- 19 Kasım 2020
- 22.017
- 48.105
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.421
Ayy sorma yaEvet kuzum 5 +1 minnoşun
Bende 5 gunde 1 vuruluyor valla acisi geçmeden 5 gun geciyor
Ben artık yatakta sağa sola dönüşte can çekişiyorum resmen
Bende ilk tek tarafla devam ettim beze yapti dayanamadım artık bi sag bi sol devam ediyorum göbek desen morarmanin her tonu varAyy sorma yaben o yüzden tek sol yanıma yaptırıyorum bari diğer tarafa rahat döneyim
Hele akşam namaz kılıyordum tam oturdum. Totom yere değince Allaaaaahuekber dedim baya bi uzattım farkında olmadan
Çok teşekkür ederim canım şimdi kendi çapımda hesaplamalar yapıyorum daİnşallah görürsün canım transferden sonraki 22.günüm 5+3 günlük gördük keseyi çok şükür
Çok sevindim umarım herşey yolunda devam eder bende 25 ekimde transfer oldum 6 kasımda sonucu öğrenicem inşEvet sonucum pozitif çok şükür. Benim doktorum özel muayenesi var hastane değil. Faruk Dinçşahin. Bahçeçi tüp bebek merkezinde oldum. Ama Şahin Hoca ile de görüşmüştüm. Durumunuz nedir şuan da.
Evett yaa düşürür dedim dahada fazla yaptı bide ben oksopar karında progrstan kalçadan bide proluton 5 günde bi kalçadan corasprin folibol dekort prograf diye ilaç var hepsini kullanıyorumGünde 8 mi
Benim 4 taneydi 2ye düşürdü
Hayırlsı olur inşallah ama evdeki hesap tutmuyor ultrasondan sonra hesabın çıkar dahaÇok teşekkür ederim canım şimdi kendi çapımda hesaplamalar yapıyorum da
Siz nerde tedavi görüyorsunuz benim doktorumda dekort ve prograf vermistiEvett yaa düşürür dedim dahada fazla yaptı bide ben oksopar karında progrstan kalçadan bide proluton 5 günde bi kalçadan corasprin folibol dekort prograf diye ilaç var hepsini kullanıyorumama Allah büyüktür sabrediyorum daha
Hayırlısı artık canım inşallah memnun kalırımGönlünde neresi varsa onunla devam et kuzum bende fiyat aldım 200 lira dediler
Evet canım cuma akşam 7bucuk randevumHayırlısı artık canım inşallah memnun kalırımsen cuma yaptıracaktın değilmi
Maşallah gözün aydın hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde devam etsin inşallah darısı kese ve kalp atışınaKızlar çok şükür test günüm bugündü lekelenme falan olunca çok korkmuştum doktor kimyasal olabilir demişti , bugün değerim 1166 çıktı , 16 kasım da kese ve kalp atışı görmeden daha çabuk ümitlenmek istemiyorum ama çok şükür bugünleri bile gördüm en azından Rabbim herkese inşallah hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin
Bu ilaç konusunda en şanslı benim sanırımAyy sorma yaben o yüzden tek sol yanıma yaptırıyorum bari diğer tarafa rahat döneyim
Hele akşam namaz kılıyordum tam oturdum. Totom yere değince Allaaaaahuekber dedim baya bi uzattım farkında olmadan
İnşallah hayırlı sonuçlarla geliriz bacımEvet canım cuma akşam 7bucuk randevum
Valla çok şanslısınBu ilaç konusunda en şanslı benim sanırımsadece folik asit ve progestoron için günde 3 hap kullanıyorum ignem yok ilaçlarda büyük ihtimal bu hafta son
Tedavide opuya kadar da sadece 6 gün iğne kullanmıştımValla çok şanslısın
İstanbul tüp bebek merkezi aret bey sizSiz nerde tedavi görüyorsunuz benim doktorumda dekort ve prograf vermisti
Ayy maşallah ne güzel kızz dur ne güzel bitmiş Allahım bizleride o günleri göster aminBu ilaç konusunda en şanslı benim sanırımsadece folik asit ve progestoron için günde 3 hap kullanıyorum ignem yok ilaçlarda büyük ihtimal bu hafta son
Şuan için yolunda gibi. Cumartesi kalp atışı için gideceğiz. Bugün 8. gün alında seninde çıkar sonuç.Çok sevindim umarım herşey yolunda devam eder bende 25 ekimde transfer oldum 6 kasımda sonucu öğrenicem inş
Oyy kıyamam kuzum. İnşallah keser o zaman ya cuma günü. Zor valla iğneBende ilk tek tarafla devam ettim beze yapti dayanamadım artık bi sag bi sol devam ediyorum göbek desen morarmanin her tonu var
kollarim sag sol mosmor kevgire döndüm resmen cuma kontrol var umarım keser ilaclari
Bebiş iyi olsun da sabretcez kuzum sen takma kim ne kullanıyor. Çünkü herkesin bünyesi farklı tedavisi farklı. İnşallah sağlıkla büyüsün bebişinEvett yaa düşürür dedim dahada fazla yaptı bide ben oksopar karında progrstan kalçadan bide proluton 5 günde bi kalçadan corasprin folibol dekort prograf diye ilaç var hepsini kullanıyorumama Allah büyüktür sabrediyorum daha
Gösterir hayırlısı ile canım öyle çabuk geçiyor kiAyy maşallah ne güzel kızz dur ne güzel bitmiş Allahım bizleride o günleri göster amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?