2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. banada geçen cuma 4. gün emriyosu yapıldı 17. test yaptıracağım bakalım merakla beklemedeğim
İnşallH güzel haberi alırsın canım tek mi çift mi embriyo kaçıncı gün ayın 3.de olmuşsun demi transferl

İnşallH güzel haberi alırsın canım tek mi çift mi embriyo kaçıncı gün ayın 3.de olmuşsun demi transferl
çok saol canım tek emriyo istedik 4. gün emriyosu oldu benim 3 eylülde yapıldı. 17 eylülde doktor kesinleşir dedi bakalım beklemedeğim. bu salı kan testti yapıldı progestan ve estradiol (e2) sonuçlara bakıldı

yoo bu benim anlattığım eski yani ilkkızçeşimdi frozen elsa varda imha olmadan deneyelim dedik zaten uzatma parası isteyeceklerine aklımızdan çıksın diye,eşiminde yıllık iznine denk geliyor...adet görünce bi deneyelim bakalım dedik yani...ben siklus bekleyenlerdenim...

Canım Benide eklermisin Ekim ayında olucak İlk denemem Yaşım 24 nasip olusa çift embriyo transfer edilecek

Merhaba kızlar bugün 5.günü transferimin
5. Gün embriyo dondurulmuş bir adet konuldu
Hem erken gebelik testi yaptım hemde kaset test sizce gebelikten bahsedebilir miyiz

Eklentiler

• 6D54A030-A00D-4D99-96ED-5899FEC03549.jpeg
    34,5 KB · Görüntüleme: 43
  • 9F472BBF-E25A-441D-98EE-C62C7194BC3B.jpeg
    167,4 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba kızlar bugün 5.günü transferimin
5. Gün embriyo dondurulmuş bir adet konuldu
Hem erken gebelik testi yaptım hemde kaset test sizce gebelikten bahsedebilir miyiz
bence evet gibiama yine aceleci bir hanım kardeşimiz gelmiş aramızaikinci çizgi ikisinde de var...inşAllah Allah tamamına erdirmeyi,kucağınıza almanızı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…