- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Bence yarın deıl sonrakı gun yap, koyulasmayı takıp edersın, kan testı ne hemen gıtmıceksen..Evet canım çok şükür çizgiyi gördüm yarında yapmaya gerek varmı acaba test pazartesi kan vericem
Amin inşallah canımİnşallah göreceksin canım Rabbim hayallerimizi yarıda bırakmasın
İnşallH güzel haberi alırsın canım tek mi çift mi embriyo kaçıncı gün ayın 3.de olmuşsun demi transferlçok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. banada geçen cuma 4. gün emriyosu yapıldı 17. test yaptıracağım bakalım merakla beklemedeğim
çok saol canım tek emriyo istedik 4. gün emriyosu oldu benim 3 eylülde yapıldı. 17 eylülde doktor kesinleşir dedi bakalım beklemedeğim. bu salı kan testti yapıldı progestan ve estradiol (e2) sonuçlara bakıldıİnşallH güzel haberi alırsın canım tek mi çift mi embriyo kaçıncı gün ayın 3.de olmuşsun demi transferl
benimde 17 eylül test günüm
Hayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşallahKızlar merhaba bende dün transferimi oldum hayırlı ve güzel haberler alırım ve bekleyen diğer arkadaşlarım da alsınlar inşallahVar mi yakın zamanda transfer olan
benimde 17 eylül test günüm
Amin Kızlar Allah razı olsunHayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşallah
Zaten tutmuşsa 6.günden sonra cıkar
Bilmem ki bende test günümü bekliyorum sizler gibi.16 sı test tarihim :)Çok Tskler ya. Içime su serptin.
Sen hamilemisin suan
Varmış daha test gününe hayırlı haberler alırsın inşallah.Bilmem ki bende test günümü bekliyorum sizler gibi.16 sı test tarihim :)
Canım inşallah hepimiz güzel ve hayırlı haberler alırız.Tek kendim için değil burada uğraşan tüm kardeşlerime de duam her zamanVarmış daha test gününe hayırlı haberler alırsın inşallah.
Canım Benide eklermisin Ekim ayında olucak İlk denemem Yaşım 24 nasip olusa çift embriyo transfer edilecekKaçıncı denemeniz ?
kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?
ve nelere dikkat ediyorsunuz ?
benim ikinci tedavim , ilki 5 gün embriyosu negatif oldu .
ikinci tedavimde bazı değişiklikler oldu . Yine donmuş olacak ama 2 embriyo ve 3 gün embriyo hatcing yapılacak . Birbirimize destek olalım .Heycanlarımızı , korkularımızı birlikte yaşayalım bizi bizler anlarız
Catlak-kurabiye Sohrab sizleri de etiketliyorum kızlar . Süreçleri beraber geçirdik inşallah transfer ve pozitiflerde beraber gelir ard arda ve tüm diğer arkadaşlar .
�
Anne Adı Yaşı Deneme Sayısı Transfer Tarihi Sonuç @Ssevincli 31 Yaş 2. Deneme 30 Ağustos (Çift Embriyo) Nefes0858 36 Yaş 1. Deneme 1 Eylül
(Çift Embriyo )Nureella 30 Yaş 1. Deneme 2 Eylül @Prenseshayali 36 Yaş 4. Deneme 2 Eylül I iklime_06 35 Yaş 3. Deneme 3 Eylül (Çift Embriyo) Sohrab 32 Yaş 2. Deneme 8 Eylül @Brarmn11 3. Deneme Eylül @LadyNurr 25 Yaş 2. Deneme Eylül (Çift Embriyo) @akrepprof 43 Yaş 1. Deneme Eylül PlutonMerkez 36 Yaş 2. Deneme Ekim (Çift Embriyo) Catlak-kurabiye 30 Yaş 1. Deneme Ekim @Cilekkokusuu 28 Yaş 3. Deneme Ekim (Çift Embriyo) @Hayyal 35 Yaş 6. Deneme Ekim @orkide611 26 Yaş 2. Deneme Ekim @Burcu2614 29 Yaş 1. Deneme Ekim @tupaaaaa 32 Yaş 2. Deneme Ekim @derya2526 26 Yaş 1. Deneme Ekim
bence evet gibiMerhaba kızlar bugün 5.günü transferimin
5. Gün embriyo dondurulmuş bir adet konuldu
Hem erken gebelik testi yaptım hemde kaset test sizce gebelikten bahsedebilir miyiz
Amin inşallah canımbence evet gibiama yine aceleci bir hanım kardeşimiz gelmiş aramıza ikinci çizgi ikisinde de var...inşAllah Allah tamamına erdirmeyi,kucağınıza almanızı nasip etsin...
Kesinlikle bahsedebilirizMerhaba kızlar bugün 5.günü transferimin
5. Gün embriyo dondurulmuş bir adet konuldu
Hem erken gebelik testi yaptım hemde kaset test sizce gebelikten bahsedebilir miyiz