-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.021
Ooo maşallah maşallah kan vakti gelmiş gerçektenBakın şu teste işte tam net artık kan vereceğim
Az kaldı senin de yapmadan beklemene değsin inşallahYok ben inatla yapmayanlardanim canımAllahmı söyletti pozitif dedin
Bencede çok net 5 ci gün sizin embriyo kesin çıkar hayırlı olsunBakın şu teste işte tam net artık kan vereceğim
Aşıyı tavsiye etmiyolar transfer öncesi en az 3 ay transferden önce yaptırmalısınız .Kızlar hamilelik döneminde covit aşısı yaptıran var mı çevrenizde. Yada bizim gibi transfer döneminde aşı olan var mı acaba. Ben aşımı olmadım şu dönemde olsan bir sıkıntı yaşar mıyım.. Dr sormayı unuttum artık sonuç için gittiğimde sorarım birde sizin fikrinizi sormak istiyorum.. Hamilelikte covit ten dolayı ölüm oranlarında çok artış var.. Tedirginim
Aaa ama varsa zaten çılar yapsanaYok ben inatla yapmayanlardanim canımAllahmı söyletti pozitif dedin
Teşekkür ediyorumBencede çok net 5 ci gün sizin embriyo kesin çıkar hayırlı olsun
Evet canım senin sonuç ne olmuştuOoo maşallah maşallah kan vakti gelmiş gerçekten
Evet canımCanım artık diyorki ben burdayım
Vallahi topik pozitiflerle doluu umut oluyosunuz kızlarKizlar Benimde bugün 10. gunum idrar testim böyle
Maşallah canım bak yükselmiş demekki hcg. Kucağına almak da nasip olsun inşallah.Kizlar Benimde bugün 10. gunum idrar testim böyle
Sizin kaçıncı gün embriyosu? 5 gün ise az çok çıkar yapsanız mıMaşallah canım bak yükselmiş demekki hcg. Kucağına almak da nasip olsun inşallah.
Benim 7.günüm hiç bişey hissetmiyorum. İçimde sebepsiz bir hüzün var
Neden öyle düşünüyorsun inan bende okdr iyiyimki hiçbirşeyim yok. Bide biliyorsun beta değerim 8. Gün çok düşük çıkmıştı. Sende inşallah güzel haberler yazıcaksın buraya inanıyorumMaşallah canım bak yükselmiş demekki hcg. Kucağına almak da nasip olsun inşallah.
Yarın sabah erken gebelik testi yapmayı planlıyorum. İnşallah çıkarSizin kaçıncı gün embriyosu? 5 gün ise az çok çıkar yapsanız mıtest
Ay inşallah canım yaa gerçekten emeklerimizin karşılığını alacağımız sağlıklı evlatlar olsunNeden öyle düşünüyorsun inan bende okdr iyiyimki hiçbirşeyim yok. Bide biliyorsun beta değerim 8. Gün çok düşük çıkmıştı. Sende inşallah güzel haberler yazıcaksın buraya inanıyorum
Amin inşallah canım sizlerin poztifleri beni de umutlandırıyor inşallah Rabbim hayırlısı ile benimde yüzümü güldürürAz kaldı senin de yapmadan beklemene değsin inşallah
Hadi bakalım sabahtan güzel haberler gelsin yarındaYarın sabah erken gebelik testi yapmayı planlıyorum. İnşallah çıkar
Yok canım kan testi günümü beklicem cesaretim yok hemde söz verdim kendime yapmicam diye hayırlı haberi hastanede almak istiyorum nasip bakalımAaa ama varsa zaten çılar yapsana
Masallah bi güzel haber daha sağlıkla ilerlesin inşallah canımKizlar Benimde bugün 10. gunum idrar testim böyle
Haydaa niye böyle düşünüyorsun sen simdi hormonlardan kaynakli duygu geçişi yaşıyoruz hepimiz canim hayırlı haber alicaz ben inanıyorumMaşallah canım bak yükselmiş demekki hcg. Kucağına almak da nasip olsun inşallah.