2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

TEŞEKKÜR EDERİM.. ŞAHİN HOCA İLE DE GÖRÜŞTÜK BİZ. AMA FARUK HOCA İLE BAHÇECİDE YAPTIK. SİZİN İÇİNDE HAYIRLISI OLSUN. BULANTILARINIZ VAR MI?
Benim 2 Kasım transfer oldu kısmetse 15 kasım pazartesi günü test günüm heyecanla beklemedeyiz. Pek belirgin bir belirtim yok hafif göğüs şişkinliği var adette yakın olunca. Sizde dahil tüm hamileler sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişlerinizi🙏 Bizlere de dua edin bizlerde hayırlısı ne zaman ise yaşayalım o güzel günleri

Kızlar son adet tarihim 8 Ekim.transfer tarihi 25 Kasım.pozitif çıktı kan sonucu şükür.kaç haftalık oluyor acaba?
Hayırlı olsun canım son adete göre hesaplanıyo diye biliyorum kanımca 4+4 dür değerin kaç çıktı bende 26 ekimde transfer oldum dün kan verdim ama sonuç daha çıkmadı ya deli oldum yarım saatte bir bakıyom

Hayırlı olsun canım son adete göre hesaplanıyo diye biliyorum kanımca 4+4 dür değerin kaç çıktı bende 26 ekimde transfer oldum dün kan verdim ama sonuç daha çıkmadı ya deli oldum yarım saatte bir bakıyom
Teşekkür ederim☺️ 5.gün embriyosu 7.gün 79 çıktı,9.gün 250 çıktı.siz neden çok geç yaptırdınız testi kaçıncı gün embriyosu ?

Teşekkür ederim☺️ 5.gün embriyosu 7.gün 79 çıktı,9.gün 250 çıktı.siz neden çok geç yaptırdınız testi kaçıncı gün embriyosu ?
3. Gün embriyosu benim test günüm dündü doktorum 8 kasımda baktırmamı istedi ben 8. Gün akşamından beri evde kaset testte bakıyorum ikinci çizgi hep silik cıktı kan için günümü bekledim

X