- 13 Ekim 2021
- 25
- 16
- 34
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.561
Benim 2 Kasım transfer oldu kısmetse 15 kasım pazartesi günü test günüm heyecanla beklemedeyiz. Pek belirgin bir belirtim yok hafif göğüs şişkinliği var adette yakın olunca. Sizde dahil tüm hamileler sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişleriniziTEŞEKKÜR EDERİM.. ŞAHİN HOCA İLE DE GÖRÜŞTÜK BİZ. AMA FARUK HOCA İLE BAHÇECİDE YAPTIK. SİZİN İÇİNDE HAYIRLISI OLSUN. BULANTILARINIZ VAR MI?
Gözün aydın canım inşallah sağlıkla duyarsınız kalp atışını daMerhaba, ilk dememem 21 ekim transfer tarihim. Pozitifi gördük çok şükür.
Kalp atışını duymayı bekliyoruz 19 Kasım’da
Son adet tarihiniz neydi?Regliyle göre 5+2 yarın gösteriyo doru bakabildysem canım inşallah keseyi görürümama 10 gün demesin buna yürek dayanmaz sanırım
Çok teşekkür ederim cnm.Gözün aydın canım inşallah sağlıkla duyarsınız kalp atışını dalisteye ekliyorum seni de
4 ekimSon adet tarihiniz neydi?
Hayırlı olsun canım son adete göre hesaplanıyo diye biliyorum kanımca 4+4 dür değerin kaç çıktı bende 26 ekimde transfer oldum dün kan verdim ama sonuç daha çıkmadı ya deli oldum yarım saatte bir bakıyomKızlar son adet tarihim 8 Ekim.transfer tarihi 25 Kasım.pozitif çıktı kan sonucu şükür.kaç haftalık oluyor acaba?
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım son adete göre hesaplanıyo diye biliyorum kanımca 4+4 dür değerin kaç çıktı bende 26 ekimde transfer oldum dün kan verdim ama sonuç daha çıkmadı ya deli oldum yarım saatte bir bakıyom
3. Gün embriyosu benim test günüm dündü doktorum 8 kasımda baktırmamı istedi ben 8. Gün akşamından beri evde kaset testte bakıyorum ikinci çizgi hep silik cıktı kan için günümü bekledimTeşekkür ederim5.gün embriyosu 7.gün 79 çıktı,9.gün 250 çıktı.siz neden çok geç yaptırdınız testi kaçıncı gün embriyosu ?
Sonucunu merakla bekliyoruz3. Gün embriyosu benim test günüm dündü doktorum 8 kasımda baktırmamı istedi ben 8. Gün akşamından beri evde kaset testte bakıyorum ikinci çizgi hep silik cıktı kan için günümü bekledim
Çok şükür canım hadi gözün aydınKızlar benmde pozitif çok şükür
Hayırlı olsunKızlar benmde pozitif çok şükür
Hayırlı olsun canım Rabbim hayurlısını nasip etsinKızlar son adet tarihim 8 Ekim.transfer tarihi 25 Kasım.pozitif çıktı kan sonucu şükür.kaç haftalık oluyor acaba?
Çok sevindim hayırlı olsunKızlar benmde pozitif çok şükür
Teşekkür ederim Allah bu haberi bekleyen herkese nasip etsin 5. Gün embriyosu 392 çıktıHayırlı olsunKaçıncı gün embriyosu değeriniz kaç çıktı?
Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah.testi kaçıncı gün yaptırdınız?transferi ne zaman oldunuz?Teşekkür ederim Allah bu haberi bekleyen herkese nasip etsin 5. Gün embriyosu 392 çıktı
13. Gün dün yapacaktım aksilikler çıktı bugüne kaldıÇok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah.testi kaçıncı gün yaptırdınız?
Transfer tarihiniz 27 Ekim sanırım.sağlıkla ilerlesin inşallah13. Gün dün yapacaktım aksilikler çıktı bugüne kaldı
Aynen inşallah amin sağlıkla devam eder inşallah öyle tecrübeler okudum ki pozitif olmasına sevinemedim inşallah riskli zamanlar geçsinTransfer tarihiniz 27 Ekim sanırım.sağlıkla ilerlesin inşallah