-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.101
Hayırlı olsun çok güzel çıkmış degerinKızlar merhabalarbugün transferimin 9. Günü. Kan testi yaptırdım ve 216 çıktı değerim çokk şükürrr.. Allah hepimizin dileğini geri çevirmesin... Bu arada 5. Gün dondurulmuş transfer olmuştum
Maşallah değerin çok güzel kat kat artsın hayırlı olsun.Cift miydiKızlar merhabalarbugün transferimin 9. Günü. Kan testi yaptırdım ve 216 çıktı değerim çokk şükürrr.. Allah hepimizin dileğini geri çevirmesin... Bu arada 5. Gün dondurulmuş transfer olmuştum
Hoş geldin nerelerdesin bir gittin pir gittinKızlarrr ben geldimmmmhamişler varmış aramızdaa gözünüz aydın canlarım Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Transfer olan arkadaşlar sizinkiler de sağlıkla tutunsunlar sağ salim ilerlesin değerleri
Hayır tek embriyo. Zaten 1 tanecik oluyorMaşallah değerin çok güzel kat kat artsın hayırlı olsun.Cift miydi
Gözünüz Aydın ne güzel pozitif haberlerKızlar merhabalarbugün transferimin 9. Günü. Kan testi yaptırdım ve 216 çıktı değerim çokk şükürrr.. Allah hepimizin dileğini geri çevirmesin... Bu arada 5. Gün dondurulmuş transfer olmuştum
Benim naturel transfer sadece folik asit ve progestan fitil kullanıyorum. Yine de hiç bir kasık hareketi yokWalla iki gündür yattım uyudum hep, ılaclardan sanırım ufak ufak sancılar vardı, o kadar, ılac zamanına yakın o kalmıyor.. Kaldı 8 gun
Hayırlısı olur ınsallah hakkımızda, kızlar pozıtıf haberler paylastıkca ıcım kıpır kıpır oluyor, bızım gunumuz de gelseydi dıyeBenim naturel transfer sadece folik asit ve progestan fitil kullanıyorum. Yine de hiç bir kasık hareketi yokMerakla bekliyoruz
Kiz nerelerdesin sen ortadan kayboldunKızlarrr ben geldimmmmhamişler varmış aramızdaa gözünüz aydın canlarım Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Transfer olan arkadaşlar sizinkiler de sağlıkla tutunsunlar sağ salim ilerlesin değerleri
Bir tane oldu senin olduHayır tek embriyo. Zaten 1 tanecik oluyor
Ayy valla maşallah maşallah ya çok güzel haberler bunlarHoşgeldin canımevet maşallah uğurlu bir topik her gün güzel haberler geliyor
Ayy biraz gideyim dedim ama yok kız gidemedim yarı yoldan geri döndümKiz nerelerdesin sen ortadan kayboldun
Ayy valla dimi ne güzel haberler geliyor inşallah böyle devam eder güzel haberlerHoş geldin nerelerdesin bir gittin pir gittinSeni karşılama töreni gibi oldu sonuçlar maşallah
Sağlıkla kucağına al inşallah canımHayır tek embriyo. Zaten 1 tanecik oluyor
Biraz daha sabret istersen. Kaçıncı gündü canımYa kızlar kararsız kaldım bugün altıncı günüm bitiyor transferin kan vereyim mi çok mu erken
8.gün ver, zaten Poztıf gordun, idrar testıyle koyulasmayı bakarsın, cunku doktor da isteyecek artısa bakmayıYa kızlar kararsız kaldım bugün altıncı günüm bitiyor transferin kan vereyim mi çok mu erken
Merhaba Canım,Kızlar merhabalar bende 9gün sonra adet olcağım. Doktorum adetin 2.günü gel dedi tüp bebeğe başlycağz çok heycanlıyım ilk denememiz olacak süreçleri tecrübe olan kişiler biraz anlatabilir mi?