2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Evet kuzum 5 +1 minnoşun

Bende 5 gunde 1 vuruluyor valla acisi geçmeden 5 gun geciyor
Ben artık yatakta sağa sola dönüşte can çekişiyorum resmen
Ayy sorma ya ben o yüzden tek sol yanıma yaptırıyorum bari diğer tarafa rahat döneyim
Hele akşam namaz kılıyordum tam oturdum. Totom yere değince Allaaaaahuekber dedim baya bi uzattım farkında olmadan

Ayy sorma ya ben o yüzden tek sol yanıma yaptırıyorum bari diğer tarafa rahat döneyim
Hele akşam namaz kılıyordum tam oturdum. Totom yere değince Allaaaaahuekber dedim baya bi uzattım farkında olmadan
Bende ilk tek tarafla devam ettim beze yapti dayanamadım artık bi sag bi sol devam ediyorum göbek desen morarmanin her tonu var
kollarim sag sol mosmor kevgire döndüm resmen cuma kontrol var umarım keser ilaclari

Evet sonucum pozitif çok şükür. Benim doktorum özel muayenesi var hastane değil. Faruk Dinçşahin. Bahçeçi tüp bebek merkezinde oldum. Ama Şahin Hoca ile de görüşmüştüm. Durumunuz nedir şuan da.
Çok sevindim umarım herşey yolunda devam eder bende 25 ekimde transfer oldum 6 kasımda sonucu öğrenicem inş

Günde 8 mi
Benim 4 taneydi 2ye düşürdü
Evett yaa düşürür dedim dahada fazla yaptı bide ben oksopar karında progrstan kalçadan bide proluton 5 günde bi kalçadan corasprin folibol dekort prograf diye ilaç var hepsini kullanıyorum ama Allah büyüktür sabrediyorum daha

Siz nerde tedavi görüyorsunuz benim doktorumda dekort ve prograf vermisti

Maşallah gözün aydın hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde devam etsin inşallah darısı kese ve kalp atışına

Bu ilaç konusunda en şanslı benim sanırım sadece folik asit ve progestoron için günde 3 hap kullanıyorum ignem yok ilaçlarda büyük ihtimal bu hafta son

Bende ilk tek tarafla devam ettim beze yapti dayanamadım artık bi sag bi sol devam ediyorum göbek desen morarmanin her tonu var
kollarim sag sol mosmor kevgire döndüm resmen cuma kontrol var umarım keser ilaclari
Oyy kıyamam kuzum. İnşallah keser o zaman ya cuma günü. Zor valla iğne

Bebiş iyi olsun da sabretcez kuzum sen takma kim ne kullanıyor. Çünkü herkesin bünyesi farklı tedavisi farklı. İnşallah sağlıkla büyüsün bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…