2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canım çok güzel geçecek muayenen inşallah.
Belirtileri boşver lütfen.
Diyorum ya, senin zamanlarında bende hiç yoktu batma, kasık ağrısı falan.
Mide bulantısı hala yok zaten.
Ben 2 bardak su içip gidiyorum ama doktorum vajinal bakıyo hala. 🙈
Şu kanama alanı tamamen giderse belki karından bakmaya başlar.
Canim valla korkuom normal hamilelik olsa bı değerle hamileyim derdim şimdi aklıma tüm kötü senaryo lar gelio şimdi ben yarın ne gormeliyim bi kese inşallah 🤲🤲 bide çapı sanırım Allah'ım içimize böle ferah sabır versin senin kuculmustu kanama alanın canım gittiğinde tamamen gitmiş olcak o alan kuzum ama bana dua et lütfen kese görurum inşallah 🤲🤲🥰🥰

Benim de transfer sonrası 10 gunum.3.gün çift embriyo transferi olmuştum.ara ara adet sancısı minik batmalar ve göğüs hassasiyeti dışında birşey hissetmiyorum korkmaaya başladım yaklaştıkça napcam ben şimdi beklemek çok zor 😢

Yarın muayene olucam iki kere kan güzeldi ama yine stres içine girdim iki gün dur batmalar gitti arada mide bulanti gibi bişe oldu yarın muayene olucam heycan dorukta yine idrar olmaması önemli yoksa olması mı sanırım vajinal muayene olucam canim
Ben çok sıkışıktım vajinal baktı ama bu kadar idrar ne birşey göremiyorum demişti bol olsan daha iyi yani

Benim de transfer sonrası 10 gunum.3.gün çift embriyo transferi olmuştum.ara ara adet sancısı minik batmalar ve göğüs hassasiyeti dışında birşey hissetmiyorum korkmaaya başladım yaklaştıkça napcam ben şimdi beklemek çok zor 😢
Vala canım benim 7.günüm bendede göğüs agrısı arada hafif batma ve sabahları akıntı başka bisey yok aslında sen test yapsan çıkar

Ben durmadan ağlamaya başladım testte yapamıyor um korkudan.simdiye kadar o kadar çok negatif görünce sanırım kan sonucuma bile bakamayacagim gibi geliyo😢
Canim sakin ol olmaya çalış bak sole soliyim önceki sayfalara bak sonucu almadan bende ağlama krizine girdim senelerin negatifi burda arkadaşlar Allah razı olsun rahatlattı ama ne deseler şuanda sen olmadı diosun agliosun belki bişe hissetmek istiosun bana inan aynisini yaşadık şükür güzel çıktı sonucu m ikincide yükseldi ki ben esimide inandırmaya calisiodum tutmadı bak hazırla kendini o anda şükür dedim ama şimdi ilk muayeneye gidicem inan aynı korku şuanda bitmicek yani ama şunu bil belirti yok bak beş dk önce belirtim yok yazdım ama pozitf gördüm hala öle bı belirti yoktu hayırlısını nasip etsin Allah'ım inşallah 🤲🤲🥰🥰

Canim sakin ol olmaya çalış bak sole soliyim önceki sayfalara bak sonucu almadan bende ağlama krizine girdim senelerin negatifi burda arkadaşlar Allah razı olsun rahatlattı ama ne deseler şuanda sen olmadı diosun agliosun belki bişe hissetmek istiosun bana inan aynisini yaşadık şükür güzel çıktı sonucu m ikincide yükseldi ki ben esimide inandırmaya calisiodum tutmadı bak hazırla kendini o anda şükür dedim ama şimdi ilk muayeneye gidicem inan aynı korku şuanda bitmicek yani ama şunu bil belirti yok bak beş dk önce belirtim yok yazdım ama pozitf gördüm hala öle bı belirti yoktu hayırlısını nasip etsin Allah'ım inşallah 🤲🤲🥰🥰
Çok zormus beklemek bir de kimse üzüldüğümü hissetmesin diye neşeli görünmek var ya.gerçekten içten aglamanin ne demek olduğunu anladim.dualarinizi beklerim sizin Dua niz kabul olur şimdi.bir de ben evde test yapsam biseyler belli olur mu 10.günde?

Kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?

Nelere dikkat ediyorsunuz ?

🌺🌺🌺Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle 🥰🥰🐣🐣:nazar::nazar::nazar:

Anne AdıYaşıDeneme SayısıTransfer TarihiSonuç
@Ssevincli31 Yaş2. Deneme30 Ağustos (Çift E.)Pozitif:anneadayı:
@Elifff6033 Yaş1. Deneme31 AğustosPozitif :anneadayı:
@Sinemsnm33 Yaş2. Deneme1 EylülPozitif:anneadayı:
@Nefes085836 Yaş1. Deneme1 Eylül (Çift E. )Pozitif:anneadayı:
@KelebekkB28 Yaş1. Deneme1 EylülPozitif :anneadayı:
@Nureella30 Yaş1. Deneme2 EylülPozitif:anneadayı:
@Prenseshayali36 Yaş4. Deneme2 EylülPozitif :anneadayı:
@GCnsu28 Yaş1. Deneme2 EylülPozitif:anneadayı:
@iklime_0635 Yaş3. Deneme3 Eylül (Çift E.)Pozitif:anneadayı:
@Bulutumsu726 Yaş1. Deneme3 Eylül (5. Gün Çift )💔
@Lady Isabella38 Yaş3. Deneme4 Eylül ( 3 Embriyo)💔
@ddmv35 Yaş1. Deneme6 Eylül (Çift E.)💔
@naybukece32 Yaş5. Deneme7 Eylül (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
@Sohrab32 Yaş2. Deneme8 Eylül (5. Gün Çift )Pozitif:anneadayı:
@Hurremmsultann25 Yaş2. DenemeEylül (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@fartug30 Yaş1.DenemeEylülPozitif
:anneadayı:
@mertugce3532 Yaş4. Deneme13 Eylül (4. Gün)💔
@nurt5637321 Yaş1. Deneme14 Eylül(5.Gün Çift E.)Pozitif:anneadayı:
@birrgaripp27 Yaş1. Deneme15 Eylül (Çift E.)Pozitif:anneadayı:
@rabiasel30 Yaş1. Deneme24 Eylül (5. Gün)💔
@Zehramss38 Yaş4. Deneme24 Eylül (3. Gün)💔
@waitingsirr23 Yaş1. Deneme25 Eylül (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@tupaaaaa32 Yaş2. Deneme27 EylülPozitif:anneadayı:
@venusvenus8833 Yaş1. Deneme27 Eylül (5. Gün)💔
@Sandra8635 Yaş1. Deneme28 Eylül (5.Gün)💔
@Denizatidenizyildizi29 Yaş3. Deneme29 Eylül (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@MasaL-2827 Yaş3. Deneme30 EylülPozitif:anneadayı:
@halleyyy36 Yaş2. Deneme1 Ekim (Çift E.)💔
@Videsupra31 Yaş2. Deneme1 EkimPozitif:anneadayı:
@melyes34 Yaş1. Deneme2 Ekim💔
@snow113229 Yaş1. Deneme4 Ekim (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
@Sevgiali31 Yaş3. Deneme4 Ekim (5. Gün)💔
@Mucizem benimle32 Yaş5. Deneme4 EkimPozitif:anneadayı:
@mlshope28 Yaş4. Deneme6 Ekim (5. Gün Çift)💔
@kalkyerineyat38 Yaş2. Deneme7 Ekim (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
Niloya444 Niloya444 24 Yaş1. Deneme7 Ekim (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
@agustos7233 Yaş2. Deneme8 Ekim (5. Gün)💔
@cisem2434 Yaş3. Deneme9 Ekim (5. Gün)💔
@mavi_lik34 Yaş2. Deneme11 Ekim (5. Gün/Çift)Pozitif:anneadayı:
@Sun Raha26 Yaş1. Deneme11 Ekim (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@ozn_srk34 Yaş3. Deneme11 Ekim (5. Gün/Çift)Pozitif:anneadayı:
@Cilekkokusuu28 Yaş3. Deneme12 Ekim (Çift E. )💔
@fatma5426 Yaş1. Deneme14 Ekim (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye 30 Yaş1. Deneme15 EkimPozitif:anneadayı:
@Dxtr29 Yaş1. Deneme15 Ekim (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@nilozgul32 Yaş1. Deneme16 EkimPozitif:anneadayı:
@VuslatimLee35 Yaş1. Deneme18 Ekim💔
@orkide61126 Yaş2. Deneme19 EkimPozitif:anneadayı:
@nono250437 Yaş1. Deneme20 EkimPozitif:anneadayı:
Tureed Tureed 33 Yaş1. Deneme21 EkimPozitif:anneadayı:
@akrepprof43 Yaş1. Deneme21 Ekim💔
@KunFeyekun1836 Yaş1. Deneme21 Ekim
@Forgotpink29 Yaş1. Deneme22 Ekim (5. Gün)💔
@serenndrmz29 Yaş1. Deneme23 Ekim (5. Gün)💔
@Rowena Ravenclaw35 Yaş2. Deneme25 Ekim (Çift)💔
@yubucukp38 Yaş1. Deneme25 Ekim💔
@Meltem _1336 Yaş1. Deneme26 EkimPozitif:anneadayı:
@LOYANA31 Yaş1. Deneme26 Ekim💔
@Coconutmilk31 Yaş2. Deneme26 Ekim
@Burcu261429 Yaş1. Deneme27 EkimPozitif:anneadayı:
@Yessbursa30 Yaş1. Deneme27 Ekim
@Ay4235 Yaş1. Deneme28 Ekim (Çift)
A aysemelek87 33 Yaş2. Deneme28 Ekim (5. Gün)
@siradanbirokur33 Yaş3. Deneme29 Ekim
@altnekn31 Yaş1. Deneme1 Kasım (5. Gün)
@derya252626 Yaş1. Deneme4 Kasım
@ceyda_4234 Yaş3. Deneme5 Kasım(5. Gün)
@Ilaymilya30 Yaş7. DenemeKasım
@Mucizelereinanin5529 Yaş3. DenemeKasım
Merhaba, ilk dememem 21 ekim transfer tarihim. Pozitifi gördük çok şükür.
Kalp atışını duymayı bekliyoruz 19 Kasım’da

