2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ya evet ordaki kaslarımı kontrol edemiyorum ben sanırım. ister istemez kasınca sonrasında bile ağrı oluyor bende
Anladım kuzum kendini rahatlatmaya çalış. Bebeğini düşün sadece. Gerçi ben kapıda beklerken bi ara dedim tamam kalpten gidiyorum ben,

Anladım kuzum kendini rahatlatmaya çalış. Bebeğini düşün sadece. Gerçi ben kapıda beklerken bi ara dedim tamam kalpten gidiyorum ben,
Ben de aynı öyleyim kan sonucunda bile nefes almıyorum sandım kalbim atmadı bence bir süre

Benimde transferin 18.günü kanamam ve lekelenmem geldi. çok korktum ama çok şükür hemen geçti. acile gittim yat dinlen dedi sadece ultrasonda da bir sıkıntı çıkmadı.

Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı canım. Kanama alanı da yokmuş. Keseyi gördük çok şükür lekelenme için endişelenecek bir durum yok dedi. Haftaya tekrar gitcem
Ay çok sevindim canım.
Çok şükür, için rahatlamıştır biraz.
Gözünüz aydın.

İnşallah bu yolda çok emek veriyoruz maddi manevi. Ama 25 ekim için bugün test biraz erken değil mi? Benim de 25 i de doktor izin vermiyor testi henüz yapmama size test günü bugün mü vermişlerdi

Geçti benim 20-21 gibiydi. 6+0 oldu bugün. Ama adet ağrısı vs devam ediyor.
Demek ki ağrılar devam edecek
Napalım bebekler sağlıklı olsun da ağrı çekmek hiç gözüme görünmüyor bile. Zaten sorun ağrı çekiyorum dayanamıyorum değil de o ağrının getirdiği korku işte, bebeğim hala sağlıklı mı hala benimle mi korkusu

Kaçinci gününüz bide sürekli yatıyormusunuz yoksa normal hayatınıza devam mı edıyor sunuz ben yatmıyorum da oturuyorum arada evin içinde hafif yürüyüş yapıyom arada yatıyorum

Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı canım. Kanama alanı da yokmuş. Keseyi gördük çok şükür lekelenme için endişelenecek bir durum yok dedi. Haftaya tekrar gitcem
Gözün aydın canım benim darısı o minnak kalbinin sesini duymaya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…