- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.521
Canim valla korkuom normal hamilelik olsa bı değerle hamileyim derdim şimdi aklıma tüm kötü senaryo lar gelio şimdi ben yarın ne gormeliyim bi kese inşallahCanım çok güzel geçecek muayenen inşallah.
Belirtileri boşver lütfen.
Diyorum ya, senin zamanlarında bende hiç yoktu batma, kasık ağrısı falan.
Mide bulantısı hala yok zaten.
Ben 2 bardak su içip gidiyorum ama doktorum vajinal bakıyo hala.
Şu kanama alanı tamamen giderse belki karından bakmaya başlar.
Ben çok sıkışıktım vajinal baktı ama bu kadar idrar ne birşey göremiyorum demişti bol olsan daha iyi yaniYarın muayene olucam iki kere kan güzeldi ama yine stres içine girdim iki gün dur batmalar gitti arada mide bulanti gibi bişe oldu yarın muayene olucam heycan dorukta yine idrar olmaması önemli yoksa olması mı sanırım vajinal muayene olucam canim
Benimde 3.gün embriyosuydu 9.kanda 77 çıkt8Benim de transfer sonrası 10 gunum.3.gün çift embriyo transferi olmuştum.ara ara adet sancısı minik batmalar ve göğüs hassasiyeti dışında birşey hissetmiyorum korkmaaya başladım yaklaştıkça napcam ben şimdi beklemek çok zor
Vala canım benim 7.günüm bendede göğüs agrısı arada hafif batma ve sabahları akıntı başka bisey yok aslında sen test yapsan çıkarBenim de transfer sonrası 10 gunum.3.gün çift embriyo transferi olmuştum.ara ara adet sancısı minik batmalar ve göğüs hassasiyeti dışında birşey hissetmiyorum korkmaaya başladım yaklaştıkça napcam ben şimdi beklemek çok zor
Benimde 3.gün embriyosuydu 9.kanda 77 cikth
Ben durmadan ağlamaya başladım testte yapamıyor um korkudan.simdiye kadar o kadar çok negatif görünce sanırım kan sonucuma bile bakamayacagim gibi geliyoBenimde 3.gün embriyosuydu 9.kanda 77 çıkt8
Cok KorkuyorumVala canım benim 7.günüm bendede göğüs agrısı arada hafif batma ve sabahları akıntı başka bisey yok aslında sen test yapsan çıkar
İnan bende senden farklı değilim gün yaklaştıkça korkudan ölüyorum burda sana ne kadar destek olsak ta kan sonucu görmeden bisey diyemeyiz umarım sonucun güzel çıkarCok Korkuyorum
Canim sakin ol olmaya çalış bak sole soliyim önceki sayfalara bak sonucu almadan bende ağlama krizine girdim senelerin negatifi burda arkadaşlar Allah razı olsun rahatlattı ama ne deseler şuanda sen olmadı diosun agliosun belki bişe hissetmek istiosun bana inan aynisini yaşadık şükür güzel çıktı sonucu m ikincide yükseldi ki ben esimide inandırmaya calisiodum tutmadı bak hazırla kendini o anda şükür dedim ama şimdi ilk muayeneye gidicem inan aynı korku şuanda bitmicek yani ama şunu bil belirti yok bak beş dk önce belirtim yok yazdım ama pozitf gördüm hala öle bı belirti yoktu hayırlısını nasip etsin Allah'ım inşallahBen durmadan ağlamaya başladım testte yapamıyor um korkudan.simdiye kadar o kadar çok negatif görünce sanırım kan sonucuma bile bakamayacagim gibi geliyo
Ya canım çok üzüldüm üzülme lütfen biliyorum çok zor amaKızlar benim sonuçta negatif bi kırık kalp te bana
Hakkında hayırlısı olsun canım Allah'tan hep hayırlısını diledik tez vakitte Allah nasip etsin inşallahKızlar benim sonuçta negatif bi kırık kalp te bana
Çok zormus beklemek bir de kimse üzüldüğümü hissetmesin diye neşeli görünmek var ya.gerçekten içten aglamanin ne demek olduğunu anladim.dualarinizi beklerim sizin Dua niz kabul olur şimdi.bir de ben evde test yapsam biseyler belli olur mu 10.günde?Canim sakin ol olmaya çalış bak sole soliyim önceki sayfalara bak sonucu almadan bende ağlama krizine girdim senelerin negatifi burda arkadaşlar Allah razı olsun rahatlattı ama ne deseler şuanda sen olmadı diosun agliosun belki bişe hissetmek istiosun bana inan aynisini yaşadık şükür güzel çıktı sonucu m ikincide yükseldi ki ben esimide inandırmaya calisiodum tutmadı bak hazırla kendini o anda şükür dedim ama şimdi ilk muayeneye gidicem inan aynı korku şuanda bitmicek yani ama şunu bil belirti yok bak beş dk önce belirtim yok yazdım ama pozitf gördüm hala öle bı belirti yoktu hayırlısını nasip etsin Allah'ım inşallah
Merhaba, ilk dememem 21 ekim transfer tarihim. Pozitifi gördük çok şükür.Kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?
