2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Hoş geldin nerelerdesin bir gittin pir gittin Seni karşılama töreni gibi oldu sonuçlar maşallah

Walla iki gündür yattım uyudum hep, ılaclardan sanırım ufak ufak sancılar vardı, o kadar, ılac zamanına yakın o kalmıyor.. Kaldı 8 gun
Benim naturel transfer sadece folik asit ve progestan fitil kullanıyorum. Yine de hiç bir kasık hareketi yok Merakla bekliyoruz

Kızlar merhabalar bende 9gün sonra adet olcağım. Doktorum adetin 2.günü gel dedi tüp bebeğe başlycağz çok heycanlıyım ilk denememiz olacak süreçleri tecrübe olan kişiler biraz anlatabilir mi?
Merhaba Canım,

Öncelikle benden kan testleri istemişlerdi. FSH, TSH,AMH gibi ama doktorum benim için en önemlisi ultrason demişti. Tabi ki doğru doktor çok önemli . Ultrasonda hiç yumurta görmedi , hemen iğneler ilaçlarla tedaviye başladık. 2 kez opu oldu. İlkinde 3 yumurta toplandı 1 tanesi 3. güne geldi ve donduruldu. 2.sine 2 yumurta toplandı ve ikisi de donduruldu 3. gün embiryosu olarak . Önümüzde ki ayda transferim olacak. Ben de bu transfer işlemi yüzünden geriliyorum biraz tecrübeli arkadaşlardan ricam neler yaşadınız nasıl bir işlemdi paylaşırsanız sevinirim.

anlatayım ben tecrübeliyim..
süreç acısız ondan sakın endişeniz olmasın ama ilaçlar sizi dalgalandırıyor biraz o da tabii kişilik hassasiyetinize bağlı bir durum...oyalanmak elzem.(amigurumi yapın) netfilşşşks izleyin...
şakayı geçeyim,transferiniz oldu sonra DOKTORUNUZ KAÇINCI GÜN DİYORSA O GÜN KAN TESTİ...
yoksa evde idrar derdi zaten
5 üzeriyse hamilesiniz...
iki gün devrilin yatın
sonra kan testi...katlanıyorsa hadi hayırlısı hamilesiniz...yine devrilin yatın,12.haftaya kadar ana babanızın bile bilmesine gerek yok...sorular sizi fazlasıyla gerer...
hiç istemeyiz ama baktınız negatif...sizin suçunuz değil,demek zamanı değil...maddi manevi toparlanır ve yeniden başlarsınız...(ağızdan çıktığı kadar kolay olmuyor negatifle yüzleşmek ama zaten bu işin içindeyseniz bunu göze almışsınız demektir.) biz ilk tedavide herkese söyledik telefonlar susmadı süreç zemberek oldu...şimdi frozen var denenecek inşAllah Allah'ın kulunun haberi yok...ne kaaa az insan o kaaa mutluluk...Allah herkese pozitifi ve kucağına almayı nasip etsin...transfer sonrası ise hayatınıza sadece yarım sa.ara veriyor klinikte dinleniyorsunuz o kadar...ya da DOKTOR ne kadar yat diyorsa o kadar...Nar yedim tutcak ayva yedim tutmadı masallarına da asla inanmayın...transfer sonrası gebelik kesinleşince normal bir gebeden hiçbir farkınız neyin yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…