2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Maşallah canım bak yükselmiş demekki hcg. Kucağına almak da nasip olsun inşallah.
Benim 7.günüm hiç bişey hissetmiyorum. İçimde sebepsiz bir hüzün var
Hiç öyle düşünme canım pozitif ol stres yapma Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah

Yok canım kan testi günümü beklicem cesaretim yok hemde söz verdim kendime yapmicam diye hayırlı haberi hastanede almak istiyorum nasip bakalım
Ben idrarda negatif görmeme ragmen hastanede kalp atışlarımı kulaklarımda duydum ellerim titredi gözümün önü karardı ay nasıl zordu hadi hayırlısı olsun . Hakkınızda bende bu sefer yapmak istemiyorum ama hastanede testi beklerken kalp krizi felan geçire bilirim

Maşallah canım bak yükselmiş demekki hcg. Kucağına almak da nasip olsun inşallah.
Benim 7.günüm hiç bişey hissetmiyorum. İçimde sebepsiz bir hüzün var
Benim bugün 8.günüm ve hala birşey hissetmiyırum canım dün test pozitid çıktı ama sanki içim boş oyüzden stres yapma inşallah güzel haberi alıcaksın alıcaz

Benim bugün 8.günüm ve hala birşey hissetmiyırum canım dün test pozitid çıktı ama sanki içim boş oyüzden stres yapma inşallah güzel haberi alıcaksın alıcaz
Canım o kalp atışlarınk duyana kdar hatta kucağımıza alana kadar geçmiyecek haliba bende öyleyim hatta bazen ya 6 cı hissimse doğruysa anne olamıycaksam diyorum o içim bomboş oluyor o hissi biliyorum ama herkez nizim hibi hissetmiş .

Amin hepimiz için bende sonuç çıkana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum Rabbim güç kuvvet versin inşallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…