2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Selam kızlar
Çift embriyo transferi oldum bugun, geldim, şimdi 10 gün nasıl gececek
Hadi güzel güzel tutunsunlar inşallah canım en stresli zaman başladı ama geçiyor kuzum ben daha adet olcam da tedaviye başlıycamda embriyo 5.gube gelirse genetige yolluycamda sonuç bekliycem de ohoooo o zaman biz napakhayırlı uğurlu olsun tranferin rabbim can versin kan versin hayırlı evlat olarak dönsünler inşallah

13 gün önce oldu çatlatma iğnesi iğne etkisi olsa bu kadar koyu çıkmazdı canım bak
Çatlatma ignesinin etkisi geçmiştir canım ben 5.gun test yaptım negatif çıkmıştı iğnenin etkisi 8.8.gun geçmişti hayırlı olsun sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah

İnan bana o süreç daha hızlı geçiyor, daha 1 gün geçti benim ama sanki 1 hafta gıbı uzun

İnan bana o süreç daha hızlı geçiyor, daha 1 gün geçti benim ama sanki 1 hafta gıbı uzun
Biliyorum kuzum en gergin en geçmeyen zaman şimdi bu süreci 6 defa yaşadım çok iyi biliyorum şimdi kafayı başka şeye odaklayabiliyoruz ama o zaman kitap bile okuyyamadim hiçbir şeye odaklanamadim rabbim emekleri boşa çıkarmasın inşallah

Aminn canım, inşallah senın de bu son tedavı olur, Rabbım sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin

Çatlatma ignesinin etkisi geçmiştir canım ben 5.gun test yaptım negatif çıkmıştı iğnenin etkisi 8.8.gun geçmişti hayırlı olsun sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah
Amin canım bide az önce akşam yaptım zaten iğnenin 14. Gün Çin’e giriyorum bu kadar koyu olmaz iğne olsa silinirdi hatta

Eklentiler

• D1E91EB7-DBD2-4C2F-B2F4-31BE191B4A6A.jpeg
    42,5 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar maşallah bi sürü pozitif haber gördük rabbim isteyen bekleyen emek sarfeden herkese bunsevinci yasatsin sağ salim kucağınıza almak nasip olur inşallah böyle devam eder negatif görmeyiz allahım hepimizin yüzünü güldürsün valla bu gebelik testlerini görünce benim bile yapasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…