- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.461
Canim bişe sorcam oskapar kullaniorum bende sağlık ocağı yaziomu onu eczane yazdirilio bu ilaç dedi gitmedim sağlık ocağınada bilgin varmiCok şükür 12 haftalik olucaz bende hep dua ediyorum herkese
Cuma kontrolüm var igneleri inşallah bırakırız
Ben dekort ve prografı kalp atisi duyunca bıraktım ama doktorun haberi yok beni kullanıyor zannediyor hala
Coraspin
Estrofem
Folikasit
Oksapar
Prolutex
Proluton devam ediyorum
Fitil 9.haftada biraktirdi
Sağlık ocağı bana sadece 2 kutu 1 kere yazdi rapor cikarman gerek dedi bende kadın doğumdan senelik rapor çıkardım sende öyle yap cok pahali çünküCanim bişe sorcam oskapar kullaniorum bende sağlık ocağı yaziomu onu eczane yazdirilio bu ilaç dedi gitmedim sağlık ocağınada bilgin varmi
Ya riske atmak istemedim ben nolur nolmaz diye şahin hocayı dinleyip cumartesiyi beklemeyi düşünüyorumŞuan için yolunda gibi. Cumartesi kalp atışı için gideceğiz. Bugün 8. gün alında seninde çıkar sonuç.
İnşallah canım benimİnşallah hepimiz sağlıklı alırız kucaklarımıza Allahın izniyle bol dua edelim ilk 3 ay anne karnında okunacak dualar var okuyalım inşallah
Aynen canım ya balık yağı belki olmaz da demir falan başlar büyük ihtimalleİnşallah canım 3ay sabrediceksiniz progestoron 3 ay devam ediyorlar gerçi herkesin farklı oluyor yavrularımız iyi olsunda kullanırızaynen demirdi kan ilacı belki balık yağı bunlar başlıcak sanırım
Anladım canım çok saol öyle yapaim bndeSağlık ocağı bana sadece 2 kutu 1 kere yazdi rapor cikarman gerek dedi bende kadın doğumdan senelik rapor çıkardım sende öyle yap cok pahali çünkü
Merhaba bende 27 sinde transfer oldum. Bi belirtiniz var miÇok sevindim umarım herşey yolunda devam eder bende 25 ekimde transfer oldum 6 kasımda sonucu öğrenicem inş
İlk denemeniz mi?Ya riske atmak istemedim ben nolur nolmaz diye şahin hocayı dinleyip cumartesiyi beklemeyi düşünüyorum
Merhaba hiç bir belirtim yok adet tarihim geldiği için dün biraz adet sancısı gibi kasıklarımda oldu ama oda geçti onun dışında başka hiç bir şey olmadı sizin var mı ?Merhaba bende 27 sinde transfer oldum. Bi belirtiniz var mi
Evet benim ilk denemem 2 embriyo transfer edildi eşimin sperm sayısı düşüktü ve hareket sıkıntılıydı o yüzden tedaviye başladıkİlk denemeniz mi?
Aynen benim de aynı durumlardan dolayı tüp bebeğe yönelmem oldu. Benim 3.denememdi. İlk kez gördük pozitifi. İnşallah sizde yaşarsınız bu sevinci. İlkinde tek embro konuldu 2.de 2 embro. 3.de 2 embro. Şuan 2 side tuttu :) ikiz hamileyim:) inşallah güzel ilerleme olur. Yatıyor musunuz? Evde misiniz çalışıyor musunuz?Evet benim ilk denemem 2 embriyo transfer edildi eşimin sperm sayısı düşüktü ve hareket sıkıntılıydı o yüzden tedaviye başladık
Keseyi kaçıncı hafta görüyorduk canım?Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı canım. Kanama alanı da yokmuş. Keseyi gördük çok şükürlekelenme için endişelenecek bir durum yok dedi. Haftaya tekrar gitcem
Benimde hiç belirtim yok . Aklima negatif düşünceler geliyor kara kara düşünüyorumMerhaba hiç bir belirtim yok adet tarihim geldiği için dün biraz adet sancısı gibi kasıklarımda oldu ama oda geçti onun dışında başka hiç bir şey olmadı sizin var mı ?
Umarım ilk seferde tutturabiliriz sizde bi problem yoksa niçin ilk iki denemeniz negatif sonuçlanmış bu durumda genetik testi falan yaptırdınız mı ? ikizlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) ben çalışıyorum ama ailemin şirketinde o yüzden çok yorucu olmuyor benim için sakin geçiyor günlerAynen benim de aynı durumlardan dolayı tüp bebeğe yönelmem oldu. Benim 3.denememdi. İlk kez gördük pozitifi. İnşallah sizde yaşarsınız bu sevinci. İlkinde tek embro konuldu 2.de 2 embro. 3.de 2 embro. Şuan 2 side tuttu :) ikiz hamileyim:) inşallah güzel ilerleme olur. Yatıyor musunuz? Evde misiniz çalışıyor musunuz?
Aklına hiç negatif düşünceler gelmesin benimde öyle oluyor bazen ama bir kaç sayfa geriye gidersen dün testini yaptırıp pozitif sonuç alan bir arkadaşımız var hiç belirtisi olmadığı için baya moreli bozuktu sonra dün bize iyi haberlerle geldi :)Benimde hiç belirtim yok . Aklima negatif düşünceler geliyor kara kara düşünüyoruminşallah pozitif haberler vermek nasip olur ya hepimize.
Evet evet çok şükür o arkadaş pozitif sonuc aldi :) pozitifler umut oluyor . Darisi bize inşallah.. pozitif sonuc alanlarda saglikla kucagina alsin insallah❤Aklına hiç negatif düşünceler gelmesin benimde öyle oluyor bazen ama bir kaç sayfa geriye gidersen dün testini yaptırıp pozitif sonuç alan bir arkadaşımız var hiç belirtisi olmadığı için baya moreli bozuktu sonra dün bize iyi haberlerle geldi :)
Genetik testi yapılmadı. Daha çok negatif denemelerde sanırım yönlendiriyorlarmış. Umarım ilk seferde olur. Şahin Hoca çok meşhur zaten.. Bizde ön görüşme yapmıştık. ama orada denemedik. sperm kalitesi ne idi sizin?Umarım ilk seferde tutturabiliriz sizde bi problem yoksa niçin ilk iki denemeniz negatif sonuçlanmış bu durumda genetik testi falan yaptırdınız mı ? ikizlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) ben çalışıyorum ama ailemin şirketinde o yüzden çok yorucu olmuyor benim için sakin geçiyor günler
Morfoloji %2 çıkmıştı sonucundaGenetik testi yapılmadı. Daha çok negatif denemelerde sanırım yönlendiriyorlarmış. Umarım ilk seferde olur. Şahin Hoca çok meşhur zaten.. Bizde ön görüşme yapmıştık. ama orada denemedik. sperm kalitesi ne idi sizin?
Gözün aydın kuzum, darısı kalp atışına inşallahÇok şükür bir sıkıntı çıkmadı canım. Kanama alanı da yokmuş. Keseyi gördük çok şükürlekelenme için endişelenecek bir durum yok dedi. Haftaya tekrar gitcem
şahin hoca bna uğurlu geldi inşallah sende güzel sonuçlar alırsınÖylemi sizin çoktan sonucunuz gelmiştir o zaman yazdıysanız bile çok yorum var bazen kaçırıyorum umarım mutlu haberdir :) siz nerede oluyorsunuz tedavınızı ben acıbadem şahin hocada oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?