Nelere dikkat ediyorsunuz ?
Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle
�
Anne Adı Yaşı Deneme Sayısı Transfer Tarihi Sonuç @Ssevincli 31 Yaş 2. Deneme 30 Ağustos (Çift E.) Pozitif @Elifff60 33 Yaş 1. Deneme 31 Ağustos Pozitif @Sinemsnm 33 Yaş 2. Deneme 1 Eylül Pozitif @Nefes0858 36 Yaş 1. Deneme 1 Eylül (Çift E. ) Pozitif @KelebekkB 28 Yaş 1. Deneme 1 Eylül Pozitif @Nureella 30 Yaş 1. Deneme 2 Eylül Pozitif @Prenseshayali 36 Yaş 4. Deneme 2 Eylül Pozitif @GCnsu 28 Yaş 1. Deneme 2 Eylül Pozitif @iklime_06 35 Yaş 3. Deneme 3 Eylül (Çift E.) Pozitif @Bulutumsu7 26 Yaş 1. Deneme 3 Eylül (5. Gün Çift ) @Lady Isabella 38 Yaş 3. Deneme 4 Eylül ( 3 Embriyo) @ddmv 35 Yaş 1. Deneme 6 Eylül (Çift E.) @naybukece 32 Yaş 5. Deneme 7 Eylül (3. Gün) Pozitif @Sohrab 32 Yaş 2. Deneme 8 Eylül (5. Gün Çift ) Pozitif @Hurremmsultann 25 Yaş 2. Deneme Eylül (5. Gün) Pozitif @fartug 30 Yaş 1.Deneme Eylül Pozitif @mertugce35 32 Yaş 4. Deneme 13 Eylül (4. Gün) @nurt56373 21 Yaş 1. Deneme 14 Eylül(5.Gün Çift E.) Pozitif @birrgaripp 27 Yaş 1. Deneme 15 Eylül (Çift E.) Pozitif @rabiasel 30 Yaş 1. Deneme 24 Eylül (5. Gün) @Zehramss 38 Yaş 4. Deneme 24 Eylül (3. Gün) @waitingsirr 23 Yaş 1. Deneme 25 Eylül (5. Gün) Pozitif @tupaaaaa 32 Yaş 2. Deneme 27 Eylül Pozitif @venusvenus88 33 Yaş 1. Deneme 27 Eylül (5. Gün) @Sandra86 35 Yaş 1. Deneme 28 Eylül (5.Gün) @Denizatidenizyildizi 29 Yaş 3. Deneme 29 Eylül (5. Gün) Pozitif @MasaL-28 27 Yaş 3. Deneme 30 Eylül Pozitif @halleyyy 36 Yaş 2. Deneme 1 Ekim (Çift E.) @Videsupra 31 Yaş 2. Deneme 1 Ekim Pozitif @melyes 34 Yaş 1. Deneme 2 Ekim @snow1132 29 Yaş 1. Deneme 4 Ekim (3. Gün) Pozitif @Sevgiali 31 Yaş 3. Deneme 4 Ekim (5. Gün) @Mucizem benimle 32 Yaş 5. Deneme 4 Ekim Pozitif @mlshope 28 Yaş 4. Deneme 6 Ekim (5. Gün Çift) @kalkyerineyat 38 Yaş 2. Deneme 7 Ekim (5. Gün) Pozitif Niloya444 24 Yaş 1. Deneme 7 Ekim (3. Gün) Pozitif @agustos72 33 Yaş 2. Deneme 8 Ekim (5. Gün) @cisem24 34 Yaş 3. Deneme 9 Ekim (5. Gün) @mavi_lik 34 Yaş 2. Deneme 11 Ekim (5. Gün/Çift) Pozitif @Sun Raha 26 Yaş 1. Deneme 11 Ekim (5. Gün) Pozitif @ozn_srk 34 Yaş 3. Deneme 11 Ekim (5. Gün/Çift) Pozitif @Cilekkokusuu 28 Yaş 3. Deneme 12 Ekim (Çift E. ) @fatma54 26 Yaş 1. Deneme 14 Ekim (3. Gün) Pozitif Catlak-kurabiye 30 Yaş 1. Deneme 15 Ekim Pozitif @Dxtr 29 Yaş 1. Deneme 15 Ekim (5. Gün) Pozitif @nilozgul 32 Yaş 1. Deneme 16 Ekim Pozitif @VuslatimLee 35 Yaş 1. Deneme 18 Ekim @orkide611 26 Yaş 2. Deneme 19 Ekim Pozitif @nono2504 37 Yaş 1. Deneme 20 Ekim Pozitif Tureed 33 Yaş 