2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar merhabalar bende 9gün sonra adet olcağım. Doktorum adetin 2.günü gel dedi tüp bebeğe başlycağz çok heycanlıyım ilk denememiz olacak süreçleri tecrübe olan kişiler biraz anlatabilir mi?
bende adet bekliyorum yaaa tesadüfe bak🤣şimdi inadından da gelmez mi...bilinçaltı kendini hazırlıyo tabii bi şekilde...ben 23-25 gibi bekliyorum bakalım.

bende adet bekliyorum yaaa tesadüfe bak🤣şimdi inadından da gelmez mi...bilinçaltı kendini hazırlıyo tabii bi şekilde...ben 23-25 gibi bekliyorum bakalım.
Şuan çok şaşırdım, dun kan testı 26 27 gıbı bısey cıktı demıstınız sanırım, hatta ben de bugun kacıncı poztf sayamadım dıye yorum yapmıstım

Daha var kuzum sabret belki güzel haber gelir
haa yok herkes yanlış anlamış zira sebep olmuşum🤣ben adet bekliuorum 23-25 eylül gibi demeye çalıştım sadece hani başlanmış bişey yok henüz.adet gelsin ikinci veya üçüncü günü gidecem Allah'ın izniyle...o ilk anlattığım kızımla serüven...3.gün b veya c kalite embriuo şimdi bakmadım dosyaya ama yalan olmasın 16 mı 18 mi ne ile öğrenmiştik Ninoşu...bu forumda da Eylül-Ekim tedavi süreci başlama aşaması için hani yazıyorum.bu kez dondurulmuş transfer.beraber bekleyelim kafamız da ferah olsun dedim.

haa yok herkes yanlış anlamış zira sebep olmuşum🤣ben adet bekliuorum 23-25 eylül gibi demeye çalıştım sadece hani başlanmış bişey yok henüz.adet gelsin ikinci veya üçüncü günü gidecem Allah'ın izniyle...o ilk anlattığım kızımla serüven...3.gün b veya c kalite embriuo şimdi bakmadım dosyaya ama yalan olmasın 16 mı 18 mi ne ile öğrenmiştik Ninoşu...bu forumda da Eylül-Ekim tedavi süreci başlama aşaması için hani yazıyorum.bu kez dondurulmuş transfer.beraber bekleyelim kafamız da ferah olsun dedim.
Allh gönülüne göre versin

doktor rasyonel olmak zorunda...şöyle düşünün tüm bildiklerini anlatmadığı zamanda neden bizden gizlenildi diyen hasta gruplarıyız biz...o elbette önce kötüsü ile sonra iyisi ile sölemek durumunda...istiyorlar ki bilelim bu kesin bir tedavi yolu değil.%50-%50 birşey...misal ultrasonda da ne görüyorsa tokat gibi sölüuor çnkü başka yere gidip öğrendiğiniz zaman kendi mesuliyet altında olacak...

Canlarım , dün 8.gunumdu test tarihim bugundu normalde dayanamadım yaptirdim 203 degerim rabbime şükürler olsun topigimizde ki herkes pozitifi alsın insallah 😍😍
Simdi heyecanla yarin ki testi mi bekliyorum insallah 2 kat artar icim rahat eder 🤲
Maşallh grup gebe doldu ben ne zaman versem acaba 6. Günüm idrar pozitif net

Sakın verme ... ben verdim çok ağladım 10. Günden önce verme derim
Canim kac cikti ? Moralini bozma diger sisli memorial topigimizde 9. Gun 93 cikmisti hatta q gun sonra 2 kat artmadı arkadasin ama sonra baya arttı 3 kat kadar doktoru simdi her sey yolunda demisti sakin moralini bozma

Kızlar Allah korusun olduda diyelim negatif bu ilaçları bırakmadan regl olmayız değilmi gün yaklaştıkça bunları düşünmeye başladım 🙄🙄

X