2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canim sperm sayısı ve tek tüpum tıkaliydi başka da bişe demedi hayırlısı olsun canım embryo ya çok takilmistim ama rahimde devam edio topluo kendini 6. Günde olsa ondan hiç takma yin Allah hayırlısını nasip etsin canım🥰🥰
Senin için hep pozitif dusunuyodum darısı bizlere olsun inşallah 🙏 Bizimde morfoloji 0 ve sayı çok az umut oldun bana bende çok tedirginim

Canim insallah aksidir. Yani gebelik çizgisidir. Ama buradaki diğer arkadaşlar bilir belki başka bir arkadaş daha vardı cilekkokusu kullanıcı adı o da ovitrella olmuştu 5. Günden itibaren yaptı bayağı da kaset test yapmıştı 7. Gün mü 8. Gün kan verdi sonuc olumsuzdu ama o ilk silik çizgi sonrasi diğer günler çizgi gitti dedi. Sende yarın birdaha yap bakalım koyulasacak mi insallahhhh insallahhh igne etkisi değildir bebisin tutunmustur canimmm🙏🙏🙏🙏
Insallah tutulmuştur. Allahim bu mutlulugu layik görsün isteyen herkese nasip olsun. Bende artik hergun test yapayim dedim. Insallah siliklesmeden kat kat artar. 🤗

Hayırlı olsun, inşallah sizinledir bebeğiniz 🥰Ovitrelle in etkisi bu kadar sürmüyor diye biliyorum bünyesel farklılık olmuyorsa. Benim opudan sonra 8. gün civarı silikti, bi acaba mı demiştim 😅 10. gün kaybolmuştu.
Yaaa inşallah pozitiftir. İnşallah ovitrellenin etkisi degildir. Allahim büyük. Sevinemedim bile simdilik

Senin için hep pozitif dusunuyodum darısı bizlere olsun inşallah 🙏 Bizimde morfoloji 0 ve sayı çok az umut oldun bana bende çok tedirginim
Canim teslim oldum hani hep okuduk ya burda elimizden geleni yaptık gerçekten öyle geri kalanına dua etmekten başka çarem yoktu inşallah her duamda burda emek veren tüm anne adayları kucaklari dolsun inşallah hepimizin diyorum sende güzel haber ver inşallah canım benim burası bana uğur getirdi sanada getirir inşallah 🤲🤲🤲🥰🥰

Kızlar bende bugün 4+6 yım cmt keseye bakmaya gideceğiz kalp atısına ne zaman çağırır bilmiyorum onu görmeden rahat edemeyeveğim sanırım annelik hep bir kaygı haliymiş 😵‍💫😵‍💫 benim transfer günüm 19 ekim idi idrar testinde 6. Gün silik çizgi ile bariz bir şekilde öğrendim hemde 10 tanesi 19 tl lik testlerden lütfen şu testlere fazla para vermeyin varsa hepsinde çıkıyor

Kızlar bende bugün 4+6 yım cmt keseye bakmaya gideceğiz kalp atısına ne zaman çağırır bilmiyorum onu görmeden rahat edemeyeveğim sanırım annelik hep bir kaygı haliymiş 😵‍💫😵‍💫 benim transfer günüm 19 ekim idi idrar testinde 6. Gün silik çizgi ile bariz bir şekilde öğrendim hemde 10 tanesi 19 tl lik testlerden lütfen şu testlere fazla para vermeyin varsa hepsinde çıkıyor
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah 🥰 evet her kontrol de ayrı bir heyecan 🥰

Olcak artık bak ben hala bişey yapmiorum iki kere çorba yaptım adam isyan etcek kolay mı bu aşamaya kadar gelmek bile napcaz korkuorum bende çamaşır atayım Diom aman Allah korusun Diom yatiom napaim şehir dışındayım bide ben kimse yok 😂😂
En iyisini yapıyorsun canım. 😉
Benim de günlerdir çamaşırım birikti, hafta sonunu bekliyorum. 😂
Ne eğilip makineyi doldurabilirim, ne de asabilirim.
Mecbur, eşim yardım edecek. 😉

X