- 20 Kasım 2019
- 3.784
- 4.991
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.141
Canim 5. Gun embriyosu ise 8. Gun verebilirsin bence 2 güncük daha sabret coook sevindim idrar testine canim benimMaşallh grup gebe doldu ben ne zaman versem acaba 6. Günüm idrar pozitif net
Allh devamını getirsin bizeCanim 5. Gun embriyosu ise 8. Gun verebilirsin bence 2 güncük daha sabret coook sevindim idrar testine canim benim
Unutmam ıyide olsa kötü de mutlaka bilgi veririm. Birlikte saydık günleri söylemezsem olmazYükselmiştir sevincindende buraya yazmayı bile unutursun bak
Aynen hatun kendine gel Hürrem gibi doğurmamız lazımUnutmam ıyide olsa kötü de mutlaka bilgi veririm. Birlikte saydık günleri söylemezsem olmaz
Yaaa maşallah canım gözün aydın inşallah sağlıklı bir şekilde artarCanlarım , dün 8.gunumdu test tarihim bugundu normalde dayanamadım yaptirdim 203 degerim rabbime şükürler olsun topigimizde ki herkes pozitifi alsın insallah
Simdi heyecanla yarin ki testi mi bekliyorum insallah 2 kat artar icim rahat eder
Canim benim sen aklimdaydin rabbim pozitifi ve devamını nasip etsin bizlere insallah seninde az kalmış canimmYaaa maşallah canım gözün aydın inşallah sağlıklı bir şekilde artarbenim test salı günü
5. Gün embriyosu... 8. Gün 36.01 çıkmıştı ...şuan 10. GundeyimCanim kac cikti ? Moralini bozma diger sisli memorial topigimizde 9. Gun 93 cikmisti hatta q gun sonra 2 kat artmadı arkadasin ama sonra baya arttı 3 kat kadar doktoru simdi her sey yolunda demisti sakin moralini bozma
Canim herkesin vücudu farklı burda 20 lerce öğrenen oldu ben hiç olumsuz hissetmedim insallah yarin 2 kat artış olsun ozaman her sey yolunda demektir5. Gün embriyosu... 8. Gün 36.01 çıkmıştı ...şuan 10. Gundeyim
Ayni saatte ayni lab. Yaptirmaya calis mutlaka bana öyle dedi merkez5. Gün embriyosu... 8. Gün 36.01 çıkmıştı ...şuan 10. Gundeyim
Bana öyle birşey demediler ama öyle yapıyımAyni saatte ayni lab. Yaptirmaya calis mutlaka bana öyle dedi merkez
Amin canım evet az kaldı bugün 9.Canim benim sen aklimdaydin rabbim pozitifi ve devamını nasip etsin bizlere insallah seninde az kalmış canimm
Canım ben de ağlayarak gittim zaten öyle bir korktum heyecanlandım Allah bilir yaşayan bilirAmin canım evet az kaldı bugün 9.
Günüm ama test yapmaya cesaretim yok
Aynen csnım ya benimde 19-20 gibi adetim kesin geç kalır olmak istiyorum yabende adet bekliyorum yaaa tesadüfe bakşimdi inadından da gelmez mi...bilinçaltı kendini hazırlıyo tabii bi şekilde...ben 23-25 gibi bekliyorum bakalım.
Inşallah canım Rabbim hayırlısı ile sağlıklı devam ettirsinCanım ben de ağlayarak gittim zaten öyle bir korktum heyecanlandım Allah bilir yaşayan bilir..
Allahımmm yarında inşallah güzel bir değer alırım sonrada sizden birlikte mayıs annesi oluruz inşallah
Adetin 2-3.günü estrofem başlatıyorlar rahim duvarı kalınlaşıncada transfer yapılıyor ortalama 15gün gibi sonrada progesteron ilaç larına başlatılıyorlarMerhaba Canım,
Öncelikle benden kan testleri istemişlerdi. FSH, TSH,AMH gibi ama doktorum benim için en önemlisi ultrason demişti. Tabi ki doğru doktor çok önemli . Ultrasonda hiç yumurta görmedi , hemen iğneler ilaçlarla tedaviye başladık. 2 kez opu oldu. İlkinde 3 yumurta toplandı 1 tanesi 3. güne geldi ve donduruldu. 2.sine 2 yumurta toplandı ve ikisi de donduruldu 3. gün embiryosu olarak . Önümüzde ki ayda transferim olacak. Ben de bu transfer işlemi yüzünden geriliyorum biraz tecrübeli arkadaşlardan ricam neler yaşadınız nasıl bir işlemdi paylaşırsanız sevinirim.