- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
- 133
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.721
Ya bunu sabah başka topikde konuşuyorduk ihtimal olabilri mi vs diye407 998iki gün arayla kese hafta ya dedi
Harika haberKizlardoktor değer yüksek ikiz ihtimali var dedi ben şok tek embriyo du
Çarşamba canım inşallah sağlıklı olsun orda kese göreyim de insallh Allah'ım hepimize nasip etsin güzel sonuçlarHarika haberSağlıkla kucağına al inşallah Ne zamana randevu verdi kuzum.
Sen Keseye ben Kalp Atışına O ZamanÇarşamba canım inşallah sağlıklı olsun orda kese göreyim de insallh Allah'ım hepimize nasip etsin güzel sonuçlar
Amiin canım inşallah göreceksin minnaklarını rabbimin izniyleÇarşamba canım inşallah sağlıklı olsun orda kese göreyim de insallh Allah'ım hepimize nasip etsin güzel sonuçlar
Çarşamba mi hadi güzel haberlere onada Altan bakiolsr deme hiç sevemedimSen Keseye ben Kalp Atışına O Zaman
Amin canım bakalım doktor öyle dedi vardır bildiğiAmiin canım inşallah göreceksin minnaklarını rabbimin izniyle
Ayyy bilmiyorum kiÇarşamba mi hadi güzel haberlere onada Altan bakiolsr deme hiç sevemedim
Hayırlı olsun canım darısı bizlere inşallahKizlardoktor değer yüksek ikiz ihtimali var dedi ben şok tek embriyo du
Moralini hiç bozma benim ilk tüp bebekte kesin adet oldum dedim kaç gün ha geldi gelcek diye karın agrısı bel agrısı çoktu ama pazitifdi hep dualarla karnımı sevmiştim nolur tutum bana diyeinsallah canim cogunuzda adet sancisi olmus anladigim kadariyla bu bir nebzede olsa icimi rahatlatti ama iste diyorum hamile olsam baska bir belirtide olurdu adet belirti haric diye
Amin canım hep dua ediorum hepimiz alalım die çok zorlu yollar dan geçtik hala inanamio insan etmezmiyim bu yolda neler yaşadık o gobeklerimiz hele yaşadığımız stres Allah'ım emeklerimizi n karşılığını nasip etsin hepimizin canim benimHayırlı olsun canım darısı bizlere inşallah
Doktora göre değişir diye biliyorum ama çoğu doktor vajinal ultrasonla bakıyorAyyy bilmiyorum ki
Kalp atışına nerden bakılıyor bilen var mı kızlar ?
Canım inşalalh hayırlısı olur ama benim 12.gün 403 14 .gün 1306 tek kese gördü doktor belki senin vardır inşallah407 998iki gün arayla kese hafta ya dedi
Biz dün gittik kalp atışı için doktor önce göbekten bakalım duyulmazsa alttan bakalım dedi şükür duyuldu göbekten bu arada sata göre biz 7+5 ama dün ultrasonda 7+3 olarak gözüktüAyyy bilmiyorum ki
Kalp atışına nerden bakılıyor bilen var mı kızlar ?
Kısmet canım sağlıklı olsun kucağımıza almak nasip olsun da hepsi kabulumuzCanım inşalalh hayırlısı olur ama benim 12.gün 403 14 .gün 1306 tek kese gördü doktor belki senin vardır inşallah
Bizde de keseye baktıklarında 3gün önde gösterdi kalp atışında sata göre 2gün gerideydi problem olmaz dedi doktor amaKızlar bgn kontrolüm vardı; regli tarihime göre 6+4 olan bebeğim bgn 6+1 haftalık çıktı. Doktorum 1 hafta ileri veya geri çıkabilir ilk aylarda sorun yok dese de elimde olmadan evham yapıyorum malesef. Bnm gibi bebeği 3-4 gün geriden gelen var mı acaba?
Canım korkma benimde öyle oldu adetime göre aynı senin gibi 3 gün fark çıktı doktorda ama bu ay 31 olduğu için 4 hafta 28 gün 3 gün fark o yüzden çıkıyor doktorlar adet tarihimize kadar 4 hafta sayıyorlarKızlar bgn kontrolüm vardı; regli tarihime göre 6+4 olan bebeğim bgn 6+1 haftalık çıktı. Doktorum 1 hafta ileri veya geri çıkabilir ilk aylarda sorun yok dese de elimde olmadan evham yapıyorum malesef. Bnm gibi bebeği 3-4 gün geriden gelen var mı acaba?
Yok canım kesen çok iyi dedi hatta 12.5 mu 13 mm ne dedi keseye değerlerin yüksek çıkması değişiyor kişiden kişiye bazılarnın daha fazla artıyor benim 2 gün arayla 3.5 kat artmıştı ama bazılarının daha az daha fazla sağlık sıhhatli alırız kucağımıza inşallahKısmet canım sağlıklı olsun kucağımıza almak nasip olsun da hepsi kabulumuzsenin de yüksek değer peki kesede bişe dedimi doktor bu neden oluomus
Kızlar sabah kan testi için gitmeden idrar testi yaptım 13. gün sabahı böyle silik çıktı normalmi sizce sonucum sonra alacamAmin canım hep dua ediorum hepimiz alalım die çok zorlu yollar dan geçtik hala inanamio insan etmezmiyim bu yolda neler yaşadık o gobeklerimiz hele yaşadığımız stres Allah'ım emeklerimizi n karşılığını nasip etsin hepimizin canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?