2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Moralini hiç bozma benim ilk tüp bebekte kesin adet oldum dedim kaç gün ha geldi gelcek diye karın agrısı bel agrısı çoktu ama pazitifdi hep dualarla karnımı sevmiştim nolur tutum bana diye
ayy ne güzel canim rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasip eder insallah benim bu agrilarda tutunma agrisidir

Ben de gribim maalesef benim de sağ kulağım ve boğazım ağrıyor. Ballı süt sıcak suya limon içiyorum. Başka hiç bir şey yapamıyorum. Bir kez ıhlamur içtim onda da sorun olur mu olmaz mı tereddütte kaldım. Hafif atlatırız inşallah.

İlk kan tahlilin mi canım normalde benim ki 8.gün yaptığımda bir tık daha koyu çıkmıştı aynı testi kullandım bende
Hayır canım 10. gün bitti 11. Sabah verdim beta 47 çıktı bugün 13. gün 3. gün embrysu geç döllenmedir diye kendimi teselli ediyorum

Sağol canım, ultrason fotoğrafı fln da vermeyince eve gelince acaba bir sıkıntı gördü de mi vermedi diye içime kuşku düştü.

Merhaba sizi yanıltmak istemem ama benim bir arkadaşım da rahim filmi çektirdi ve o an kapalı olan tüp açılmış 1 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı rahim filmi sonrası hamile kalan çok var eğer yaşınız beklemenize engel değilse 1 yada 2 ay kendiniz deneyin derim tabi nasip bu işler Rabbim gönlünüze göre versin inşallah çok aratmadan hayırlısı ile nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…