Kızlar merhaba. Transfer sonrası 5 günüm. 2 adet 5.gün embriyo transferi olmuştum. Sabah test yaptım gölge şeklindeydi. Bi kaç saat sonra epey belirginleşti. Sağlık ocağına tahlil verdim yarın çıkıcak sonuç çok heyecanlıyım zaman geçmiyo
Merhaba, ilk fotoğraftaki test bekledikçe olan çizgi mi acaba? Bir de testin markası nedir?

Bu arada sanırım ikizleriniz olacak Sağlıkla gelsinler🧿🌸

Çok zormus beklemek bir de kimse üzüldüğümü hissetmesin diye neşeli görünmek var ya.gerçekten içten aglamanin ne demek olduğunu anladim.dualarinizi beklerim sizin Dua niz kabul olur şimdi.bir de ben evde test yapsam biseyler belli olur mu 10.günde?
Ben çok yapmak istedim ama direk kan ver bence evet hıçkırarak ağladım kolay deil emek veriyoruz kimse anlamaz bı biz anlarız sakin olmaya çalış sonrada inşaallh pozitf alınca bu seferde ağladım çok uzdummu bebeimi diosun zor .dua ediyorum kuzum hep hepimize güzel haber ver bize inşallah ama bak iki kere kan verdim hala tamam demiorum bitmio stres 😊 şuanda bende o korku var sakin olmaya aliscaz mecbur ☺️

X