2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yaaa maşallah canım gözün aydın inşallah sağlıklı bir şekilde artar benim test salı günü

şimdi tırnak çektirmeye gitseniz size elli sayfa yazı imzalatırlar...o adamlarda mecbur biryerde söylemek durumundalar,kendileri açısından yani...sağlık sorumluluktur çnkü...taşıdıkları bir ağırlık var...

Hürrem sultan var burada o doğumunu bile videoya çekmeli yaniben öyle gerçekçi doğuranı hiçbir dizide görmedim...Sülümaaan neeerrrddeeesssiiin...bebek çıkmıyo,çıkacak Hürrem hatun orda kalacak değil ya diyo Daye ben orda kopuyorum

Amin canım evet az kaldı bugün 9.
Günüm ama test yapmaya cesaretim yok
Canım ben de ağlayarak gittim zaten öyle bir korktum heyecanlandım Allah bilir yaşayan bilir ..

Allahımmm yarında inşallah güzel bir değer alırım sonrada sizden birlikte mayıs annesi oluruz inşallah

Canım ben de ağlayarak gittim zaten öyle bir korktum heyecanlandım Allah bilir yaşayan bilir ..

Allahımmm yarında inşallah güzel bir değer alırım sonrada sizden birlikte mayıs annesi oluruz inşallah
Inşallah canım Rabbim hayırlısı ile sağlıklı devam ettirsin

Peki kızlar benim yumartalıklarım polikistik görünümlüydü ama hiç bi zaman kıllanma, kilo (tam aksine çok zayıfım) ya da adet gecikmesi faln yaşamadım. Doktorda diyor zaten tam pco sendromu değilsin diye. 20aya yakın yumurta çatlatma (femera,gonal f, klomen vs) hepsini denedik ve benim yumurtalarım hep çok güzel gelişti her ay 2-3tane oluyordu doktor çok kaliteli bu sefer olacak falan diyordu ama sonuç hep hüsrandı rahim filmi çekildim nisan ayında tertemiz tüpler açık çıkmıştı. Ocak ayında eşimden sperm testi istemişti doktor sperm sayısı 63 milyon morfoloji %3 , ileri hızlı hareket %4 ,hareketsiz %71 çıktı. Doktor sonuçlara çok önemli değil vitaminle destekleriz dedi eşim bi içti bi içmedi. Ama doktor hiç bi şekilde buna bağlamadı olmamasını? Sizce olmaması konusunda etken mi bu sperm sonuçları? Tüp bebekte sonuc alır mıyız? uzun yazdım çok özür dilerim hepinizden

Adetin 2-3.günü estrofem başlatıyorlar rahim duvarı kalınlaşıncada transfer yapılıyor ortalama 15gün gibi sonrada progesteron ilaç larına başlatılıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…