2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

insallah canim cogunuzda adet sancisi olmus anladigim kadariyla bu bir nebzede olsa icimi rahatlatti ama iste diyorum hamile olsam baska bir belirtide olurdu adet belirti haric diye
Moralini hiç bozma benim ilk tüp bebekte kesin adet oldum dedim kaç gün ha geldi gelcek diye karın agrısı bel agrısı çoktu ama pazitifdi hep dualarla karnımı sevmiştim nolur tutum bana diye

Hayırlı olsun canım darısı bizlere inşallah
Amin canım hep dua ediorum hepimiz alalım die çok zorlu yollar dan geçtik hala inanamio insan etmezmiyim bu yolda neler yaşadık o gobeklerimiz hele yaşadığımız stres Allah'ım emeklerimizi n karşılığını nasip etsin hepimizin canim benim

Kızlar bgn kontrolüm vardı; regli tarihime göre 6+4 olan bebeğim bgn 6+1 haftalık çıktı. Doktorum 1 hafta ileri veya geri çıkabilir ilk aylarda sorun yok dese de elimde olmadan evham yapıyorum malesef. Bnm gibi bebeği 3-4 gün geriden gelen var mı acaba?

Canım inşalalh hayırlısı olur ama benim 12.gün 403 14 .gün 1306 tek kese gördü doktor belki senin vardır inşallah
Kısmet canım sağlıklı olsun kucağımıza almak nasip olsun da hepsi kabulumuz senin de yüksek değer peki kesede bişe dedimi doktor bu neden oluomus

Bizde de keseye baktıklarında 3gün önde gösterdi kalp atışında sata göre 2gün gerideydi problem olmaz dedi doktor ama

Canım korkma benimde öyle oldu adetime göre aynı senin gibi 3 gün fark çıktı doktorda ama bu ay 31 olduğu için 4 hafta 28 gün 3 gün fark o yüzden çıkıyor doktorlar adet tarihimize kadar 4 hafta sayıyorlar

Kısmet canım sağlıklı olsun kucağımıza almak nasip olsun da hepsi kabulumuz senin de yüksek değer peki kesede bişe dedimi doktor bu neden oluomus
Yok canım kesen çok iyi dedi hatta 12.5 mu 13 mm ne dedi keseye değerlerin yüksek çıkması değişiyor kişiden kişiye bazılarnın daha fazla artıyor benim 2 gün arayla 3.5 kat artmıştı ama bazılarının daha az daha fazla sağlık sıhhatli alırız kucağımıza inşallah

Kızlar sabah kan testi için gitmeden idrar testi yaptım 13. gün sabahı böyle silik çıktı normalmi sizce sonucum sonra alacam

Eklentiler

• A2DB8775-8708-4B14-8689-323ECFB701D1.jpeg
    60,9 KB · Görüntüleme: 30
  • C1A6E1A9-2909-43AD-9601-9CBA75382CEE.jpeg
    51,9 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…