- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.801
Kuzum geçer inşallah ben inanıyorum cumartesi gitcen geçmiş dicek doktor o her ihtimale leke görürsen korkma diye demiş bence ama sen yinede ağır iş yapma bişe yapma arada yürü evde bende öle yapiom bi iğneye gidiom akşam yürüme yi unuttum bugün fazladan sağlık ocağına gittik yoruldumAy inşallah canım.
O kadar korkuyorum ki ayağa kalkmaya.
Yatağa saplandım kaldım.
bana vermedi ben sadece duphaston agizdan icilen bir ilac verdi birtanede progesteron fitil verdi canimSiz transfer sonrası ovitrelle kullandınız mı? Benim doktor ovitrelle in yalancı pozitif riskini yok etmek için o kadar geç verdi sanırım (transferin üçüncü günü yarım doz ovitrelle olmuştum)
Aayyyy canim insallah bebisin seninledir de igne etkisi değildirEki Görüntüle 2945035 kızlaaaarr ? Ovitrellenin etkisi olabilir mi??
Aminnn Amin inşallah canım umarım benim bebisimde beni bırakmaz savaşır annesini üzmezCanim brnim 6. Gün olunca hayata daha ski tutunuo tutmucak dedim hatta ama daha savaşio inat edio hayatta kalmak için inşallah seninki de sana uğur getirsin sımsıkı tutunsun canım
İnsalalh nasip ondadır canımEvet bende zaten sonucunda bır değişiklik olacağını düşünmüyorum bir embriyomuz daha var inş ona odaklanacağız şimdi bu süreçte sabırlı olmak zorundayız
Transfer sonrasi 7. Gün canim :) ayin 20 sinde gece ovitrelle yaptim ama o yuzdende pozitif çıkmış olabilir mi ki? SevinemedimAayyyy canim insallah bebisin seninledir de igne etkisi değildirbugün kaçıncı günün
Canım yanlış bilgi vermeyim ama 14 güne ovitrellenin etkisi kalmaz diye düşünüyorum tabi bünyeye göre vucuddan atılması değişebilir inşallah iğne etkisi değildir bebişin göbüşündedirTransfer sonrasi 7. Gün canim :) ayin 20 sinde gece ovitrelle yaptim ama o yuzdende pozitif çıkmış olabilir mi ki? Sevinemedim
Valla kanama alanı diyince doktor, yürümeye korkar oldum.Kuzum geçer inşallah ben inanıyorum cumartesi gitcen geçmiş dicek doktor o her ihtimale leke görürsen korkma diye demiş bence ama sen yinede ağır iş yapma bişe yapma arada yürü evde bende öle yapiom bi iğneye gidiom akşam yürüme yi unuttum bugün fazladan sağlık ocağına gittik yoruldumgüzel haber ver bize inşallah
Olcak artık bak ben hala bişey yapmiorum iki kere çorba yaptım adam isyan etcek kolay mı bu aşamaya kadar gelmek bile napcaz korkuorum bende çamaşır atayım Diom aman Allah korusun Diom yatiom napaim şehir dışındayım bide ben kimse yokValla kanama alanı diyince doktor, yürümeye korkar oldum.
Anca sağlık ocağına gidip geliyorum her gün, o kadar.
Lavaboya bile yavaş yavaş gidiyorum.
Canim insallah aksidir. Yani gebelik çizgisidir. Ama buradaki diğer arkadaşlar bilir belki başka bir arkadaş daha vardı cilekkokusu kullanıcı adı o da ovitrella olmuştu 5. Günden itibaren yaptı bayağı da kaset test yapmıştı 7. Gün mü 8. Gün kan verdi sonuc olumsuzdu ama o ilk silik çizgi sonrasi diğer günler çizgi gitti dedi. Sende yarın birdaha yap bakalım koyulasacak mi insallahhhh insallahhh igne etkisi değildir bebisin tutunmustur canimmmTransfer sonrasi 7. Gün canim :) ayin 20 sinde gece ovitrelle yaptim ama o yuzdende pozitif çıkmış olabilir mi ki? Sevinemedim
Ayy kalbim pıt pıtEki Görüntüle 2945035 kızlaaaarr ? Ovitrellenin etkisi olabilir mi??
Hayırlı olsun, inşallah sizinledir bebeğinizTransfer sonrasi 7. Gün canim :) ayin 20 sinde gece ovitrelle yaptim ama o yuzdende pozitif çıkmış olabilir mi ki? Sevinemedim
Yapacak bişey yok canım herşey güzel olsunda Allah büyüktür
Çok fna bişey ben sol kulağıma sıcak havlu presi yaptm rahatlattı nir de limonlu corba içtim şehriye ama onda da emin olamadım.Belimde inanılmaz agrı başldı bugün yatmaktan mı hastalıktan mı yoksa implantasyondan mı emin değilmBen de gribim maalesef benim de sağ kulağım ve boğazım ağrıyor. Ballı süt sıcak suya limon içiyorum. Başka hiç bir şey yapamıyorum. Bir kez ıhlamur içtim onda da sorun olur mu olmaz mı tereddütte kaldım. Hafif atlatırız inşallah.
Eşimle konuştuk.. Beklemeye değecek bi durum yok.. Eşten kaynaklı oldugu için %10 ihtimal ile kendimizi yıpratmayalım niyeti koyduk gecikmeden yola koyulalım dedikMerhaba sizi yanıltmak istemem ama benim bir arkadaşım da rahim filmi çektirdi ve o an kapalı olan tüp açılmış 1 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı rahim filmi sonrası hamile kalan çok var eğer yaşınız beklemenize engel değilse 1 yada 2 ay kendiniz deneyin derim tabi nasip bu işler Rabbim gönlünüze göre versin inşallah çok aratmadan hayırlısı ile nasip etsin
Aynen canım .Yapacak bişey yok canım herşey güzel olsunda Allah büyüktür
Canim benimde 6. Gün embriyosu sizin sorun neydi çok özel değilse6.gun ama bakalım ultrason da ne Görcek sağlıklı olsun da şaşırdım öyle deyince
Canım benimde içimden ikiz geçti. Belki ilk gittiğinde tek görünebilir benimki gibi sonradanda çıkabilir6.gun ama bakalım ultrason da ne Görcek sağlıklı olsun da şaşırdım öyle deyince
Canim sperm sayısı ve tek tüpum tıkaliydi başka da bişe demedi hayırlısı olsun canım embryo ya çok takilmistim ama rahimde devam edio topluo kendini 6. Günde olsa ondan hiç takma yin Allah hayırlısını nasip etsin canımCanim benimde 6. Gün embriyosu sizin sorun neydi çok özel değilse
Hakkınızda hayırlısı olsun canım Rabbim en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla nasip etsinEşimle konuştuk.. Beklemeye değecek bi durum yok.. Eşten kaynaklı oldugu için %10 ihtimal ile kendimizi yıpratmayalım niyeti koyduk gecikmeden yola koyulalım dedikBelki bu ay tutar daha başlamadık sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?