- 19 Kasım 2020
- 22.014
- 48.099
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.841
Kız Allah seni emi transfer tarihini söyle hele. Listeye de 30 Eylül yazmıştımCanım 30 Eylül Son adet başlangıç tarihi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız Allah seni emi transfer tarihini söyle hele. Listeye de 30 Eylül yazmıştımCanım 30 Eylül Son adet başlangıç tarihi.
Yaa insallah pozitiftir. Rabbim yüzümüze baksin ya insallah
Hayırlı olsun.. belirtiniz var miydiYaa insallah pozitiftir. Rabbim yüzümüze baksin ya insallah
16 Ekim CanımKız Allah seni emi transfer tarihini söyle hele. Listeye de 30 Eylül yazmıştım
16 Ekim Transfer tarihimSiz ne gün transfer oldunuz benimde sat 30 eylül transfer 19 ekim
Hic belirtim yok ya. Göğüsler dun biraz şişti. Onun disinda hicbiseyim yok. Bugün 7. Gunum. Sizde mi transfer oldunuzHayırlı olsun.. belirtiniz var miydi
Ben akşam lari buluom iş eskiden ne markete giderdi pazardan pazara ee biraz onlar baksın napalim bı sure böle sonra inşallah yorulcaz çokEn iyisini yapıyorsun canım.
Benim de günlerdir çamaşırım birikti, hafta sonunu bekliyorum.
Ne eğilip makineyi doldurabilirim, ne de asabilirim.
Mecbur, eşim yardım edecek.
Adet ağrısı kaşık batması hiç miHic belirtim yok ya. Göğüsler dun biraz şişti. Onun disinda hicbiseyim yok. Bugün 7. Gunum. Sizde mi transfer oldunuz
Evet bende onun hayalini kuruom örgü örelim minik şeylerde biraz daha bekleyelimSonra hepimiz böyle örgüler örelim
Ah canım o stres hep sürecek galiba ben de 21 nde oldum haftaya kese için gidicem ama ahh stresgüzel haberler ver bize canımKızlar bende bugün 4+6 yım cmt keseye bakmaya gideceğiz kalp atısına ne zaman çağırır bilmiyorum onu görmeden rahat edemeyeveğim sanırım annelik hep bir kaygı haliymiş benim transfer günüm 19 ekim idi idrar testinde 6. Gün silik çizgi ile bariz bir şekilde öğrendim hemde 10 tanesi 19 tl lik testlerden lütfen şu testlere fazla para vermeyin varsa hepsinde çıkıyor
Catlak-kurabiye kapı süsü tasarımlarınız bendenEvet bende onun hayalini kuruom örgü örelim minik şeylerde biraz daha bekleyelim
Aynen canım kalp atışını duyalım başlayalım bu cuma bime örgü ipleri gelecek. Bimden hiç almadım ama bakayım bir iki tane denemelik alcamEvet bende onun hayalini kuruom örgü örelim minik şeylerde biraz daha bekleyelim
Canim teslim oldum hani hep okuduk ya burda elimizden geleni yaptık gerçekten öyle geri kalanına dua etmekten başka çarem yoktu inşallah her duamda burda emek veren tüm anne adayları kucaklari dolsun inşallah hepimizin diyorum sende güzel haber ver inşallah canım benim burası bana uğur getirdi sanada getirir inşallah
Amin canım inşallah bende her duamda bu süreci yasayan herkes için dua ediyorum Allahım hepimizin yüzünü güldürsünCanim teslim oldum hani hep okuduk ya burda elimizden geleni yaptık gerçekten öyle geri kalanına dua etmekten başka çarem yoktu inşallah her duamda burda emek veren tüm anne adayları kucaklari dolsun inşallah hepimizin diyorum sende güzel haber ver inşallah canım benim burası bana uğur getirdi sanada getirir inşallah
İnşallah inşallah canımCatlak-kurabiye kapı süsü tasarımlarınız benden
Yaa Allah kolaylığını versin kuzum bulantı/kusma zor ya az az sık sık ye bakalım inşallah çabucak geçerMerhabalar kızlar uzun zamandır yazamıyorum ara ara takip ediyorum mide bulantısı, kusmayla geçti son zamanlar pozitif haber alanları, kalp atışlarını duyanları tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin
Olumsuz sonuçlanan arkadaşlarında kalplerine ferahlık versin Rabbim tez vakitte gönüllerindeki versin ❤
Bugun bir kere kasık agrisi oldu. 5 dk sürdü ama cok siddetliydi. Gebelikle alakali midir bilmiyorum. Baska olmadi. Memiktolar tombikto oldu amaAdet ağrısı kaşık batması hiç mi
Tarihler konusunda benimde kafam karıştı sonradan değişmezse iyidirİnşallah canım. Ama Kadınlar Kulübü tarihine göre 6. Hafta diyor. Ama normalde 4+3
7 gün daha sabrediyorum kalp atışı ve kesede öğrenirim inşallahTarihler konusunda benimde kafam karıştı sonradan değişmezse iyidir