- 7 Ocak 2009
- 7.081
- 11.493
- 773
- 34
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.701
Bizde 6+1 de duymuştumk kalp atışınıİnşallah tez vakitte atlatırsın canım benim haftaya olacak kontrolüm 6+1 de gitmiş olcam bakalım
Buda mi ilaçların etkisi acabaBende aynı hergın ona kadar uyusam keşke dıyen ben 7.5 8 de uyanıyorum uyku yok
Demeki tek değilimBenim sabah 6 gibi bı oluyo. Bı de göbekten iğneyi yapınca oluyor
Acıkınca da baş dönmesi oluyor hemen.
Hadi bakalım inşallah sağlıkla büyüyordur kalp atışını da duyarsın inşallahYok canım. Burda tüp bebek takibi de yapan, baya referanslı bi kadın doğumcu buldum. Ona gidicez. Sadece öğleden sonrasında bi boşluğu vardı. Evdeyim hala yani
İnşallah canım inşallahYaaa herkeste aynı değil zaten inşallah pıt pıt atar bebeğinin kalbi
Benim ağrılarım yok bazen batmalar oluyor ama çok nadir.Kızlar herkesin ağrıları var galibaa benimde belim aralıklarla kopacak gibi ağrıyor bide bulantı başlayan oldumu benim sabah bulantılarım var hafif hiçbirşey yiyemiyorum sabahları
Bende 26.sinda transfer oldum 5. Günden beri bendede gün içinde arara adet ağrıları gibi arilar oluyo dün hemşire aradı sordum hiç tedirgin olmayın ilaçlardan dediinsallah canim cok korkuyorum moralim bozuk bu adet sancilarindan dolayi
Yaa inşallah duyarım bendeBizde 6+1 de duymuştumk kalp atışını
insallah canim ilaclardandir insallah hepimiz hayirli sonuclarini alirizBende 26.sinda transfer oldum 5. Günden beri bendede gün içinde arara adet ağrıları gibi arilar oluyo dün hemşire aradı sordum hiç tedirgin olmayın ilaçlardan dedi
Sabah zorlama hiç ben sabah sadece ekşi elma yedi ilaç içtim öğlen diniyor biraz bulantı yiyebiliyorsunBenim ağrılarım yok bazen batmalar oluyor ama çok nadir.
Bulantılarım galiba dün itibariyle başladıkahvaltı yaparken çok zorlanıyorum ama ara öğün yapıp biraz daha yemeye çalışcam
Gözün Aydın canım sağlıkla büyüsün Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallahÇok şükür bir sıkıntı çıkmadı canım. Kanama alanı da yokmuş. Keseyi gördük çok şükürlekelenme için endişelenecek bir durum yok dedi. Haftaya tekrar gitcem
Heyecandan uyuyamıyoruz bnceBuda mi ilaçların etkisi acabahepimizi erkenden uyaniyoruz bende ayni şekilde 7.5 8 arası uyaniyorum
Deger kaçKizlardoktor değer yüksek ikiz ihtimali var dedi ben şok tek embriyo du
Aynıyız benımde 1 Kasım transfer günü bendede yok belirtiGrip olan yok mu bu süreçte? Dün gece sol kulak ağrısıyla uyandm hala ağrım var ne yapıcam bilmiyorum .Gerçi hiç bir belirtim yok ne kasık ağrısı ne batma herkesin öyle belirtileri olmuş benm trasfer haric bugün 2.gün ama sanırım olumsuz oldu .şu kulağıma bir önerisi olan var mı
Maşallah canım.407 998iki gün arayla kese hafta ya dedi
Maşallah kaçınçı gün embriyosu taze transfer mi bide kaçıncı gün kan verdıniz407 998iki gün arayla kese hafta ya dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?