- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.741
ayy ne güzel canim rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasip eder insallah benim bu agrilarda tutunma agrisidirMoralini hiç bozma benim ilk tüp bebekte kesin adet oldum dedim kaç gün ha geldi gelcek diye karın agrısı bel agrısı çoktu ama pazitifdi hep dualarla karnımı sevmiştim nolur tutum bana diye
İlk kan tahlilin mi canım normalde benim ki 8.gün yaptığımda bir tık daha koyu çıkmıştı aynı testi kullandım bendeKızlar sabah kan testi için gitmeden idrar testi yaptım 13. gün sabahı böyle silik çıktı normalmi sizce sonucum sonra alacam
Canim gorunuo ben idrar testi yapmadım nasi cikcak bilmiorum arkadaşlar soler sen kan verdinmi aynı gün saatte olması lazım dedilerKızlar sabah kan testi için gitmeden idrar testi yaptım 13. gün sabahı böyle silik çıktı normalmi sizce sonucum sonra alacam
Gözün aydın canım çok güzel artmış darısı dileyen herkese olsun banada407 998iki gün arayla kese hafta ya dedi
Amin canım benim inşallah sende güzel sonuçlar verirsin hep dua ediorum hepimizeGözün aydın canım çok güzel artmış darısı dileyen herkese olsun banada
Evet canim alttan bakmıştıYaa inşallah duyarım bendealttan baktı dimi canım
Hayırlı olsun canım hadi kan tahlilinde güzel çıksın inşallahKızlar sabah kan testi için gitmeden idrar testi yaptım 13. gün sabahı böyle silik çıktı normalmi sizce sonucum sonra alacam
Sizin taze mi dondurulmuş mu? Valla bende de yok bel ağrısı var ama o kesinlkle yatmaktan bide gribiö kulağm Da agrıyo tıtacagını da cok düşünmüyorm bu şekilde gerçiAynıyız benımde 1 Kasım transfer günü bendede yok belirti
Ben de gribim maalesef benim de sağ kulağım ve boğazım ağrıyor. Ballı süt sıcak suya limon içiyorum. Başka hiç bir şey yapamıyorum. Bir kez ıhlamur içtim onda da sorun olur mu olmaz mı tereddütte kaldım. Hafif atlatırız inşallah.Grip olan yok mu bu süreçte? Dün gece sol kulak ağrısıyla uyandm hala ağrım var ne yapıcam bilmiyorum .Gerçi hiç bir belirtim yok ne kasık ağrısı ne batma herkesin öyle belirtileri olmuş benm trasfer haric bugün 2.gün ama sanırım olumsuz oldu .şu kulağıma bir önerisi olan var mı
Hayır canım 10. gün bitti 11. Sabah verdim beta 47 çıktı bugün 13. gün 3. gün embrysu geç döllenmedir diye kendimi teselli ediyorumİlk kan tahlilin mi canım normalde benim ki 8.gün yaptığımda bir tık daha koyu çıkmıştı aynı testi kullandım bende
Verdim almaya gidiyorum canım aynı saattiCanim gorunuo ben idrar testi yapmadım nasi cikcak bilmiorum arkadaşlar soler sen kan verdinmi aynı gün saatte olması lazım dediler
Allah razı olsun canımHayırlı olsun canım hadi kan tahlilinde güzel çıksın inşallah
İnşallah Canım Allah razı olsunAmin canım benim inşallah sende güzel sonuçlar verirsin hep dua ediorum hepimize
3.gün embriyosuysa evet canım geç döllenme olmuştur 11.gün güzel çıkmış kan tahlilin inşallah değerin kat kat artarHayır canım 10. gün bitti 11. Sabah verdim beta 47 çıktı bugün 13. gün 3. gün embrysu geç döllenmedir diye kendimi teselli ediyorum
Aminn canım Allah Razı olsun3.gün embriyosuysa evet canım geç döllenme olmuştur 11.gün güzel çıkmış kan tahlilin inşallah değerin kat kat artar
Ayy baya da oylemis napalim artık bebislerimiz için doğuma kadar böyle olsun
Benımde taze transfer 5.gün iki embriyo transfer edildiSizin taze mi dondurulmuş mu? Valla bende de yok bel ağrısı var ama o kesinlkle yatmaktan bide gribiö kulağm Da agrıyo tıtacagını da cok düşünmüyorm bu şekilde gerçi
Sağol canım, ultrason fotoğrafı fln da vermeyince eve gelince acaba bir sıkıntı gördü de mi vermedi diye içime kuşku düştü.Canım korkma benimde öyle oldu adetime göre aynı senin gibi 3 gün fark çıktı doktorda ama bu ay 31 olduğu için 4 hafta 28 gün 3 gün fark o yüzden çıkıyor doktorlar adet tarihimize kadar 4 hafta sayıyorlar
Merhaba sizi yanıltmak istemem ama benim bir arkadaşım da rahim filmi çektirdi ve o an kapalı olan tüp açılmış 1 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı rahim filmi sonrası hamile kalan çok var eğer yaşınız beklemenize engel değilse 1 yada 2 ay kendiniz deneyin derim tabi nasip bu işler Rabbim gönlünüze göre versin inşallah çok aratmadan hayırlısı ile nasip etsinHanımlar son birşey daha sorabilir miyim? Bugün hsg için sonomed gittim. Sol tüpten sıvı akışı az olmuş. Katater ile sıvı göndererek "selektif salpingografi" yaptıklarını söylediler. Ve artık tüp açık olduğunu söylediler. Bu durumu yaşayan oldu mu? HSG yeni çektirdiğim için bir iki ay daha tüp bebek için beklemeli miyim yoksa bu kısmı kapalılığın hiç etkisi olmamış mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?