• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Hoşgelgin bitanem 😍😍😍
İnşallah kuzumm Rabbim herkese güzel haberler vermeyi nasip etsin 🥰
Mustafa taş var mıydı burada emin değilim ama bakalım varsa yazan olur elbet 😍
Hoşbulduk kurabiyem sanada artık geboşum dicemm:anneadayı: Âmin canım benim inşallah hasretlerimiz son bulur😍 Ben de zaten takipteyim topiği🐣

Nasi geccek şimdi vakit foto veriomu bide inşallah o kanama alanı geçmiştir kuzum 🤲🥰 güzel haber ver bize carsambada ben inşallah 🤲🤲
Ay hiç geçmiyo zaman, gün yaklaştıkça daha fena. 🙈
İnşallah geçmiştir kanama alanı. 🙏
Hadi bakalım, ikimiz de güzel haberlerle gelelim. ☺️
Yani renkli foto vermiyo, henüz çok küçük.
Ama siyah beyaz ultrason görüntüsü veriyo canım. 🥰

Canim seni üzmek istemem ama benimde 11. Gün yapmıştım doktorum ertesi gün bir daha yap dedi yaptım ama yine aynı çıktı seninki gibi öyle çıkmıştı ilacı bıraktım adet oldum zaten ..
Hakkında hayırlısı olsun .. zahmetsiz nasip olsun inşallah 🤲🤲
Evet bende zaten sonucunda bır değişiklik olacağını düşünmüyorum bir embriyomuz daha var inş ona odaklanacağız şimdi bu süreçte sabırlı olmak zorundayız

20211103_110552.jpg
kızlaaaarr ? Ovitrellenin etkisi olabilir mi??

Aayyy canımm seni heyecanla bekliyorum 🤭🤭benimde Allah nasip ederse beni bekleyen bir 6.gün embriyom var 🤲🤲😅😅
Canim brnim 6. Gün olunca hayata daha ski tutunuo tutmucak dedim hatta ama daha savaşio inat edio hayatta kalmak için inşallah seninki de sana uğur getirsin sımsıkı tutunsun canım 🥰😍😍🤲

Back