2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canim valla korkuom normal hamilelik olsa bı değerle hamileyim derdim şimdi aklıma tüm kötü senaryo lar gelio şimdi ben yarın ne gormeliyim bi kese inşallah bide çapı sanırım Allah'ım içimize böle ferah sabır versin senin kuculmustu kanama alanın canım gittiğinde tamamen gitmiş olcak o alan kuzum ama bana dua et lütfen kese görurum inşallah

Benim de transfer sonrası 10 gunum.3.gün çift embriyo transferi olmuştum.ara ara adet sancısı minik batmalar ve göğüs hassasiyeti dışında birşey hissetmiyorum korkmaaya başladım yaklaştıkça napcam ben şimdi beklemek çok zor

Ben çok sıkışıktım vajinal baktı ama bu kadar idrar ne birşey göremiyorum demişti bol olsan daha iyi yani

Vala canım benim 7.günüm bendede göğüs agrısı arada hafif batma ve sabahları akıntı başka bisey yok aslında sen test yapsan çıkar

Ben durmadan ağlamaya başladım testte yapamıyor um korkudan.simdiye kadar o kadar çok negatif görünce sanırım kan sonucuma bile bakamayacagim gibi geliyo
Canim sakin ol olmaya çalış bak sole soliyim önceki sayfalara bak sonucu almadan bende ağlama krizine girdim senelerin negatifi burda arkadaşlar Allah razı olsun rahatlattı ama ne deseler şuanda sen olmadı diosun agliosun belki bişe hissetmek istiosun bana inan aynisini yaşadık şükür güzel çıktı sonucu m ikincide yükseldi ki ben esimide inandırmaya calisiodum tutmadı bak hazırla kendini o anda şükür dedim ama şimdi ilk muayeneye gidicem inan aynı korku şuanda bitmicek yani ama şunu bil belirti yok bak beş dk önce belirtim yok yazdım ama pozitf gördüm hala öle bı belirti yoktu hayırlısını nasip etsin Allah'ım inşallah

Çok zormus beklemek bir de kimse üzüldüğümü hissetmesin diye neşeli görünmek var ya.gerçekten içten aglamanin ne demek olduğunu anladim.dualarinizi beklerim sizin Dua niz kabul olur şimdi.bir de ben evde test yapsam biseyler belli olur mu 10.günde?

Merhaba, ilk dememem 21 ekim transfer tarihim. Pozitifi gördük çok şükür.
Kalp atışını duymayı bekliyoruz 19 Kasım’da

Tabi ki belli olur bende 10.gün yapıcam

Merhaba, ilk fotoğraftaki test bekledikçe olan çizgi mi acaba? Bir de testin markası nedir?

Bu arada sanırım ikizleriniz olacak Sağlıkla gelsinler

Ben çok yapmak istedim ama direk kan ver bence evet hıçkırarak ağladım kolay deil emek veriyoruz kimse anlamaz bı biz anlarız sakin olmaya çalış sonrada inşaallh pozitf alınca bu seferde ağladım çok uzdummu bebeimi diosun zor .dua ediyorum kuzum hep hepimize güzel haber ver bize inşallah ama bak iki kere kan verdim hala tamam demiorum bitmio stres şuanda bende o korku var sakin olmaya aliscaz mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…