• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Evet kuzum 5 +1 minnoşun 🐣

Bende 5 gunde 1 vuruluyor valla acisi geçmeden 5 gun geciyor 🤣🤣
Ben artık yatakta sağa sola dönüşte can çekişiyorum resmen 🤣🤣🤣
Ayy sorma ya 🤣 ben o yüzden tek sol yanıma yaptırıyorum🤣🤣 bari diğer tarafa rahat döneyim🤣
Hele akşam namaz kılıyordum tam oturdum. Totom yere değince Allaaaaahuekber dedim baya bi uzattım farkında olmadan 🤣🤣🤣

Ayy sorma ya 🤣 ben o yüzden tek sol yanıma yaptırıyorum🤣🤣 bari diğer tarafa rahat döneyim🤣
Hele akşam namaz kılıyordum tam oturdum. Totom yere değince Allaaaaahuekber dedim baya bi uzattım farkında olmadan 🤣🤣🤣
Bende ilk tek tarafla devam ettim beze yapti dayanamadım artık bi sag bi sol devam ediyorum göbek desen morarmanin her tonu var
kollarim sag sol mosmor kevgire döndüm resmen cuma kontrol var umarım keser ilaclari 🤣

Evet sonucum pozitif çok şükür. Benim doktorum özel muayenesi var hastane değil. Faruk Dinçşahin. Bahçeçi tüp bebek merkezinde oldum. Ama Şahin Hoca ile de görüşmüştüm. Durumunuz nedir şuan da.
Çok sevindim umarım herşey yolunda devam eder bende 25 ekimde transfer oldum 6 kasımda sonucu öğrenicem inş

Günde 8 mi😳
Benim 4 taneydi 2ye düşürdü
Evett yaa düşürür dedim dahada fazla yaptı bide ben oksopar karında progrstan kalçadan bide proluton 5 günde bi kalçadan corasprin folibol dekort prograf diye ilaç var hepsini kullanıyorum 😔 ama Allah büyüktür sabrediyorum daha

Evett yaa düşürür dedim dahada fazla yaptı bide ben oksopar karında progrstan kalçadan bide proluton 5 günde bi kalçadan corasprin folibol dekort prograf diye ilaç var hepsini kullanıyorum 😔 ama Allah büyüktür sabrediyorum daha
Siz nerde tedavi görüyorsunuz benim doktorumda dekort ve prograf vermisti 🤭

Kızlar çok şükür test günüm bugündü lekelenme falan olunca çok korkmuştum doktor kimyasal olabilir demişti , bugün değerim 1166 çıktı , 16 kasım da kese ve kalp atışı görmeden daha çabuk ümitlenmek istemiyorum ama çok şükür bugünleri bile gördüm en azından Rabbim herkese inşallah hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin 🤲🏻🌹
Maşallah gözün aydın hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde devam etsin inşallah darısı kese ve kalp atışına 🌷🌹🤲

Bu ilaç konusunda en şanslı benim sanırım 🤗🤗 sadece folik asit ve progestoron için günde 3 hap kullanıyorum ignem yok ilaçlarda büyük ihtimal bu hafta son 🤭

Bende ilk tek tarafla devam ettim beze yapti dayanamadım artık bi sag bi sol devam ediyorum göbek desen morarmanin her tonu var
kollarim sag sol mosmor kevgire döndüm resmen cuma kontrol var umarım keser ilaclari 🤣
Oyy kıyamam kuzum. İnşallah keser o zaman ya cuma günü. Zor valla iğne 😬

Bebiş iyi olsun da sabretcez kuzum sen takma kim ne kullanıyor. Çünkü herkesin bünyesi farklı tedavisi farklı. İnşallah sağlıkla büyüsün bebişin🤗

Back