- 12 Nisan 2019
- 24.106
- 38.295
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.001
Tebrikler canımO kadar pozitif haberler paylaştıniz ki dayanamadım ben de yaptım.Cok belirgin değil ama var görünüyor.İnsallah sağlıkla devam eder
İnşallah canım yaa teşekkür ederimTebrikler canımartık hamilesin bana da dua et nolur
Teşekkürler canımMaşallah başlahi pozitif haberler havada uçışuyor kızlar çok sevindim
Yaaa çok güzel Allahım tamamını erdirsinO kadar pozitif haberler paylaştıniz ki dayanamadım ben de yaptım.Cok belirgin değil ama var görünüyor.İnsallah sağlıkla devam eder
Amin canım inşallah.Hepimiz sag saglim alalım kucaklarimizaYaaa çok güzel Allahım tamamını erdirsin
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunÇokkkkk mutlu oldummm hayırlı olsun
İnşaalllhh canımİnşallah canım yaa teşekkür ederimBen inanıyorum sen de daha bir cok kişi de güzel haber verecek Sen de inan ve stres yapmadan bekle
Bende yarın erken gebelik testi yapmak istiyorum 8.gün olcak inşallah güzel haber paylaşmak nasip olur. Eksik etme dualarını, hamiş duasıO kadar pozitif haberler paylaştıniz ki dayanamadım ben de yaptım.Cok belirgin değil ama var görünüyor.İnsallah sağlıkla devam eder
İnşallah canım.Yarin günün açılışını da sen yap devamı gelsinBende yarın erken gebelik testi yapmak istiyorum 8.gün olcak inşallah güzel haber paylaşmak nasip olur. Eksik etme dualarını, hamiş duası
Canım idrar yaptın dimi sende pozitif diHayırlı cumalar Maşallah maşallah yine çok güzel bir gün saglikla devam etsin hepinizinki kızlar bugün cuma banada dua edin salı günü pozitifi göreyim9. Günüm bugün
Yok ben inatla yapmayanlardanim canımCanım idrar yaptın dimi sende pozitif di
Canım artık diyorki ben burdayımBakın şu teste işte tam net artık kan vereceğim
Az kaldı senin de yapmadan beklemene değsin inşallahCanım idrar yaptın dimi sende pozitif di