- 19 Kasım 2020
- 22.017
- 48.107
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.341
Anladım kuzum kendini rahatlatmaya çalış. Bebeğini düşün sadece. Gerçi ben kapıda beklerken bi ara dedim tamam kalpten gidiyorum ben,Ya evet ordaki kaslarımı kontrol edemiyorum ben sanırım. ister istemez kasınca sonrasında bile ağrı oluyor bende
Bilmem olabiliyor ayaklarım hala buzdolabı gibiHiç moralini bozma canım inşallah her şey yolundadır. Üşütmüş olabilir misin. Çünkü ben üşütünce oluyor ağrılar
Anladım kuzum kendini rahatlatmaya çalış. Bebeğini düşün sadece. Gerçi ben kapıda beklerken bi ara dedim tamam kalpten gidiyorum ben,
Benimkiler hep buzdolabıydı zatenBilmem olabiliyor ayaklarım hala buzdolabı gibi
Ben de aynı öyleyim kan sonucunda bile nefes almıyorum sandım kalbim atmadı bence bir süre
Kaç kat çorap var bi bilsenBenimkiler hep buzdolabıydı zatensıcak tutmaya çalış kendini özellikle ayaklarını patik falan giyin
Benimde transferin 18.günü kanamam ve lekelenmem geldi. çok korktum ama çok şükür hemen geçti. acile gittim yat dinlen dedi sadece ultrasonda da bir sıkıntı çıkmadı.Kızlar benim yine lekelenmem başlamış yatransfer sonra 18. Gün bugün. Ne yapmam lazım. Doktor randevumu perşembe düşünüyordum ama böyle olursa yarın gideyim diyorum.
Başına gelenler ne yapıyordunuz. Şuan kafam durmuş gibi yine
Geçmiş olsun. Acile gidince alttan mi bakıyorlar kasıktan mı?Benimde transferin 18.günü kanamam ve lekelenmem geldi. çok korktum ama çok şükür hemen geçti. acile gittim yat dinlen dedi sadece ultrasonda da bir sıkıntı çıkmadı.
merhabalar.. ben de bursadayım. 11 ekimde transfer oldum bende.25 Ekimde transfer oldum ben bugün tranfer gününü saymazsam 7. günüm
Sen ne yaptın canım muaynen nasıl geçti miniğin kendine gösterdi mi sana benim tek kese göründü doktor ultrasonuna göre 5+3 çıktım o nasıl oluyor anlamadım canjm adet tarihime göre 5+6 yım amaHadi inşallah güzel haberlerle gel canım
Ay çok sevindim canım.Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı canım. Kanama alanı da yokmuş. Keseyi gördük çok şükürlekelenme için endişelenecek bir durum yok dedi. Haftaya tekrar gitcem
İnşallahEvet 25 Ekim 5.gun embryosu birinci kalite blast embriyo ve iki Tane transfer edilmisti.Estrofem enox progestan bi tane de tutunması için iğne vitaminler vardı. Birde bugün için oviterella çatlatma iğnesi vermisti ama nasip değilmiş. Umarım sizinki olur
Demek ki ağrılar devam edecekGeçti benim 20-21 gibiydi. 6+0 oldu bugün. Ama adet ağrısı vs devam ediyor.
Kaçinci gününüz bide sürekli yatıyormusunuz yoksa normal hayatınıza devam mı edıyor sunuz ben yatmıyorum da oturuyorum arada evin içinde hafif yürüyüş yapıyom arada yatıyorumSabaha karşı ciddi bir adet ağrısıyla uyandım. Moralim düştü biraz. Anneme kahvaltıya geldim bende. Yarın kontrolüm var, bakalım göreceğiz. (Edit:Başka birine yazarken sana yazmışım) bu arada kese için hafta söyledi mi canım sana?
Ben iki gün yatıım sonra normal herşeyi yapıom bi ağır kaldırmıyorum onun dışınd herşeyiKaçinci gününüz bide sürekli yatıyormusunuz yoksa normal hayatınıza devam mı edıyor sunuz ben yatmıyorum da oturuyorum arada evin içinde hafif yürüyüş yapıyom arada yatıyorum
Bende dün transfer oldum bugun 2. Günüm siizn kaçıncı gününüzBen iki gün yatıım sonra normal herşeyi yapıom bi ağır kaldırmıyorum onun dışınd herşeyi
Gözün aydın canım benim darısı o minnak kalbinin sesini duymaya inşallahÇok şükür bir sıkıntı çıkmadı canım. Kanama alanı da yokmuş. Keseyi gördük çok şükürlekelenme için endişelenecek bir durum yok dedi. Haftaya tekrar gitcem
Yaaaa bak nasılda unutmamış canim benim iyiyiz teyzesi çok şükürAllah razı olsun canım benim inşallah. Sen nasılsın nasıl gidiyor ilk hamişimiz
Bana 9. Haftaya kadar hep alttan bakıldı canım en son 11 haftaliktan karından baktıHadi gözünaydınCanım karından mı baktı yoksa vajinal mi? ben henüz gitmedim kalp ve keseyi birlikte göreyim diye de merak ettim
6. He yatın siz çok bişey yapmayın uzanın hepBende dün transfer oldum bugun 2. Günüm siizn kaçıncı gününüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?