- 4 Mayıs 2017
- 24
- 35
- 37
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.541
Amin inşşalh hamile kalanlara hayırlı doğumlar diliyorum olmayanlarda tez vakitte olsun inşşalhHakkında hayırlısı olsun canım Allah'tan hep hayırlısını diledik tez vakitte Allah nasip etsin inşallah
Canım Selam, midem çok kötüydü bir türlü elime telefonu alıp yazamadım. Sana o kadar dua ettim ki Allah razı olsun ne muradın varsa versin gerçekten söylediğini yaptım ve geçti. Lekelenmem dahi yok. İnanamıyorum hala. Şunu bir Allah ın kulu doktor söylemedi bana seni Allah çıkardı karşıma gerçekten çok ama çok teşekkür ederim
Bana da vermişti sağlık ocağın da yaptırdımKızlar günaydın birsey soracaktım kullanana yani tedavisinde kullanan arkadaşlara
Bu adetimin 21..Günü lucrin igne verdi doktorum .
Bu igne benim yapabileceğim bir igne mi yani gonalf gibi falan mı yoksa hastaneye yani sağlık kuruluşuna mi gitmem gerekiyor yapma günüm yaklaştı birde pazara denk geliyor yapan tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa cok sevinirim . Şimdiden Cook tesekkur ederimmm.
Benimki pazara denk geliyor. Acile gideyim olmadı igneye bakmadım daha nasıl die .Bana da vermişti sağlık ocağın da yaptırdım
Suan için bekliyorum pazar test günümBenimki pazara denk geliyor. Acile gideyim olmadı igneye bakmadım daha nasıl die .
Insallah igne sifa olmustur güzel haber ya almışsınızdir yada alırsınız
Rabbim umdugunuza kavuştursun,güzel haber almayı nasip etsin insallahSuan için bekliyorum pazar test günüm
Canim ben bı gün transfer iptalinde verdi bu iğneyi sole soyliyim bana sağlık kuruslarinda vurdur dediler hatta benimde hafta sonuna denk geldi stres yaptım felan ama yaptırdıktan sonra eşim zor deilmis aslında dedi biseyleri cekion felan ama mümkünse yine sağlık kuruslarinda yaptır kuzum çünkü banada öyle demişlerdi şifa olsunKızlar günaydın birsey soracaktım kullanana yani tedavisinde kullanan arkadaşlara
Bu adetimin 21..Günü lucrin igne verdi doktorum .
Bu igne benim yapabileceğim bir igne mi yani gonalf gibi falan mı yoksa hastaneye yani sağlık kuruluşuna mi gitmem gerekiyor yapma günüm yaklaştı birde pazara denk geliyor yapan tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa cok sevinirim . Şimdiden Cook tesekkur ederimmm.
Amin aminRabbim umdugunuza kavuştursun,güzel haber almayı nasip etsin insallah
Cok tesekkur ederim canım aminnnCanim ben bı gün transfer iptalinde verdi bu iğneyi sole soyliyim bana sağlık kuruslarinda vurdur dediler hatta benimde hafta sonuna denk geldi stres yaptım felan ama yaptırdıktan sonra eşim zor deilmis aslında dedi biseyleri cekion felan ama mümkünse yine sağlık kuruslarinda yaptır kuzum çünkü banada öyle demişlerdi şifa olsun
Yarın 5+1 olacaksın sanırım canım.Canim valla korkuom normal hamilelik olsa bı değerle hamileyim derdim şimdi aklıma tüm kötü senaryo lar gelio şimdi ben yarın ne gormeliyim bi kese inşallahbide çapı sanırım Allah'ım içimize böle ferah sabır versin senin kuculmustu kanama alanın canım gittiğinde tamamen gitmiş olcak o alan kuzum ama bana dua et lütfen kese görurum inşallah
Aynı bende öyle sonucu alınca nasıl ağladım anlatamamBen çok yapmak istedim ama direk kan ver bence evet hıçkırarak ağladım kolay deil emek veriyoruz kimse anlamaz bı biz anlarız sakin olmaya çalış sonrada inşaallh pozitf alınca bu seferde ağladım çok uzdummu bebeimi diosun zor .dua ediyorum kuzum hep hepimize güzel haber ver bize inşallah ama bak iki kere kan verdim hala tamam demiorum bitmio stresşuanda bende o korku var sakin olmaya aliscaz mecbur
Regliyle göre 5+2 yarın gösteriyo doru bakabildysem canım inşallah keseyi görürümYarın 5+1 olacaksın sanırım canım.
Muhtemelen sadece kese görünür.
Bebek görünmeyebilir.
Haftaya veya 10 gün sonra çağırır tekrar.
Kalp atışı ve bebek o zamana.
Sanırım çok doluyoruz stres e bide normal hamilelik hormonu duygusallığı da eklenince tadimizdan yenmio ben hala arada saçma selere bile agriorumAynı bende öyle sonucu alınca nasıl ağladım anlatamam
Ben normalde de TV de birşey görsem ağlarım ama hayatımda ilkkez mutluluktan ağladım o güne kadar hep diyodum insan mutlu olunca neden ağlasın diyeSanırım çok doluyoruz stres e bide normal hamilelik hormonu duygusallığı da eklenince tadimizdan yenmio ben hala arada saçma selere bile agriorum
Evet canım o ayrı o ağlamak mutluluktan çok güzel bişe inşallah hepimize nasip etsin bizimkilerde devam etsin inşallahBen normalde de TV de birşey görsem ağlarım ama hayatımda ilkkez mutluluktan ağladım o güne kadar hep diyodum insan mutlu olunca neden ağlasın diye
Merhabalar.. Hayırlı olsun.. bende daha yeni duydum kalp atışlarını darısı başınıza..Merhaba, ilk dememem 21 ekim transfer tarihim. Pozitifi gördük çok şükür.
Kalp atışını duymayı bekliyoruz 19 Kasım’da
Çok teşekkürler,Merhabalar.. Hayırlı olsun.. bende daha yeni duydum kalp atışlarını darısı başınıza..
Bende Acıbadem de Şahin beyde yaptırdım hayırlısı olsun sizler için de inşallahbahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdım ama doktorum orada değil. özel muayanede. faruk dinçşahin. ya siz?
TEŞEKKÜR EDERİM.. ŞAHİN HOCA İLE DE GÖRÜŞTÜK BİZ. AMA FARUK HOCA İLE BAHÇECİDE YAPTIK. SİZİN İÇİNDE HAYIRLISI OLSUN. BULANTILARINIZ VAR MI?Bende Acıbadem de Şahin beyde yaptırdım hayırlısı olsun sizler için de inşallah