- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.121
Hım olabilir8.gün ver, zaten Poztıf gordun, idrar testıyle koyulasmayı bakarsın, cunku doktor da isteyecek artısa bakmayı
6. Gün bugün bitiyor yarın 7Biraz daha sabret istersen. Kaçıncı gündü canım
bende adet bekliyorum yaaa tesadüfe bakKızlar merhabalar bende 9gün sonra adet olcağım. Doktorum adetin 2.günü gel dedi tüp bebeğe başlycağz çok heycanlıyım ilk denememiz olacak süreçleri tecrübe olan kişiler biraz anlatabilir mi?
Daha var kuzum sabret belki güzel haber gelirbende adet bekliyorum yaaa tesadüfe bakşimdi inadından da gelmez mi...bilinçaltı kendini hazırlıyo tabii bi şekilde...ben 23-25 gibi bekliyorum bakalım.
Şuan çok şaşırdım, dun kan testı 26 27 gıbı bısey cıktı demıstınız sanırım, hatta ben de bugun kacıncı poztf sayamadım dıye yorum yapmıstımbende adet bekliyorum yaaa tesadüfe bakşimdi inadından da gelmez mi...bilinçaltı kendini hazırlıyo tabii bi şekilde...ben 23-25 gibi bekliyorum bakalım.
Sakın verme ... ben verdim çok ağladım 10. Günden önce verme derimYa kızlar kararsız kaldım bugün altıncı günüm bitiyor transferin kan vereyim mi çok mu erken
Neden ağladın zaten pozitif çıkmıştıSakın verme ... ben verdim çok ağladım 10. Günden önce verme derim
Cok dusuk cıktı doktoruma attim cok dusuk dedi. Yani kimyasal gebelikten suphelendi cok canim sıkıldıNeden ağladın zaten pozitif çıkmıştı
haa yok herkes yanlış anlamış zira sebep olmuşumDaha var kuzum sabret belki güzel haber gelir
rakamın önemi yok kiCok dusuk cıktı doktoruma attim cok dusuk dedi. Yani kimyasal gebelikten suphelendi cok canim sıkıldı
Keşke doktorumda böyle bir açıklama yapsaydı bana ozaman üzülmezdim. Malesef çok düşük 11.gün tekrarla testi dedirakamın önemi yok kikatlaması gösterecek sağlıklı durumunu...herkes 1000 deerle öğrenmiyor...kızım 16 mı 18 mi neydi benim değer
Allh gönülüne göre versinhaa yok herkes yanlış anlamış zira sebep olmuşumben adet bekliuorum 23-25 eylül gibi demeye çalıştım sadece hani başlanmış bişey yok henüz.adet gelsin ikinci veya üçüncü günü gidecem Allah'ın izniyle...o ilk anlattığım kızımla serüven...3.gün b veya c kalite embriuo şimdi bakmadım dosyaya ama yalan olmasın 16 mı 18 mi ne ile öğrenmiştik Ninoşu...bu forumda da Eylül-Ekim tedavi süreci başlama aşaması için hani yazıyorum.bu kez dondurulmuş transfer.beraber bekleyelim kafamız da ferah olsun dedim.
Ya sakın ağlama ya yarın kan ver yine yada öbür gün bak yükselişe belki geç tutunmuştur 8 .de falan yani oluyor öyle şeylerCok dusuk cıktı doktoruma attim cok dusuk dedi. Yani kimyasal gebelikten suphelendi cok canim sıkıldı
Pzrtesi vermeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa inşallah yükselmiştir.Ya sakın ağlama ya yarın kan ver yine yada öbür gün bak yükselişe belki geç tutunmuştur 8 .de falan yani oluyor öyle şeyler
Yükselmiştir sevincindende buraya yazmayı bile unutursun bakPzrtesi vermeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa inşallah yükselmiştir.
Maşallh grup gebe doldu ben ne zaman versem acaba 6. Günüm idrar pozitif netCanlarım , dün 8.gunumdu test tarihim bugundu normalde dayanamadım yaptirdim 203 degerim rabbime şükürler olsun topigimizde ki herkes pozitifi alsın insallah
Simdi heyecanla yarin ki testi mi bekliyorum insallah 2 kat artar icim rahat eder
Canim kac cikti ? Moralini bozma diger sisli memorial topigimizde 9. Gun 93 cikmisti hatta q gun sonra 2 kat artmadı arkadasin ama sonra baya arttı 3 kat kadar doktoru simdi her sey yolunda demisti sakin moralini bozmaSakın verme ... ben verdim çok ağladım 10. Günden önce verme derim