• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kizlar 😊doktor değer yüksek ikiz ihtimali var dedi ben şok tek embriyo du
Hadi gözün aydın canım 😍 sağlıkla büyüsün inşallah diğer kontrol ne zaman 😍😍
Gözün Aydın canım sağlıkla büyüsün Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah 😍😍
Aminn canım Allah razı olsun cümlemize inşallah. Senden de güzel haberler bekliyoruz 🤲😍

Tureed Tureed canım, gözünüz aydın. 🥰
Çok sevindim. ❤️
Yani değerine bakıp nasıl ikiz olabilir dedi anlamadım ama, bence yine de çok hazırlama kendini. 😉
Beklentiye girince üzülüyo sonra insan. 😊
Zaten haftaya Çarşamba daha net konuşur. 😉
Hakkınızda hayırlısı inşallah, sağlıklı olsun yeter ki. 😉

Sen ne zaman gitcen kız
[/QUO
Tureed Tureed canım, gözünüz aydın. 🥰
Çok sevindim. ❤️
Yani değerine bakıp nasıl ikiz olabilir dedi anlamadım ama, bence yine de çok hazırlama kendini. 😉
Beklentiye girince üzülüyo sonra insan. 😊
Zaten haftaya Çarşamba daha net konuşur. 😉
Hakkınızda hayırlısı inşallah, sağlıklı olsun yeter ki. 😉
Bende şaşırdım bide çok garantici normalde solemez bilio bide benim duygusal olduğumu ondan şaşkınım değer güzel ikiz ihtimali var dedi tabi kuzum sağlıklı olsun inşallah🥰🥰🥰

ayy ne güzel canim rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasip eder insallah benim bu agrilarda tutunma agrisidir
Benim ilki doğdu teyzesi ellerinden öper ikinciye transfer oldum ben de bekliyorum bizde DNA hasarı olduğu için cesaret edemedik normal yollara 🙈rabbim büyük dualarımızı duyuyordur sağlıcakla gelsin bebişin sıkı sıkı tutunsun sana

Gün içinde hep burasını okuyorum mutlu oluyorum 🥰 mucizeleeriniz size simsıkı tutulsun bırakmasın inşAllah 🤲🏻🐣 belkide kendimi motive ediyorum yazılarınızla mustafa taşa giden vardı aranızda değil mi ☺️
Hoşgelgin bitanem 😍😍😍
İnşallah kuzumm Rabbim herkese güzel haberler vermeyi nasip etsin 🥰
Mustafa taş var mıydı burada emin değilim ama bakalım varsa yazan olur elbet 😍

Back