- 29 Mayıs 2021
- 2.899
- 5.616
- 108
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.761
8 kasımdogrudur canim ama iste insanin ister istemez bu belirtileri yasayinca morali bozuluyor sen nezaman kan vericen
Hadi gözün aydın canımKizlardoktor değer yüksek ikiz ihtimali var dedi ben şok tek embriyo du
Aminn canım Allah razı olsun cümlemize inşallah. Senden de güzel haberler bekliyoruzGözün Aydın canım sağlıkla büyüsün Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Senin kese görünmedi deme daha ne dedi doktorunMaşallah canım.
Benimde değer 308 iken 800 olmuştu. Acaba bugün gidip Tıp Merkezinden kan versem mi
Yok cnm benimkiler 10 Kasım da.Senin kese görünmedi deme daha ne dedi doktorun
Sen ne zaman gitcen kızSenin kese görünmedi deme daha ne dedi doktorun
Carsamba günü çalış bı hafta varHadi gözün aydın canımsağlıkla büyüsün inşallah diğer kontrol ne zaman
Aminn canım Allah razı olsun cümlemize inşallah. Senden de güzel haberler bekliyoruz
Sen ne zaman gitcen kız
[/QUOBende şaşırdım bide çok garantici normalde solemez bilio bide benim duygusal olduğumu ondan şaşkınım değer güzel ikiz ihtimali var dedi tabi kuzum sağlıklı olsun inşallahTureed canım, gözünüz aydın.
Çok sevindim.
Yani değerine bakıp nasıl ikiz olabilir dedi anlamadım ama, bence yine de çok hazırlama kendini.
Beklentiye girince üzülüyo sonra insan.
Zaten haftaya Çarşamba daha net konuşur.
Hakkınızda hayırlısı inşallah, sağlıklı olsun yeter ki.
Nasi geccek şimdi vakit foto veriomu bide inşallah o kanama alanı geçmiştir kuzumBenim de bu Cumartesi 15.30 randevum.
8 hafta 3 günlük olacak nasipse.
Bakalım neler diyecek doktor.
anladim canim ben de cuma vericem 11.gün oluyor8 kasımdoktorumu 6 kasım cumartesiye ikna etmeye çalışıyorum
Oo daha çok varCarsamba günü çalış bı hafta var
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gel kanama alanı da geçmiş olsun inşallahBenim de bu Cumartesi 15.30 randevum.
8 hafta 3 günlük olacak nasipse.
Bakalım neler diyecek doktor.
Benim ilki doğdu teyzesi ellerinden öper ikinciye transfer oldum ben de bekliyorum bizde DNA hasarı olduğu için cesaret edemedik normal yollaraayy ne güzel canim rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasip eder insallah benim bu agrilarda tutunma agrisidir
Vavvv kaçıncı gün embriyosuyduKizlardoktor değer yüksek ikiz ihtimali var dedi ben şok tek embriyo du
Aynen ya baştan okuyom durun
6.gun ama bakalım ultrason da ne Görcek sağlıklı olsun da şaşırdım öyle deyinceVavvv kaçıncı gün embriyosuydu
Hoşgelgin bitanemGün içinde hep burasını okuyorum mutlu oluyorummucizeleeriniz size simsıkı tutulsun bırakmasın inşAllah belkide kendimi motive ediyorum yazılarınızla mustafa taşa giden vardı aranızda değil mi
Bide 5. Gün bölünmesi az ihtimal He maşallah tü tüüüü6.gun ama bakalım ultrason da ne Görcek sağlıklı olsun da şaşırdım öyle deyince
Daha sadece ihtimal dedi canım kese kalp daha çok yolumuz var Allah'ım hepimize hayırlısıni nasıp etsin kuzumBide 5. Gün bölünmesi az ihtimal He maşallah tü tüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?