2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Peki kızlar benim yumartalıklarım polikistik görünümlüydü ama hiç bi zaman kıllanma, kilo (tam aksine çok zayıfım) ya da adet gecikmesi faln yaşamadım. Doktorda diyor zaten tam pco sendromu değilsin diye. 20aya yakın yumurta çatlatma (femera,gonal f, klomen vs) hepsini denedik ve benim yumurtalarım hep çok güzel gelişti her ay 2-3tane oluyordu doktor çok kaliteli bu sefer olacak falan diyordu ama sonuç hep hüsrandı rahim filmi çekildim nisan ayında tertemiz tüpler açık çıkmıştı. Ocak ayında eşimden sperm testi istemişti doktor sperm sayısı 63 milyon morfoloji %3 , ileri hızlı hareket %4 ,hareketsiz %71 çıktı. Doktor sonuçlara çok önemli değil vitaminle destekleriz dedi eşim bi içti bi içmedi. Ama doktor hiç bi şekilde buna bağlamadı olmamasını? Sizce olmaması konusunda etken mi bu sperm sonuçları? Tüp bebekte sonuc alır mıyız?😔 uzun yazdım çok özür dilerim hepinizden
Evt normal yoldan eşinizdeki değerlerle zor.ama tüp bebekte canlı ve kaliteli spermleri seçiyorlar zaten olgun yumurtalarla döllenme sağlanıyor tüp bebekte şansınız daha yüksek.ama sperm kalite ve hızını arttıran ve sonuc alan arkdslarda oldu belirli vitamin desteğiyle

Genetik hastalık nedeniyle pgt yöntemi ile yaptırıyoruz.Diger iki denemem de 5. Gün donmuş embriyo ile yapıldı ama nasip olmadı.İnsallah bu sefere ☺️
Merhabalar ,
Genetik faktörlü olduğunu belirtmişsiniz .Bizde de aynı sıkıntı var .Eşimin 13. ve 14. kromozomlar da translokasyon mevcut .
Nerde yaptırıyorsunuz ? Nasıl bir problem sizde ki ?

Tam da adamına söylüyorsun😂😂ahahah ben 6.gün yaparım hiç te tutmam seni😂 ama kan için beklerim gecen sefer 6.gün ve 8.gün test yaptm 12-14.gunde kan verdim 😂
6.gün mü Hahah bak kkya girmem Haa 🤣🤣 ben seni lafa tutarım sende unutursun test yapmayı🤪
He hee çokta unutulacak bişey sanki dediğini duyar gibiyim 🤣🤣

Kızlarrr ben geldimmmm 😍 hamişler varmış aramızdaa🥳🥳🥳 gözünüz aydın canlarım Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 😍😍
Transfer olan arkadaşlar sizinkiler de sağlıkla tutunsunlar sağ salim ilerlesin değerleri 😍😍🥰🥰
Nerelerdeydin kaçak 😁😁😂😎😍😘😘hoşgeldin kuzuu

Hoş buldum canım benim 🥳🥳 ayy kız bi gidem bakem dedim. Güyaa kitap falan okuycaktım🤣 verimli günlerim olacaktı Hahah yok anam yok aklım burada. Dışarıdan bu topiği okuyordum bide not alıyordum kaçıncı sayfada kaldığımı 🤣🤣🤣🤣
Burdan güzel kitap mı olur hepsi gerçek yasamdan😂😂😂😉😉😉yok kız gitme kal işte gidip napacan ben bazen gidiyom aynı gün geri dönüyom😉😂dışarda hayat güzel akmiyo😁😁😁😎😎😍😘

X