• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

En iyisini yapıyorsun canım. 😉
Benim de günlerdir çamaşırım birikti, hafta sonunu bekliyorum. 😂
Ne eğilip makineyi doldurabilirim, ne de asabilirim.
Mecbur, eşim yardım edecek. 😉
Ben akşam lari buluom iş eskiden ne markete giderdi pazardan pazara ee biraz onlar baksın napalim bı sure böle sonra inşallah yorulcaz çok 😂😂

Kızlar bende bugün 4+6 yım cmt keseye bakmaya gideceğiz kalp atısına ne zaman çağırır bilmiyorum onu görmeden rahat edemeyeveğim sanırım annelik hep bir kaygı haliymiş 😵‍💫😵‍💫 benim transfer günüm 19 ekim idi idrar testinde 6. Gün silik çizgi ile bariz bir şekilde öğrendim hemde 10 tanesi 19 tl lik testlerden lütfen şu testlere fazla para vermeyin varsa hepsinde çıkıyor
Ah canım o stres hep sürecek galiba ben de 21 nde oldum haftaya kese için gidicem ama ahh stres😂güzel haberler ver bize canım🥰🥰

Merhabalar kızlar uzun zamandır yazamıyorum ara ara takip ediyorum mide bulantısı, kusmayla geçti son zamanlar pozitif haber alanları, kalp atışlarını duyanları tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin 🤲
Olumsuz sonuçlanan arkadaşlarında kalplerine ferahlık versin Rabbim tez vakitte gönüllerindeki versin 🤲

Canim teslim oldum hani hep okuduk ya burda elimizden geleni yaptık gerçekten öyle geri kalanına dua etmekten başka çarem yoktu inşallah her duamda burda emek veren tüm anne adayları kucaklari dolsun inşallah hepimizin diyorum sende güzel haber ver inşallah canım benim burası bana uğur getirdi sanada getirir inşallah

Canim teslim oldum hani hep okuduk ya burda elimizden geleni yaptık gerçekten öyle geri kalanına dua etmekten başka çarem yoktu inşallah her duamda burda emek veren tüm anne adayları kucaklari dolsun inşallah hepimizin diyorum sende güzel haber ver inşallah canım benim burası bana uğur getirdi sanada getirir inşallah 🤲🤲🤲🥰🥰
Amin canım inşallah bende her duamda bu süreci yasayan herkes için dua ediyorum Allahım hepimizin yüzünü güldürsün

Merhabalar kızlar uzun zamandır yazamıyorum ara ara takip ediyorum mide bulantısı, kusmayla geçti son zamanlar pozitif haber alanları, kalp atışlarını duyanları tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin 🤲
Olumsuz sonuçlanan arkadaşlarında kalplerine ferahlık versin Rabbim tez vakitte gönüllerindeki versin 🤲
Yaa Allah kolaylığını versin kuzum bulantı/kusma zor ya😕 az az sık sık ye bakalım inşallah çabucak geçer

Back