafta önce gittk dahaşok oldum nası büyümüş dedim ama 13 haftalık bençm doktorum bir hafta geriden sayıyor en başta öyle demişti bir hafta geriden sayıyorum hamilelik bana göre 40 hafta o yüzden demişti ama 12 de olabilirMaşallah erkek tamin ediyorum ben bide 12 haftalıkken bu kadar yüz hatları ultrasonda beli oluyor mu yaa
Yaa doktorumda öyle tahmin ediyor şimdilikBacak kısmı tam çıkmamış ama nub teorisine göre erkek e benziyor
Yaa ben artık kendimi erkek diye hazırladım kız derse bidakine şok olucamBende kıza benzettim sanki
Kuzum doktorumda erkek diye tahmin ettiBende 5+1 dim gittiğimde ama alttan baktı belki karından görünmemesi normaldir. İnşallah diğer gidişinde sağlıkla güzel haberlerini alırsın
Oyy maşallah maşallahben erkek diyorum sanki aşağıda bi takım var gibi tabi yanılmış da olabilirim ama sonucu buraya kesin söyle
Yaa öylemi dersin bi kaç kişi kız dedi ama genelde erkek diyorlar teşekkür ederim bu ara dakız bu :)) hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah
Yaa kuzum doktorumda erkek tahmin ettiOyyy maşallah yaaabenim tahminim erkek