- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.201
Çok şükür canım onunla geçmiş olsunBoğazım iltihaolandi şiştidr antibiyotik yazdı 4 gündür kullanıyorum geçti çok şükür çok az kaldıinşallah canım benim inşallah rabbim hepimize mutlu hanerler almayı nasip etsin inşallah
Aminnn aminn inşallah canım pes pese güzel haberler verelimHadi hayırlısı inşallah canım gelsin bitsin de al bebisini inşallah hayırlısı ilebenimki haftaya anne karnında olur inşallah
Oyyy maşallah yaaaKızlar doktorum tahmin yaptı ama cinsiyet öteki kontrolde kesin belli olur dedi hadi tahmin yapınnn12+3 şu an
kız bu :)) hadi hayırlı uğurlu olsun inşallahKızlar doktorum tahmin yaptı ama cinsiyet öteki kontrolde kesin belli olur dedi hadi tahmin yapınnn12+3 şu an
Hakkınızı helal edin canım burdan konuşuyoruz inşallah Rabbim sizede yaşatsın hayırlı zamanda güzel haberlerinizi alalım ne zaman transfer bellimiKizlaaarr transfer hazırlığında olan yok mu hiçayyy burası hep hamis hamiş muhabbetler ile dolu inşallah biz de araniza katılalım yani benim disimda kimse var mı transfer olmayip da bekleyen hu huuuuu
Hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider bebisini alır gelirsin canımUnutmamışsınpazar günü son kontrolüm var transfer günü belli olacak ama muhtemelen perşembe yada cuma olur inşallah dua edin nolur kızlar
Tek meraktan çatlayan ben değilmişim demek kiKizlar ne kadar zamanda bir kontrole gidiyorsunuz ilk kontrolden beri? Ozellikle 10. Haftaya kadar ne siklikta gitmeli meraktan da catliyoruz beklerken
Maşallah büyümüş annesi ben hiç tahmin edememKızlar doktorum tahmin yaptı ama cinsiyet öteki kontrolde kesin belli olur dedi hadi tahmin yapınnn12+3 şu an
Ben 12. Haftaya kadar genelde 1 hafta ara ara 10 günde bir gittim canım bu zamana kadar tüp bebek takip ediyordu bundan sonra normal gebe takip edicek onada salı randevum var bakalım ne sıklıkta çağıracakKizlar ne kadar zamanda bir kontrole gidiyorsunuz ilk kontrolden beri? Ozellikle 10. Haftaya kadar ne siklikta gitmeli meraktan da catliyoruz beklerken
Aynen kuzum artık burdayım diyorNiye doktor bakmıyor mu acaba tahlillereneyse bakalım yaşayıp öğrencez
Oyy maşallah maşallahartık ben burdayım diyordur annesi
Tamam canım bende haftaya gideyim de söyleyim
Maşallah erkek tamin ediyorum ben bide 12 haftalıkken bu kadar yüz hatları ultrasonda beli oluyor mu yaaKızlar doktorum tahmin yaptı ama cinsiyet öteki kontrolde kesin belli olur dedi hadi tahmin yapınnn12+3 şu an
Oluyor canım vallahi ben çokk şaşırmıştım 15 günde epey büyüyor hayranlıkla izliyorsunMaşallah erkek tamin ediyorum ben bide 12 haftalıkken bu kadar yüz hatları ultrasonda beli oluyor mu yaa
Bende 5+1 dim gittiğimde ama alttan baktı belki karından görünmemesi normaldir. İnşallah diğer gidişinde sağlıkla güzel haberlerini alırsınKızlar merhaba ben bugün tam 5+0 ım 2 gün önce değerim 1845di kese için normal bi doktora gittim karnımdan baktı göremedi rahmin kalınlaşmış ama daha kese için erken dedi siz ne zaman gördünüz normali böyle olması tekrar kan verdim
Oyy maşallah maşallahKızlar doktorum tahmin yaptı ama cinsiyet öteki kontrolde kesin belli olur dedi hadi tahmin yapınnn12+3 şu an
Valla kuzum bende yaptıramadım aşıyı ya tam bu sürece başlamıştık öyle kaldı. Tüp bebek doktoruma sormuştum 12. Haftadan sonra yaptırabilirsin olursan da biontech ol demişti. Ama bilmiyorum naparımAynen kuzum artık burdayım diyorgit söyle onlar zaten duruma göre aricaz diyorlar bana özellikle doktoruna sor tetenoz yaptır derse yapalım sana dedi bende kontrole gidince sorucam bide ben covid aşısını da olmadım kafam çok karışık ne yapıcam bilmiyorum
Ya ne guzel. Ben 6. Hafta ilk gittim ve doktorum bundan sonra normal doktora gec ve 11. Hafta git dedi. Yurtdisindayim bu arada. Valla bu benim 7. Transferimdi ilk kez tuttu ne bu rahatlik doktordaki anlamadimBen 12. Haftaya kadar genelde 1 hafta ara ara 10 günde bir gittim canım bu zamana kadar tüp bebek takip ediyordu bundan sonra normal gebe takip edicek onada salı randevum var bakalım ne sıklıkta çağıracak
Helal olsun canım olur mu öyle şeyHakkınızı helal edin canım burdan konuşuyoruz inşallah Rabbim sizede yaşatsın hayırlı zamanda güzel haberlerinizi alalım ne zaman transfer bellimi
Benimkide aynısını söyledi ama bilmiyorum bende kararsızımValla kuzum bende yaptıramadım aşıyı ya tam bu sürece başlamıştık öyle kaldı. Tüp bebek doktoruma sormuştum 12. Haftadan sonra yaptırabilirsin olursan da biontech ol demişti. Ama bilmiyorum naparım