- 25 Şubat 2020
- 411
- 167
- 30
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.581
Hayırlı olsun canım maşallah bayada yüksek çıkmiş ikizmi yoksa Amin canım inşallah darısı başımıza inşallahTeşekkür ederim Allah bu haberi bekleyen herkese nasip etsin 5. Gün embriyosu 392 çıktı
Hayırlı olsun canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başimiza bizede dua edin bnde yarın test yapcam evde 9.gun sabah inşallah pozitifi görürümKızlar son adet tarihim 8 Ekim.transfer tarihi 25 Kasım.pozitif çıktı kan sonucu şükür.kaç haftalık oluyor acaba?
Yo öle bişi demedi sanki ikizler daha 9. Gün falan bu sayıları görüyo gibiHayırlı olsun canım maşallah bayada yüksek çıkmiş ikizmi yoksa Amin canım inşallah darısı başımıza inşallah
Hadi inşallah zaten güzel haberi almışım inşallah doktorda resmî ölarak söylerHayırlı olsun canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başimiza bizede dua edin bnde yarın test yapcam evde 9.gun sabah inşallah pozitifi görürüm
İns miraycım sende belirti var mıHayırlı olsun canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başimiza bizede dua edin bnde yarın test yapcam evde 9.gun sabah inşallah pozitifi görürüm
Gözün aydın hayırlı olsun canım darısı biz bekleyenlereKızlar benmde pozitif çok şükür
AminnnnnGözün aydın hayırlı olsun canım darısı biz bekleyenlere
Ne güzel haber. Ben keseyi Cuma günü kanama olunca acilde gördüm ama kalp atışını inşallah yarın öğlen duyacağızMerhabalar.. Hayırlı olsun.. bende daha yeni duydum kalp atışlarını darısı başınıza..
Aynen canım çok şükür her şey yolundaymış
Super canım kalbini de duydun ozaman şükür ben de yarın gidicem heyecan doruktaAynen canım çok şükür her şey yolundaymışfazla bakamıyorum şu sıralar kk ya. Sen nasılsın haftaya mı gitcen
Hadi güzel haber le canımNe güzel haber. Ben keseyi Cuma günü kanama olunca acilde gördüm ama kalp atışını inşallah yarın öğlen duyacağız
Canim benim canim hepimizin rabbim ne muradi varsa versin inanki bende sana hep dua ettim aklımdaydın çok şükür çok sevindim ara sıra yaz haberdar et bizi ❤Canım Selam, midem çok kötüydü bir türlü elime telefonu alıp yazamadım. Sana o kadar dua ettim ki Allah razı olsun ne muradın varsa versin gerçekten söylediğini yaptım ve geçti. Lekelenmem dahi yok. İnanamıyorum hala. Şunu bir Allah ın kulu doktor söylemedi bana seni Allah çıkardı karşıma gerçekten çok ama çok teşekkür ederim
Aa yarın mı süperSuper canım kalbini de duydun ozaman şükür ben de yarın gidicem heyecan dorukta
aminn inşallah kalbinizdeki gibi olur herşey.. çift embro mu idi. birde ilk deneme mi? aslında testte çıkabilir sizin.Benim 2 Kasım transfer oldu kısmetse 15 kasım pazartesi günü test günüm heyecanla beklemedeyiz. Pek belirgin bir belirtim yok hafif göğüs şişkinliği var adette yakın olunca. Sizde dahil tüm hamileler sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişleriniziBizlere de dua edin bizlerde hayırlısı ne zaman ise yaşayalım o güzel günleri
ayy bende de bir kez az bir kanama oldu ne korkmuştum. çok şükür yokmuş birşey.. çok çok heyecanlı bir durum.. hadi inşallah bakalımNe güzel haber. Ben keseyi Cuma günü kanama olunca acilde gördüm ama kalp atışını inşallah yarın öğlen duyacağız
hayır hiç bir sıkıntı olmaz bn 2 günde de bir duş aldımKızlar transfer den 7 gün geçti banyo yaptım bu 2.bi kere de 3.gün yaptım umarım sıkıntı olmaz
Teşekkürler canımhayır hiç bir sıkıntı olmaz bn 2 günde de bir duş aldım