1. Deneme 21 Ekim Pozitif @akrepprof 43 Yaş 1. Deneme 21 Ekim @KunFeyekun18 36 Yaş 1. Deneme 21 Ekim @Forgotpink 29 Yaş 1. Deneme 22 Ekim (5. Gün) @serenndrmz 29 Yaş 1. Deneme 23 Ekim (5. Gün) @Rowena Ravenclaw 35 Yaş 2. Deneme 25 Ekim (Çift) @yubucukp 38 Yaş 1. Deneme 25 Ekim @Meltem _13 36 Yaş 1. Deneme 26 Ekim Pozitif @LOYANA 31 Yaş 1. Deneme 26 Ekim @Coconutmilk 31 Yaş 2. Deneme 26 Ekim @Burcu2614 29 Yaş 1. Deneme 27 Ekim Pozitif @Yessbursa 30 Yaş 1. Deneme 27 Ekim @Ay42 35 Yaş 1. Deneme 28 Ekim (Çift) A aysemelek87 33 Yaş 2. Deneme 28 Ekim (5. Gün) @siradanbirokur 33 Yaş 3. Deneme 29 Ekim @altnekn 31 Yaş 1. Deneme 1 Kasım (5. Gün) @derya2526 26 Yaş 1. Deneme 4 Kasım @ceyda_42 34 Yaş 3. Deneme 5 Kasım(5. Gün) @Ilaymilya 30 Yaş 7. Deneme Kasım @Mucizelereinanin55 29 Yaş 3. Deneme Kasım
Tabi ki belli olur bende 10.gün yapıcamÇok zormus beklemek bir de kimse üzüldüğümü hissetmesin diye neşeli görünmek var ya.gerçekten içten aglamanin ne demek olduğunu anladim.dualarinizi beklerim sizin Dua niz kabul olur şimdi.bir de ben evde test yapsam biseyler belli olur mu 10.günde?
Merhaba, ilk fotoğraftaki test bekledikçe olan çizgi mi acaba? Bir de testin markası nedir?Kızlar merhaba. Transfer sonrası 5 günüm. 2 adet 5.gün embriyo transferi olmuştum. Sabah test yaptım gölge şeklindeydi. Bi kaç saat sonra epey belirginleşti. Sağlık ocağına tahlil verdim yarın çıkıcak sonuç çok heyecanlıyım zaman geçmiyo
Yaş 34Merhaba, ilk dememem 21 ekim transfer tarihim. Pozitifi gördük çok şükür.
Kalp atışını duymayı bekliyoruz 19 Kasım’da
Ben çok yapmak istedim ama direk kan ver bence evet hıçkırarak ağladım kolay deil emek veriyoruz kimse anlamaz bı biz anlarız sakin olmaya çalış sonrada inşaallh pozitf alınca bu seferde ağladım çok uzdummu bebeimi diosun zor .dua ediyorum kuzum hep hepimize güzel haber ver bize inşallah ama bak iki kere kan verdim hala tamam demiorum bitmio stresÇok zormus beklemek bir de kimse üzüldüğümü hissetmesin diye neşeli görünmek var ya.gerçekten içten aglamanin ne demek olduğunu anladim.dualarinizi beklerim sizin Dua niz kabul olur şimdi.bir de ben evde test yapsam biseyler belli olur mu 10.günde?
İnan bende öyleyledim hatta ilaçlar bitti test yapayım biraz değer varsa alırım yoksa bırakırım diye yaptımBen durmadan ağlamaya başladım testte yapamıyor um korkudan.simdiye kadar o kadar çok negatif görünce sanırım kan sonucuma bile bakamayacagim gibi geliyo
İyiyim cnm çok şükür rabbimin vardır bi bildiği kalan sahalar bizimYa canım çok üzüldüm üzülme lütfen biliyorum çok zor ama