2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ay inşallah canım.
O kadar korkuyorum ki ayağa kalkmaya.
Yatağa saplandım kaldım.
Kuzum geçer inşallah ben inanıyorum cumartesi gitcen geçmiş dicek doktor o her ihtimale leke görürsen korkma diye demiş bence ama sen yinede ağır iş yapma bişe yapma arada yürü evde bende öle yapiom bi iğneye gidiom akşam yürüme yi unuttum bugün fazladan sağlık ocağına gittik yoruldum güzel haber ver bize inşallah

Siz transfer sonrası ovitrelle kullandınız mı? Benim doktor ovitrelle in yalancı pozitif riskini yok etmek için o kadar geç verdi sanırım (transferin üçüncü günü yarım doz ovitrelle olmuştum)
bana vermedi ben sadece duphaston agizdan icilen bir ilac verdi birtanede progesteron fitil verdi canim

Transfer sonrasi 7. Gün canim :) ayin 20 sinde gece ovitrelle yaptim ama o yuzdende pozitif çıkmış olabilir mi ki? Sevinemedim
Canım yanlış bilgi vermeyim ama 14 güne ovitrellenin etkisi kalmaz diye düşünüyorum tabi bünyeye göre vucuddan atılması değişebilir inşallah iğne etkisi değildir bebişin göbüşündedir

Valla kanama alanı diyince doktor, yürümeye korkar oldum.
Anca sağlık ocağına gidip geliyorum her gün, o kadar.
Lavaboya bile yavaş yavaş gidiyorum.

Valla kanama alanı diyince doktor, yürümeye korkar oldum.
Anca sağlık ocağına gidip geliyorum her gün, o kadar.
Lavaboya bile yavaş yavaş gidiyorum.
Olcak artık bak ben hala bişey yapmiorum iki kere çorba yaptım adam isyan etcek kolay mı bu aşamaya kadar gelmek bile napcaz korkuorum bende çamaşır atayım Diom aman Allah korusun Diom yatiom napaim şehir dışındayım bide ben kimse yok

Transfer sonrasi 7. Gün canim :) ayin 20 sinde gece ovitrelle yaptim ama o yuzdende pozitif çıkmış olabilir mi ki? Sevinemedim
Canim insallah aksidir. Yani gebelik çizgisidir. Ama buradaki diğer arkadaşlar bilir belki başka bir arkadaş daha vardı cilekkokusu kullanıcı adı o da ovitrella olmuştu 5. Günden itibaren yaptı bayağı da kaset test yapmıştı 7. Gün mü 8. Gün kan verdi sonuc olumsuzdu ama o ilk silik çizgi sonrasi diğer günler çizgi gitti dedi. Sende yarın birdaha yap bakalım koyulasacak mi insallahhhh insallahhh igne etkisi değildir bebisin tutunmustur canimmm

Hayırlı olsun, inşallah sizinledir bebeğiniz Ovitrelle in etkisi bu kadar sürmüyor diye biliyorum bünyesel farklılık olmuyorsa. Benim opudan sonra 8. gün civarı silikti, bi acaba mı demiştim 10. gün kaybolmuştu.

Çok fna bişey ben sol kulağıma sıcak havlu presi yaptm rahatlattı nir de limonlu corba içtim şehriye ama onda da emin olamadım.Belimde inanılmaz agrı başldı bugün yatmaktan mı hastalıktan mı yoksa implantasyondan mı emin değilm

Eşimle konuştuk.. Beklemeye değecek bi durum yok.. Eşten kaynaklı oldugu için %10 ihtimal ile kendimizi yıpratmayalım niyeti koyduk gecikmeden yola koyulalım dedik Belki bu ay tutar daha başlamadık sonuçta

Canim benimde 6. Gün embriyosu sizin sorun neydi çok özel değilse
Canim sperm sayısı ve tek tüpum tıkaliydi başka da bişe demedi hayırlısı olsun canım embryo ya çok takilmistim ama rahimde devam edio topluo kendini 6. Günde olsa ondan hiç takma yin Allah hayırlısını nasip etsin canım

Eşimle konuştuk.. Beklemeye değecek bi durum yok.. Eşten kaynaklı oldugu için %10 ihtimal ile kendimizi yıpratmayalım niyeti koyduk gecikmeden yola koyulalım dedik Belki bu ay tutar daha başlamadık sonuçta
Hakkınızda hayırlısı olsun canım Rabbim en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…