2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kizlar oksapar kullanan var mi? Ne kadar devam ediyoruz igneye. Birde trombofili paneline bakip mi verdi doktorunuz merak ettim.bana kan testi falan yapilmadan verildi. Pıhtılaşmam var mi yok mu bilmiyorum herkesin böyle mi

Benim tedavim sonlandı bugun

Bitki çayları yasaktı simdi içebilirim dimi hemşireye yazdim dönmedi de sorayım dedim

Arkadaşlar merhaba. Benim tup bebek tedavim kimyasal gebelikle sonuçlandı. Iki kez üst üste kimyasal gebelik yasayan var mı. Doktorunuz nasıl bi açıklama yaptı. Cevap verirseniz çok sevinirim

Kizlar oksapar kullanan var mi? Ne kadar devam ediyoruz igneye. Birde trombofili paneline bakip mi verdi doktorunuz merak ettim.bana kan testi falan yapilmadan verildi. Pıhtılaşmam var mi yok mu bilmiyorum herkesin böyle mi
Ne kadar devam edeceğini bilmiyorum canım ama benim trombofili panelinden sonra verdi doktor.

Bende kullanıyorum canjm yumurta toplamadan beri banada bakmadı galiba daha önce ameliyat olduğum için vermiş her ihtimale karşi hemşire öule dedi göbeğim çok kötü morardı herkeste mi aynı acaba

Iyi olmus ameliyat oldugun canim gecmis olsun. Benimde rahim genişletildi polipler varmis onlar alindi geçen ay. Iyiki farkedildi.
Sağol canım sanada geçmiş olsun ben bir yıl önce oldum ameliyat kistlerim yine oluştu yapışıklıklar yine oluştu diğer tüpüm de şişmiş aynı bu şekilde tüp bbek yapıldı ama insallah tutar bakalım korkuyorım tutmaz diue

Haftaya pazartesiye cagirdi doktorum.Bir hafta önce keseyi gördük. Gayet iyi dedi.15 gün sonraya cagirdi yani. Bir haftam kaldi bakalim

Benimde azaldi kramplar cok şükür.beklicez mecbur bir hafta daha. Allah sabir versin hepimize saglik versin bebişlerimize insallah

Son durumun nasıl iyisin inş
Yarın muayene olucam iki kere kan güzeldi ama yine stres içine girdim iki gün dur batmalar gitti arada mide bulanti gibi bişe oldu yarın muayene olucam heycan dorukta yine idrar olmaması önemli yoksa olması mı sanırım vajinal muayene olucam canim

Bende kullanıyorum..benim pıhtışlma sorunum vr ama bunu doktorum aslında bilmiyor herhangi bir test te yapmadı. Olana olmayana veriyorlar herhalde. Sanırım dogum kadar bile kullanan varmış.

Canım çok güzel geçecek muayenen inşallah.
Belirtileri boşver lütfen.
Diyorum ya, senin zamanlarında bende hiç yoktu batma, kasık ağrısı falan.
Mide bulantısı hala yok zaten.
Ben 2 bardak su içip gidiyorum ama doktorum vajinal bakıyo hala.
Şu kanama alanı tamamen giderse belki karından bakmaya başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…