2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kesinlikle bahsedebiliriz 🥰 Hayırlı olsun.Ama çatlatma iğnesi yapmadiysan
13 gün önce oldu çatlatma iğnesi iğne etkisi olsa bu kadar koyu çıkmazdı canım bak

Eklentiler

• AD362CD4-4110-4D57-85F1-B4C7E6050947.jpeg
    AD362CD4-4110-4D57-85F1-B4C7E6050947.jpeg
    42,5 KB · Görüntüleme: 51
Selam kızlar ❤️
Çift embriyo transferi oldum bugun, geldim, şimdi 10 gün nasıl gececek 🌸
Hadi güzel güzel tutunsunlar inşallah canım 🤗🤗😘😘en stresli zaman başladı ama geçiyor kuzum 😁ben daha adet olcam da tedaviye başlıycamda embriyo 5.gube gelirse genetige yolluycamda sonuç bekliycem de ohoooo o zaman biz napak😉😁😁😂😂hayırlı uğurlu olsun tranferin rabbim can versin kan versin hayırlı evlat olarak dönsünler inşallah 🤗🤗😘

13 gün önce oldu çatlatma iğnesi iğne etkisi olsa bu kadar koyu çıkmazdı canım bak
Çatlatma ignesinin etkisi geçmiştir canım ben 5.gun test yaptım negatif çıkmıştı iğnenin etkisi 8.8.gun geçmişti hayırlı olsun sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah 🤗🤗🤗🤗😍

Hadi güzel güzel tutunsunlar inşallah canım 🤗🤗😘😘en stresli zaman başladı ama geçiyor kuzum 😁ben daha adet olcam da tedaviye başlıycamda embriyo 5.gube gelirse genetige yolluycamda sonuç bekliycem de ohoooo o zaman biz napak😉😁😁😂😂hayırlı uğurlu olsun tranferin rabbim can versin kan versin hayırlı evlat olarak dönsünler inşallah 🤗🤗😘
İnan bana o süreç daha hızlı geçiyor, daha 1 gün geçti benim ama sanki 1 hafta gıbı uzun 🙃

İnan bana o süreç daha hızlı geçiyor, daha 1 gün geçti benim ama sanki 1 hafta gıbı uzun 🙃
Biliyorum kuzum en gergin en geçmeyen zaman şimdi bu süreci 6 defa yaşadım çok iyi biliyorum şimdi kafayı başka şeye odaklayabiliyoruz ama o zaman kitap bile okuyyamadim hiçbir şeye odaklanamadim rabbim emekleri boşa çıkarmasın inşallah

Biliyorum kuzum en gergin en geçmeyen zaman şimdi bu süreci 6 defa yaşadım çok iyi biliyorum şimdi kafayı başka şeye odaklayabiliyoruz ama o zaman kitap bile okuyyamadim hiçbir şeye odaklanamadim rabbim emekleri boşa çıkarmasın inşallah
Aminn canım, inşallah senın de bu son tedavı olur, Rabbım sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin 🙏🏻

Çatlatma ignesinin etkisi geçmiştir canım ben 5.gun test yaptım negatif çıkmıştı iğnenin etkisi 8.8.gun geçmişti hayırlı olsun sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah 🤗🤗🤗🤗😍
Amin canım bide az önce akşam yaptım zaten iğnenin 14. Gün Çin’e giriyorum bu kadar koyu olmaz iğne olsa silinirdi hatta

Eklentiler

• D1E91EB7-DBD2-4C2F-B2F4-31BE191B4A6A.jpeg
    D1E91EB7-DBD2-4C2F-B2F4-31BE191B4A6A.jpeg
    42,5 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar maşallah bi sürü pozitif haber gördük rabbim isteyen bekleyen emek sarfeden herkese bunsevinci yasatsin sağ salim kucağınıza almak nasip olur inşallah böyle devam eder negatif görmeyiz allahım hepimizin yüzünü güldürsün 🤗🤗🤗😘😘valla bu gebelik testlerini görünce benim bile yapasım geliyor😂😂😂😂😂

X