- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.041
Uğurlu geldin canımVallahi topik pozitiflerle doluu umut oluyosunuz kızlarİyiki açmışım bu topigi acayip gaza geliyorum
Hiç öyle düşünme canım pozitif ol stres yapma Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallahMaşallah canım bak yükselmiş demekki hcg. Kucağına almak da nasip olsun inşallah.
Benim 7.günüm hiç bişey hissetmiyorum. İçimde sebepsiz bir hüzün var
Ben idrarda negatif görmeme ragmen hastanede kalp atışlarımı kulaklarımda duydum ellerim titredi gözümün önü karardı ay nasıl zorduYok canım kan testi günümü beklicem cesaretim yok hemde söz verdim kendime yapmicam diye hayırlı haberi hastanede almak istiyorum nasip bakalım
Benim bugün 8.günüm ve hala birşey hissetmiyırum canım dün test pozitid çıktı ama sanki içim boş oyüzden stres yapma inşallah güzel haberi alıcaksın alıcazMaşallah canım bak yükselmiş demekki hcg. Kucağına almak da nasip olsun inşallah.
Benim 7.günüm hiç bişey hissetmiyorum. İçimde sebepsiz bir hüzün var
Canım o kalp atışlarınk duyana kdar hatta kucağımıza alana kadar geçmiyecek haliba bende öyleyim hatta bazen ya 6 cı hissimse doğruysa anne olamıycaksam diyorum o içim bomboş oluyor o hissi biliyorum ama herkez nizim hibi hissetmiş .Benim bugün 8.günüm ve hala birşey hissetmiyırum canım dün test pozitid çıktı ama sanki içim boş oyüzden stres yapma inşallah güzel haberi alıcaksın alıcaz
Yaaa canım benim teşekkür ederim daha kan vermedim inşallah ordada pozitifi görürüm Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah
Amin hepimiz için bende sonuç çıkana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum Rabbim güç kuvvet versin inşallah hepimizeBen idrarda negatif görmeme ragmen hastanede kalp atışlarımı kulaklarımda duydum ellerim titredi gözümün önü karardı ay nasıl zorduhadi hayırlısı olsun . Hakkınızda bende bu sefer yapmak istemiyorum ama hastanede testi beklerken kalp krizi felan geçire bilirim
sen de çok emek verdin canım benim. Kanda da güzel değerler görürsün inşallah.Yaaa canım benim teşekkür ederim daha kan vermedim inşallah ordada pozitifi görürüm Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah
Sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı yarın ve pazartesi tekrar yapıp koyulaşmayi takip edeceğim.Kani günüm de Çarşamba günü vereceğimEvet canım senin sonuç ne olmuştu
Aysana testini merak ettim kaçıncı günün bu arada bu testeSabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı yarın ve pazartesi tekrar yapıp koyulaşmayi takip edeceğim.Kani günüm de Çarşamba günü vereceğim
Ooo süper yaa ne güzel haberler alıyoruz sürekli maşallah gerçekten.Hayirli olsunKizlar Benimde bugün 10. gunum idrar testim böyle
Sabah paylasmistim aslında tekrar yollayim.Senin kine göre çok silik 7. Günüm bugünAysana testini merak ettim kaçıncı günün bu arada bu teste
Hadi inşallah gzuel haberlerini bekliyorum.Cikacak inşallahYarın sabah erken gebelik testi yapmayı planlıyorum. İnşallah çıkar
O zaman hamile kalırsam 6. Aya kadar yaptıramayacağım oyle mi.. İnşallah o zamana kadar yakalanmayızAşıyı tavsiye etmiyolar transfer öncesi en az 3 ay transferden önce yaptırmalısınız .
almanyada 6 aylık hamilelere aşı yapıyorlar .
Çıkmış ama belli fotoda yarın sabah yine yap at banaSabah paylasmistim aslında tekrar yollayim.Senin kine göre çok silik 7. Günüm bugün
Hadi bakalım sanada nasip olsunSizlerden çatır çatır pozitif haberleri heldikçe kendi transfer günümü iple çekiyorummmçok heycanlıyımm
Elifçim gözün Aydın tek embriyo muydu çok sevindim adınaKizlar Benimde bugün 10. gunum idrar testim böyle
Kız yapsana bir idrar testi çıkar varsa bugünHayırlı cumalar Maşallah maşallah yine çok güzel bir gün saglikla devam etsin hepinizinki kızlar bugün cuma banada dua edin salı günü pozitifi göreyim9. Günüm bugün
Fotoya gire daha net aslında iki defa daha yapacağım zaten atarımÇıkmış ama belli fotoda yarın sabah yine yap at bana