2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar hamilelik döneminde covit aşısı yaptıran var mı çevrenizde. Yada bizim gibi transfer döneminde aşı olan var mı acaba. Ben aşımı olmadım şu dönemde olsan bir sıkıntı yaşar mıyım.. Dr sormayı unuttum artık sonuç için gittiğimde sorarım birde sizin fikrinizi sormak istiyorum.. Hamilelikte covit ten dolayı ölüm oranlarında çok artış var.. Tedirginim
Aşıyı tavsiye etmiyolar transfer öncesi en az 3 ay transferden önce yaptırmalısınız .
almanyada 6 aylık hamilelere aşı yapıyorlar .

Kizlar Benimde bugün 10. gunum idrar testim böyle

Eklentiler

• 20210910_121339.jpg
    20210910_121339.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 33
Maşallah canım bak yükselmiş demekki hcg. Kucağına almak da nasip olsun inşallah.
Benim 7.günüm hiç bişey hissetmiyorum. İçimde sebepsiz bir hüzün var 😔
Neden öyle düşünüyorsun inan bende okdr iyiyimki hiçbirşeyim yok. Bide biliyorsun beta değerim 8. Gün çok düşük çıkmıştı. Sende inşallah güzel haberler yazıcaksın buraya inanıyorum🙏🙏🙏

Neden öyle düşünüyorsun inan bende okdr iyiyimki hiçbirşeyim yok. Bide biliyorsun beta değerim 8. Gün çok düşük çıkmıştı. Sende inşallah güzel haberler yazıcaksın buraya inanıyorum🙏🙏🙏
Ay inşallah canım yaa gerçekten emeklerimizin karşılığını alacağımız sağlıklı evlatlar olsun 🙏🏼

Maşallah canım bak yükselmiş demekki hcg. Kucağına almak da nasip olsun inşallah.
Benim 7.günüm hiç bişey hissetmiyorum. İçimde sebepsiz bir hüzün var 😔
Haydaa niye böyle düşünüyorsun sen simdi hormonlardan kaynakli duygu geçişi yaşıyoruz hepimiz canim hayırlı haber alicaz ben inanıyorum

X