- 16 Eylül 2021
- 66
- 54
- 8
- 32
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.781
Ben dayanamadım yaptırdım kan 1,20 çıktı maalesef negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah canim insallah öyledir kaçıncı gün embriyosuyduKizlar doktor değer yüksek ikiz ihtimali var dedi ben şok tek embriyo du
Siz transfer sonrası ovitrelle kullandınız mı? Benim doktor ovitrelle in yalancı pozitif riskini yok etmek için o kadar geç verdi sanırım (transferin üçüncü günü yarım doz ovitrelle olmuştum)anladim canim ben de cuma vericem 11.gün oluyor
Hoşbulduk kurabiyem sanada artık geboşum dicemm Âmin canım benim inşallah hasretlerimiz son bulur Ben de zaten takipteyim topiğiHoşgelgin bitanem
İnşallah kuzumm Rabbim herkese güzel haberler vermeyi nasip etsin
Mustafa taş var mıydı burada emin değilim ama bakalım varsa yazan olur elbet
Ay hiç geçmiyo zaman, gün yaklaştıkça daha fena.Nasi geccek şimdi vakit foto veriomu bide inşallah o kanama alanı geçmiştir kuzum güzel haber ver bize carsambada ben inşallah
Ben dayanamadım yaptırdım kan 1,20 çıktı maalesef negatif
İnşallah canım benimHoşbulduk kurabiyem sanada artık geboşum dicemm Âmin canım benim inşallah hasretlerimiz son bulur Ben de zaten takipteyim topiği
Aayyy canımm seni heyecanla bekliyorum benimde Allah nasip ederse beni bekleyen bir 6.gün embriyom var6.gun ama bakalım ultrason da ne Görcek sağlıklı olsun da şaşırdım öyle deyince
Ay inşallah canım.Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gel kanama alanı da geçmiş olsun inşallah
Harikaa benimde hep hayalim ikizz nedense hayırlı uğurlu olsun canım beniim6.gun ama bakalım ultrason da ne Görcek sağlıklı olsun da şaşırdım öyle deyince
Etiket yap geboşum beniiİnşallah canım benim
Benim diğer topikte vardı galiba ya yanlış hatırlamıyorsam bakim bi
Canim kaçıncı günün du bugün.. rabbim gönlüne ferahlık versin inşallahBen dayanamadım yaptırdım kan 1,20 çıktı maalesef negatif
10.günümdü bugünCanim kaçıncı günün du bugün.. rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah
2 gün sonra yeniden yaptırın10.günümdü bugün
Cumartesi doktorumuzla görüşeceğiz zaten tekrar yapılacak o zaman ama kendimi heveslendirmek istemiyorum çünkü burdan artık zor gibi görünüyor hakkımızda hayırlısı olsun inş2 gün sonra yeniden yaptırın
Embriyoya göre kana karismasi degisiyormus
Aminnnnnnnn inşallah aminDaha sadece ihtimal dedi canım kese kalp daha çok yolumuz var Allah'ım hepimize hayırlısıni nasıp etsin kuzum
Canim seni üzmek istemem ama benimde 11. Gün yapmıştım doktorum ertesi gün bir daha yap dedi yaptım ama yine aynı çıktı seninki gibi öyle çıkmıştı ilacı bıraktım adet oldum zaten ..10.günümdü bugün
Evet bende zaten sonucunda bır değişiklik olacağını düşünmüyorum bir embriyomuz daha var inş ona odaklanacağız şimdi bu süreçte sabırlı olmak zorundayızCanim seni üzmek istemem ama benimde 11. Gün yapmıştım doktorum ertesi gün bir daha yap dedi yaptım ama yine aynı çıktı seninki gibi öyle çıkmıştı ilacı bıraktım adet oldum zaten ..
Hakkında hayırlısı olsun .. zahmetsiz nasip olsun inşallah
Canim brnim 6. Gün olunca hayata daha ski tutunuo tutmucak dedim hatta ama daha savaşio inat edio hayatta kalmak için inşallah seninki de sana uğur getirsin sımsıkı tutunsun canımAayyy canımm seni heyecanla bekliyorum benimde Allah nasip ederse beni bekleyen bir 6.gün embriyom var