- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
13 gün önce oldu çatlatma iğnesi iğne etkisi olsa bu kadar koyu çıkmazdı canım bakKesinlikle bahsedebilirizHayırlı olsun.Ama çatlatma iğnesi yapmadiysan
Hadi güzel güzel tutunsunlar inşallah canımSelam kızlar
Çift embriyo transferi oldum bugun, geldim, şimdi 10 gün nasıl gececek
Çatlatma ignesinin etkisi geçmiştir canım ben 5.gun test yaptım negatif çıkmıştı iğnenin etkisi 8.8.gun geçmişti hayırlı olsun sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah13 gün önce oldu çatlatma iğnesi iğne etkisi olsa bu kadar koyu çıkmazdı canım bak
İnan bana o süreç daha hızlı geçiyor, daha 1 gün geçti benim ama sanki 1 hafta gıbı uzunHadi güzel güzel tutunsunlar inşallah canımen stresli zaman başladı ama geçiyor kuzum ben daha adet olcam da tedaviye başlıycamda embriyo 5.gube gelirse genetige yolluycamda sonuç bekliycem de ohoooo o zaman biz napak hayırlı uğurlu olsun tranferin rabbim can versin kan versin hayırlı evlat olarak dönsünler inşallah
Biliyorum kuzum en gergin en geçmeyen zaman şimdi bu süreci 6 defa yaşadım çok iyi biliyorum şimdi kafayı başka şeye odaklayabiliyoruz ama o zaman kitap bile okuyyamadim hiçbir şeye odaklanamadim rabbim emekleri boşa çıkarmasın inşallahİnan bana o süreç daha hızlı geçiyor, daha 1 gün geçti benim ama sanki 1 hafta gıbı uzun
Aminn canım, inşallah senın de bu son tedavı olur, Rabbım sağlıcakla kucagına almayı nasip etsinBiliyorum kuzum en gergin en geçmeyen zaman şimdi bu süreci 6 defa yaşadım çok iyi biliyorum şimdi kafayı başka şeye odaklayabiliyoruz ama o zaman kitap bile okuyyamadim hiçbir şeye odaklanamadim rabbim emekleri boşa çıkarmasın inşallah
Amin canım bide az önce akşam yaptım zaten iğnenin 14. Gün Çin’e giriyorum bu kadar koyu olmaz iğne olsa silinirdi hattaÇatlatma ignesinin etkisi geçmiştir canım ben 5.gun test yaptım negatif çıkmıştı iğnenin etkisi 8.8.gun geçmişti hayırlı olsun sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah
Allah razı olsun kuzum amin inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallahAminn canım, inşallah senın de bu son tedavı olur, Rabbım sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin
Canım eklemeyi denedim ama ben yapamıyorum tabloyu . Başka bi arkadaş yapmıştı oda mağlesef biraz uzak kalmak için üyelik iptal ettiCanım Benide eklermisin Ekim ayında olucak İlk denemem Yaşım 24 nasip olusa çift embriyo transfer edilecek
Eklemeyi ben yapamıyorum başka bi arkadaş yapıyordu oda üyelk iptal etti kusura bakmayın nolurYas 35, transfer 3eylul,5 günlük tek embriyo
Çokkkkk mutlu oldummm hayırlı olsunkızlar inşallah test hatalı değildir
Olmuş baya kalmaz tabi.O zaman kutlama zamanı13 gün önce oldu çatlatma iğnesi iğne etkisi olsa bu kadar koyu çıkmazdı canım bak
Koyulaşma belirgin derece de olmuş maşallahKızlar 6. Günü transferimin dondurulmuştu ve bu da testim
Sağol canım inşallahKoyulaşma belirgin derece de olmuş maşallahHayırlı olsun