2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Bu ilaç konusunda en şanslı benim sanırım sadece folik asit ve progestoron için günde 3 hap kullanıyorum ignem yok ilaçlarda büyük ihtimal bu hafta son
Oyy maşallah kuzum darısı bize benim de yavaş yavaş bırakmaya yaklaştık çok mutlu oldum. Ama galiba bunlar da bitince vitaminler başlayacak

Bebiş iyi olsun da sabretcez kuzum sen takma kim ne kullanıyor. Çünkü herkesin bünyesi farklı tedavisi farklı. İnşallah sağlıkla büyüsün bebişin
İnşallah hepimiz sağlıklı alırız kucaklarımıza Allahın izniyle bol dua edelim ilk 3 ay anne karnında okunacak dualar var okuyalım inşallah

Gösterir hayırlısı ile canım öyle çabuk geçiyor ki ama bakalım bundan sonra ek ilaç vitamin falan verilecekmi
İnşallah çabuk geçer Allahın izniyle biz 3 aylıkken sen 6ya yakın olacaksın Rabbim sağlık hayırlı evlatlar doğurmamızo nasip etsin inşallah

Oyy maşallah kuzum darısı bize benim de yavaş yavaş bırakmaya yaklaştık çok mutlu oldum. Ama galiba bunlar da bitince vitaminler başlayacak
İnşallah canım 3ay sabrediceksiniz progestoron 3 ay devam ediyorlar gerçi herkesin farklı oluyor yavrularımız iyi olsunda kullanırız aynen demirdi kan ilacı belki balık yağı bunlar başlıcak sanırım

Okuyalim inşallah hepbirlike cnm hangi dualar
Canım bebek için her ay 1 hatim günlük 1 cüz sonra lokman suresi, yusuf suresi, meryem suresi, embiya suresi, ibrahim suresi yasin suresi, insan suresi bu surelerde hergün 1 tane bebeğin ilk 3 aylık olana kadar çok faydalı araştır ben transferden sonra hemen okumaya başladım

Sağol canım Allah razı olsun

Ayy ne bileyim bi an dedim memnun mu değilsin diye ama hamilesin Allah hepimizin yüzünü güldürsün çok dua ediyorum ben halen kullanıyor musun ilaçları
Cok şükür 12 haftalik olucaz bende hep dua ediyorum herkese
Cuma kontrolüm var igneleri inşallah bırakırız
Ben dekort ve prografı kalp atisi duyunca bıraktım ama doktorun haberi yok beni kullanıyor zannediyor hala
Coraspin
Estrofem
Folikasit
Oksapar
Prolutex
Proluton devam ediyorum
Fitil 9.haftada biraktirdi

Maşallah inşallah sağlık kucağınada alırsın canım bildiğim iyi oldu yaa dekortla prografı bende kesmezse 8. Haftada kesmeyi düşünüyorum şuanda hala aynı yeremi kontrole gidiyorsun hiç karşılaştık mı acaba ben ilk 3 ay kontrole giderim oraya hangi doktordasın şuan

Yani bak 12 haftaya geldik kesmedi sadece fitili kesti ben cok arastirdim tm ilk zamanlar önemli sonrasi bi faydası yok gibi yinede bilemem tabiki bende kalp atisi duyunca biraktim diğerlerine devam ediyorum.
Hala aynı yerde Aret hocayla devam ediyorum simdilik devam ediyorum benim ikizlerin birinin gelişimi durdu o hala karnımda hem onun takibi açısından hemde ilaclar bi düzene girsin sonrasında bakalim nasil ilerlicez

Maşallah inşallay güzel olur bende başka doktordan fikir alır bırakım bide aret hocayla devam etmek istiyordum hastane ozan beye verdi gebelik takibi için ne kadar ücret veriyorsun canım

Maşallah inşallay güzel olur bende başka doktordan fikir alır bırakım bide aret hocayla devam etmek istiyordum hastane ozan beye verdi gebelik takibi için ne kadar ücret veriyorsun canım
Kese ve kalp atisinda ozan bey bakıyor sonrasında aret hoca bakiyor canim benimde öyle oldu pozitif gördükten sonra 1 kere bakti 9 haftalıktı o zaman valla aret hocanın muayne ücreti 600 lira

Kese ve kalp atisinda ozan bey bakıyor sonrasında aret hoca bakiyor canim benimde öyle oldu pozitif gördükten sonra 1 kere bakti 9 haftalıktı o zaman valla aret hocanın muayne ücreti 600 lira
Aret hoca kalp atışından sonra bakıyorsa süper zaten 600 lirayı en son muayenede vermiştim üzerinden baya geçti dedm yükseldi mi acaba canım pekala detaylı bakıyor mu biliyorsun oradaki bütün hoacalar hızlı muayene yapıyor

Evet ya hızlı bakıp geçiyorlar bazen ne soracağımı unutuyorum
Son gittiğimizde aret hoca gayet detayli bakti bebegin kilosunu boyunu olctu soyledi ayaklarını kafasını poposunu gösterdi gayet güzel gecmisti
Zaten 1 kere muayne ücreti ödüyoruz 15 gun sonra çağırdığında ödemiyoruz 1 ödüyoruz 1 ödemiyoruz ay karışık anlattım umarım anladin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…