- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.361
İlk uğurumuz gelmişHadi gözün aydın canım saglikla ilerlesin inşallah
Sende benden hemen sonrasın şekerimİlk uğurumuz gelmiş
Ooo kedi varsa tamamdır o tüylerin arasında seni üşütmesi imkansızKaç kat çorap var bi bilsenüstüne de kedi yatırdım
Aynen canım bende çok şükür sıkıntı çıkmadı. Kanama alanı yokmuşBenimde transferin 18.günü kanamam ve lekelenmem geldi. çok korktum ama çok şükür hemen geçti. acile gittim yat dinlen dedi sadece ultrasonda da bir sıkıntı çıkmadı.
Çok şükür canım senin de gözün aydınSen ne yaptın canım muaynen nasıl geçti miniğin kendine gösterdi mi sana benim tek kese göründü doktor ultrasonuna göre 5+3 çıktım o nasıl oluyor anlamadım canjm adet tarihime göre 5+6 yım ama
Aynen canım valla kanama ile ilgili bir şey olmayınca çok rahatladım. Senin de mi bugün kontrolün vardı.Ay çok sevindim canım.
Çok şükür, için rahatlamıştır biraz.
Gözünüz aydın.
İnşallahh canım benim inşallah Allah razı olsunGözün aydın canım benim darısı o minnak kalbinin sesini duymaya inşallah
He ya valla dündü galiba kulaklarını çınlattım. Dedim bi ara etiket yapıp çağırayım napıyor nasıl gidiyor diye sorayım diyeYaaaa bak nasılda unutmamış canim benim iyiyiz teyzesi çok şükür
Canımm senin son adet tarihin ne zaman bugün kesene doktorun ne kdarlık dediAnladım kuzum kendini rahatlatmaya çalış. Bebeğini düşün sadece. Gerçi ben kapıda beklerken bi ara dedim tamam kalpten gidiyorum ben,
Kaynanam yapıyor bişey yapmıyorum sizinde daha yeniymiş o kadar yormayın bence kendınizi6. He yatın siz çok bişey yapmayın uzanın hep
Kız demin yazdım ben doktora sormayı unuttum onuCanımm senin son adet tarihin ne zaman bugün kesene doktorun ne kdarlık dedi
Merhaba benimde 25 Ekim trasferim çok üzüldüm ama testiniz için yinede erken olduğunu düşünüyorum ilaçlarınızı bırakmayın umutsuzluğa kapılmayın lütfen. Benimde 5. gün 2 transfer a kalite embriyo transferim oldu eşimden dolayı tüp bebeğe boş vurduk ilk denemem sizin niçin tüp bebek ilk tedavınzmıydıEvet 25 Ekim 5.gun embryosu birinci kalite blast embriyo ve iki Tane transfer edilmisti.Estrofem enox progestan bi tane de tutunması için iğne vitaminler vardı. Birde bugün için oviterella çatlatma iğnesi vermisti ama nasip değilmiş. Umarım sizinki olur
Öylemi sizin çoktan sonucunuz gelmiştir o zaman yazdıysanız bile çok yorum var bazen kaçırıyorum umarım mutlu haberdir :) siz nerede oluyorsunuz tedavınızı ben acıbadem şahin hocada oluyorummerhabalar.. ben de bursadayım. 11 ekimde transfer oldum bende.
Ayy cnm benim yaa sağolasın bu arada ben hergün bakiyorum sayfayaHe ya valla dündü galiba kulaklarını çınlattım. Dedim bi ara etiket yapıp çağırayım napıyor nasıl gidiyor diye sorayım diyeçok şükür canım sen cinsiyeti öğrenmeye bile yaklaşmışsındır
Sana verilen ultrason görüntüsünde de yazarKız demin yazdım ben doktora sormayı unuttum onuama İnternette tüp bebek hesaplama yöntemine göre 5+3 bugün
Canım ben devlette yaptiricam ücretle alakalı bişey demediler transfer olduğum hastanede yapılacak
Devlette ücretsizdir cnm doğru sonuç kaç günde çıkıyor acabaCanım ben devlette yaptiricam ücretle alakalı bişey demediler transfer olduğum hastanede yapılacak
6+0 bugün. Ben transfer günü hariç hiç yatmadım. Günde ortalama 7000 adım atıyorum. (Transfer öncesi min 12000 adımdı) Köpeğim var, yürüyüşe çıkıyorum. Ev işlerimi yapıyorum, temizlik de dahil) Sadece ağır kaldırmıyorum. Aşırı hızlı hareket etmemeye çalışıyorum.çalışıyorum. 3 lt su tüketiyorum. Bu sayede hiç kabızlık çekmedim. Doktorum da yatma, normal hayatına dön dedi.Kaçinci gününüz bide sürekli yatıyormusunuz yoksa normal hayatınıza devam mı edıyor sunuz ben yatmıyorum da oturuyorum arada evin içinde hafif yürüyüş yapıyom arada yatıyorum
1 hafta falan diyorlar ama bakalım perşembe öğrenirim onu sen fiyat aldın mı ? Artık tüp bebek doktorum takip etmicek diyorum aynı hastaneye mi devam etsem önceden gittiğim özel bir hastane var oraya mı gitsem kafam karıştı aslında şimdi ki hastanemden de memnunum ama normal gebe poliklinik nasıl bilmiyorumDevlette ücretsizdir cnm doğru sonuç kaç günde çıkıyor acaba
Bişey yapmıyom öle iş temizlik falan yapmıyorum da öle yürüyüşe falan çıkıyom kahvaltı ve yemek hazırlıyorumKaynanam yapıyor bişey yapmıyorum sizinde daha yeniymiş o kadar yormayın bence kendınizi
Maşallah o kadar tempoya rağmen tutmuş kaçinci deneme 5.gün embrıyosumuydu6+0 bugün. Ben transfer günü hariç hiç yatmadım. Günde ortalama 7000 adım atıyorum. (Transfer öncesi min 12000 adımdı) Köpeğim var, yürüyüşe çıkıyorum. Ev işlerimi yapıyorum, temizlik de dahil) Sadece ağır kaldırmıyorum. Aşırı hızlı hareket etmemeye çalışıyorum.çalışıyorum. 3 lt su tüketiyorum. Bu sayede hiç kabızlık çekmedim. Doktorum da yatma, normal hayatına dön dedi.
Anladım canım inşallah sıkı sıkı tutunur bebişlerimizBişey yapmıyom öle iş temizlik falan yapmıyorum da öle yürüyüşe falan çıkıyom kahvaltı ve yemek hazırlıyorum
Kaçıncı günde yaptınız üzülmeyin idrar testleri yanıltıcı olabiliyorKızlar evde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?